תקשיבו........

D gitaL

New member
אתה בטח מבין שעשיתי את זה בצחוק

או שעישנת משהו לפני שהגבת??

D gitaL

New member
עכשיו הכל ברור

(מי שמעריץ את טופאק מתבקש לא להמשיך ולקרוא) טופאק חזה את התחייה שלו, אז הוא הלך בגדול ועשה כמו מייקל ג'קסון (רק הפוך), הוא הפך את עצמו ללבן כי הוא הבין שתמיד דופקים את השחורים, וה M ההפוך הוא עוד סימן לתאורייה של ה7... ואז באלבום החדש BETTER DAYZ הוא מראה עד כמה יותר טוב לו להיות לבן ושיש לו ימים יותר טובים עכשיו (בתור לבן)... מישהו תומך בתיאורייה החדשה?

D gitaL

New member
תגידי....

אץ לא רעות... נו זאתי הקטנה? סתם! אתצ זאת שרצית לצאת עם כולנו ואז רצו פה בדיחות (מצחיקות יותר ומצחיקות פחות) אבל תודה על התמיטכה אע"פ שאני לא תומך בתיאורייה אבך שיהיה וברוכה הבאה לפורום

Psycho BuZZ

New member
ל-Blood - אהבתי ת'קטע עם M&M

Blood

New member
ככה זה...

במקרים קיצוניים חייבים להשתמש בהסברים קיצוניים...

D gitaL

New member
../images/Emo32.gif שאלת אוף

תגידו הזוג הזה שרץ בצד לא מעצבן אותכם??? ובכלל תפוז התחילו לעוות את כל הפורומים שלהם! חבל היה כתום נהיה סגול! למה ??? לללללממממממממממממממממממהההההההההההההה ??????

D gitaL

New member
ברור

אבל גם קודם היו פירסומות רק לא כ"כ מוגזם השרמוטה הזאת שמתחרמנת עם הבחור זה כבר מוגזם כל הקטע הוא שבעזרת קסמי הפלאש הם עוקבים אחרייך פעם אחת כבר הרמתי מחבט בייסבול על המסך מרוב עצבים דייייי!!! אוקיי אז שיעשו פירסומת חמודה למעלה אבל למה דבר כ"כ מעצבן???? למממממהההה? עוד מעט אני אהפוך לפרנואיד או משהו זה פשוט מעצבן

Big 7

New member
למההההההההה?????

כי יש יותר כסף,בקשר לריגול יש תוכנה בשם ad-aware שמעיפה את כל תוכנות הריגול מהמחשב אם תרצה אני יביא לך לינק אליה(היא בחינם)

מעצבן רצח...והיא גם מכוערת../images/Emo153.gif

תתכוננו לעוד הרבה קיטש מכל כיוון בזמן הקרוב... ולנטיין!

למעלה