תקשיבו!

CibiHeart92

New member
תקשיבו!

קניתי יומן, ואני צריכה מכם כמה דברים! 1) תאריכי יומהולדת של כל אחד מכם! 2) תאריכי יום הולדת של דמויות מהסדרה עם יש 3) אני רוצה שיר מלורי! 4) אני רוצה ציור מכל מי שיודע להחזיק עיפרון! (אבל לא גדול מדי) 5) עם יש לכם ציטוטים או תמונות, אני צריכה גם כאלה ^^ 6) קטעים טובים מתוך פיקים שכתבתם, מצחיקים או מרגשים 7) תמונות שלכם!!! עם יש זהו תודה ^^

קורורו

New member
וואו... יהיה לך יומן של הפורום....

זה נחמד! אממ... ציטוטים: וימון: "אני יודעת כשמשהו לא בסדר, ומשהו לא בסדר... אז מה לא בסדר?!" דיוויס: "הילד הזה מנסה להתחיל עם הנערה שלי!!!" מאט: "בלי חתימות בבקשה" גטומון: "אני חתולה... דיג'יחתולה... מיאו!" (השיר ההוא של גטומון, כשהיא דגה) קן: "הייתי דוחף לה את החליל לאף" דיוויס: "היי גברת, את לא מכירה מנגינות אחרות?" קארי: "אימאל'ה מה עשיתי?" (X_X) יולי: "לא מצחיק חה-חה, אלא מצחיק אירוני". אממ... יש עוד במאמרים.. אני אעתיק...

קורורו

New member
הנה עוד... אני מקווה שלזה התכוונת:

בוקומון, מהעונה הרביעית: "אדום ולא סאנטה קלאוס...אה זה אגונימון הלוחם האגדי של האש." "אני בוקומון שומר הספר" מאט: "הי,אתה! הרסת לי את ההופעה.." "קצת רוטב סיני,קצב חרדל וקצת בשר עם פלומה ירוקה שמצאתי במקרר..." "היי איש!" "מה? אני לא ישנתי! רק העיניים שלי נחו!" עוד קצת דיוויס: "שקשק ת´חבל שקשק ת´חבל" "אז אתה לא אוהב את השם קן אה? מה עם קני או כלב..." "לא ידעתי שאת סופרת!" "אתה ילד בדיוק כמוני" "הכול כואב חוץ מהאוזניים שלי" קן: "נראה לי שנכנס לי חול למוח" "יש לך סיבה לקשור אותי כמו בייגלה?" "אתם יודעים שאתם נשמעים כמו זוג נשוי?" "הגענו להחלטה - אתה מכוער" "היא קראה לו ´פיתיון דגים´..." זהו... יש עוד כמה, אבל אותם לא העתקתי..

מתי קן אמר "יש לך סיבה לקשור אותי

כמו בייגלה?" אני לא זוכרת שהוא אמר את זה 0.0 בכל מקרה, תקבלי את הציור שלך מחר אופיר ^^

אה... עכשיו הבנתי למה אני לא זוכרת

בכלל לא ראיתי את הפרק הזה

lori4

New member
שיר...אמממ

אם את רוצה שאני אכתוב לך חדש אז כמה דברים שאני צריכה לדעת. את רוצה אותו עצוב או שמח? מה הנושא המרכזי? מי הדמות המרכזית?(אם יש) זוג מרכזי?(אם יש). וכמובן את תמיד יכולה לקחת משהו מהמאמרים.

קורורו

New member
../images/Emo58.gif

כשאוקווה תפס אותו, לקחת ממנו את נבג האופל ילדים האחרים.

ענית לשאלה של B l a c k R a i n

בתגובה ללורי. זה מבלבל. זה נראה כאילו הגבת בקשר למה שלורי אמרה, אבל ההודעה שלך לא קשורה למה שהיא אמרה בכלל.

CibiHeart92

New member
שיר של קואיצ'י!

אני הכי אוהבת אותם! לא איכפת לי מעצוב או שמח בכלל העיקר שיהיה שלך ^^

התאריך יום-הולדת שלי בשרשור מפגש.

דיוויס: "תפסיק עם הפוזה של הזאב הרשע!" אקסוימון: "התכוונת לזאב הבודד." דיוויס: "כן, התכוונתי למה שהוא אמר." משהו כזה.

קורורו

New member
זה..

דיוויס: "תפסיק עם הפוזה של הזאב המרושע!!" אקסוימון: "אה.. אתה מתכוון הזאב הבודד" דיוויס: "כן מה שהוא אמר!"

למעלה