תקשיבו!

תאריך:שלושים וחמישה במאי...

אימצתי את זה בתור תאריך יום הולדת שלי. חבל שאי אפשר לשנות את זה באמת... טוב התאריך האמיתי הוא 3.5.91 והאמת היא שואמרים לי שאני לא יודעת להחזיק טוב עיפרון. אילו רק היה לי סורק...

16.12.87

תכתבי את כל הציטוטים שרצו אצל ריי כמו אני" את לא ההית..." "רייאני כן.." וכל אלה ובמרקר אדום עם נצנצים מסביב(לפי בקשתה של רחל אלון המורה למחשבים) אמא של ריי"אז מי הוליד את כולם"(זה היה משו כזה לא?) אני"אני" וכל השאר ציטוטים אין לי וציור אני יצייר לך עם המוזה תחליט לחזור עד סוף החופש

CibiHeart92

New member
זה היה

"עם את הבעלית והיא הבעל אז מי הוליד את הילדים?" אורן קופץ "אני!" *כל הילדים בורחים* ככה בדיוק זה היה ^^ והמשפט השני רשום אצלי X3

gill142

New member
הנה כמה ממני

יום הולדת שלי: 18/3/93 ציטוטים: יולי לארוקנימון: "את ממש ביצה סרוחה גברת" וימון: "ואז האיש אמר טוק-טוק" דיוויס: "וימון, די, אמרתי לך להפסיק עם בדיחות הטוקטוק" וימון: "אבל זה לא בדיחות טוק טוק, זה בדיחות על איש שמספר בדיחות טוק-טוק" דיוויס: "מה, מקבלים פה גם בגדים חדשים?!" טנטומון לאיזי: "בפעם הראשונה שפגשתי אותך חשבתי שאתה עוד סתם פריק מחשבים, אבל אז גיליתי שאתה עוד פריק מחשבים" אין לי עוד, יש מלא תמונות בגלריה, אז תדפיסי משם מה שבא לך

Apikachu L

New member
אני ב16 באוגוסט

הי..זה ממש בקרוב... בכל מיקרה, ציטוט גריימון מלחמתי שחור: או לא! הפרח! טומוקי:זה מה שניסינו לומר לכם! טאקטו: הדבר היחיד שיותר גרוע מלהתעורר וללכת לבית הספר זה להתעורר ולהיות בבית הספר. גילמון: לחם גלמון!!! רוצה תמונות של חברי הפורום?!

Digi Lista

New member
וואי אני מזה מצטערת יאנה../images/Emo52.gif

לא מזמן כתבתי הודעה שהיום הולדת של לורי הכי קרוב(ב18.8),זכרתי שחגגנו לך בשנה שעברה כשהיית ברוסיה אבל בקישור ששמור אצלי(כמה טוב שגם כשאני כותבת בוורד אני שומרת קישורים שם ואז יכולה למצוא ולשים) של שרשור ימי ההולדת האחרון שעשינו(http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=453&msgid=21032673) את לא רשומה ואם לא היית עכשיו אומרת לא הייתי זוכרת(את כול החברים בפורום אני בהחלט משתדלת לזכור,מצד שני חלק אני מכירה כבר חמש שנים אז חסר לי שאני לא אזכור...)... המסקנה היא שצריך שרשור מעודכן יותר... בכול אופן יאנה מה את רוצה כ
מאיתנו
(אני מקווה שירוחם יסתדר עד יום שני,אני אנסה לעבוד על אחי שיהיה נחמד ויתן לי את המחשב שלו אם לא,מקסימום אני אעביר דרך לורי,אני צריכה לשלוח לה כבר ממזמן דברים,כששלחתי זה לא הגיעה ואז מחקתי את האימייל שלה בטעות ואחר כך נאבקתי בתפוז ולא הספקתי כי רציתי לכתוב כאן כדי שלא תחשבו שנעלמתי ובקיצור אני אשמה,אני אתקן את זה)...

Apikachu L

New member
הייתי באוקראינה

אבל ניכנסתי שם לאנטרנט קפה וראיתי הכל!! ממש התרגשתי.... בללע... חשבתי שלא יזכרו כבר... אז אממ.. אני רוצה עונה 1, ו3, אבל רק תמונות יפות, לא משהו שניראה כמו קישקוש(אני פשוט לא אוהבת כאלו, לא משנה מי מצוייר בהם) עונה שניה גם. מהעונה הרביעית את ג'י פי ואיזמומי (בללע?), שימו של מיוטי(סמון), וקארי, גאטומון, טאי איזי... יולי...אממ...הרבה קבוצתיות. אני אשמח לציורים שלכם(בלי קשר) ולכל דבר. סליחה אם אני לעצבן.

Digi Lista

New member
אני צריכה תרגום...

למה הכוונה בקשקוש? למה את שוב מתנצלת,חשבתי שסיימנו אם ההתנצלויות על כלום האלה...

Apikachu L

New member
TNN///

כאלו שניראות טוב. נו... את יודעת... לא משהו חסר איכות לחלטין. סליחה אם אני יותר מידי נודניקית.

קורורו

New member
סטטה:

(וואו פעם ראשונה שאני קוראת לך ככה
, זה מפריע?) המילון מונחים לא פועל... למה?

Digi Lista

New member
מה פתאום מפריע?../images/Emo13.gif../images/Emo39.gif

זה שם חיבה מאז שאני קטנה...זה כינוי שאני משתמשת בו הרבה באינטרנט(הרבה לפני הכינוי הנוכחי),תרגישו נוח להשתמש בו
המילון מונחים?אני אשאל את אנשי הפרדס,אצלי גם אם אני ארצה אני לא קנה מידה לבדיקה כי אני בכלל בקושי מצליחה להיות בתפוז(שלא נדבר על לכתוב ישירות בהודעה בלי שזה יתנתק...)...

למעלה