תקשיבו........

Black Shark

New member
אבל אם כבר שאלת את זה לפני כמה זמן

ואף אחד לא ידע אז נראה לי שגם עכשיו אף אחד לא יודע... אני מקווה בשביל שלא תתבאס שמישהו ידע..בהצלחה!

tupac west side

New member
ל black

black ששאלתי לפני הרבה זמן אף אחד לא ענה ברצינותכולם סתם קיללו אותי.... אז ציפיתי שעכשיו יענו ברצינות וכן ענו ברצינות רק שאני עדיין לא יודע את התשובה

tupac west side

New member
מה???

בשביל מה אני צריך לעשות את זה?? אני פשוט רוצה לדעת למה טופאק עושה הפוך... בבקשה אל תגיבו שטויות תגיבו רק תשובה לעניין

Stinkin Fish

New member
תתקשר ותשאל אותו!

כבר אמרו לך!!! ככה נח לו, ככה הוא רוצה!!! אין חוקים איך צריך לעשות!!!

Stinkin Fish

New member
מה בדוק???

אתה חושב שבאמת מישהו ישב וחשב איך בדיוק צריך לעשות עם האבעות??? כל אחד ואיך שהוא עושה, זה הכל.

MC IdO

New member
לפי דעתי

אין סיבה... פשוט לכול אחד יותר נוח ככה... לי ביד ימין יותר נוח כמו סנופ וביד שמאל כמו טופאק...

Blood

New member
תשמע חמג'וק... - הנה הסיפור!

טופאק שם את האמה הפוך מכולם כי ככה אם הוא הופך את היד זה נראה כמו M, ואם יש לך שני M זה M&M=אמינם!!!! לפני 5 שנים אמינם היה בן 25!!! 2+5=7 seven days theory.... הבנת?

D gitaL

New member
עכשיו הכל ברור

(מי שמעריץ את טופאק מתבקש לא להמשיך ולקרוא) טופאק חזה את התחייה שלו, אז הוא הלך בגדול ועשה כמו מייקל ג'קסון (רק הפוך), הוא הפך את עצמו ללבן כי הוא הבין שתמיד דופקים את השחורים, וה M ההפוך הוא עוד סימן לתאורייה של ה7... ואז באלבום החדש BETTER DAYZ הוא מראה עד כמה יותר טוב לו להיות לבן ושיש לו ימים יותר טובים עכשיו (בתור לבן)... מישהו תומך בתיאורייה החדשה?

D gitaL

New member
לא, לא הבנת

זה לא שהוא קם מהמתים נהיה MnM's הוא שה ניתןח לשינוי צבע העור אבל משהו התפקשש והוא יצא יותר מדי לבן=MNM תה מבין ככה הוא מסווה את עצמו אבל עוד כמה חודשים הוא יחליף את הצבע וישוב להיות טופאק

לך למנתח מומחה ותבקש ממנו

שיחבר לך את האצבעות,בתפרים, כדי שעד סוף חייך כל פעם שתרים את היד תוכל לעשות w או m או f או g או tnt מצידי. רק חאלסססססססס כבר עם ההתמקדות בשטות הזאת.

למעלה