תקשיבו

מיקה86

New member
תקשיבו

עכשיו ראיתי את שני הפרקים האחרונים-כן הקליטו לי אותם,מצטערת אבל הייתי עסוה ואני ממש לא מאמינה כאילו הם היו טובים ואפילו הזלתי דמעה אבל ציפיתי לפחות לאיזו הצעת נישואים קטנה מדוסון לג'ואי ממש התאכזבתי

shira245

New member
מסכימה..../images/Emo45.gif

אני זוכרת שקראתי את הספויילר לפעם הראשונה וראיתי שג'ואי תבחר בפייסי כמעט בכיתי!זה היה נראה לי כל כך לא נכון.. ציפיתי שדוסון יילחם על ג'ואי.שלא יוותר עליה בכזה קלות.. אני יודעת שהרבה פה חושבים שג'ואי ופייסי הפ הזוג,אבל מבחינתי זה פשוט לא נכון..ג'ואי ודוסון צריכים להיות ביחד..הם SOUL MATES.. הם כל כך מתאימים אחד לשני..מהעונה הראשונה..וג'ואי ופייס זה נחמד אבל ג'ואי צריכה להיות עם דוסון..אין מה לעשות.. והעובדה שהוא בכלל לא נלחם עליה,אמר לה שהוא יאהב רק אותה זה כל כך לא נכון מבחינתי!!הרגשתי שבקטע הזה הכותבים ממש פישלו..הם חיפשו פתרון קל לסאגה-ג'ואי-דוסון-פייסי.. לסיכום,דוסון וג'ואי לנצח!!!!!

מיקה86

New member
מסכימה..

אני שמחה לראות שלפחות מישהי אחת מסכימה איתי גו שירה245!!!!!!!!

אני לא מסכימה ../images/Emo66.gif

אל תשכחו שהפיינל מתרחש חמש שנים אחרי העונה השישית, ובמהלך החמש שנים האלה הם כמעט לא היו בקשר. לדעתי זה היה נראה די מזויף אם אחרי כל השנים האלה פתאום הריב היה עולה מחדש. חוץ מזה כבר כתבתי למה לדעתי אם ג'ואי היתה בוחרת בדוסון זה לא היה ממש טבעי והגיוני. הם פשוט לא מתאימים בתור זוג, אבל זה לא סותר את זה שהם סול מייטס וחברים הכי טובים.

DAN1EL

New member
../images/Emo55.gifאנשים-

הרי בינינו (חח...) מה זה משנה מה ג'ואי "בוחרת"? הרי ג'ואי שלנו, אף פעם לא באמת בוחרת ! לא סופית בכל אופן.... כמה פעמים היא כבר "בחרה" בדוסון? וכמה פעמים היא כבר "בחרה" בפייסי? לא יודע מה איתכם, אני אישית כבר הפסקתי לספור
אז ...אוקיי, לאלה שלא מרוצים פשוט תסתכלו על זה ככה: העובדה שג'ואי בחרה בפייסי דווקא בפרק האחרון לא אומרת שהיא בחרה בו סופית
הרי המשולש הזה הוא בעצם מעגל שלא ייגמר לעולם... ותמיד אפשר לדמיין ולעשות פאנפיקים שממשיכים את הסוף, ובהם היא בוחרת בדוסון, ואחר כך שוב ובפייסי וכך הלאה...
*מקווה שעודדתי אתכם...חחחח*

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifחחחחחחחחחה...

מסכימה איתך... גם אני לא הסכמתי עם הבחירה שלה...

למעלה