תקשיבו

בכל זאת

New member
תקשיבו ../images/Emo13.gif

כן, אני מודה, די משעמם פה, ואין מה לדבר, אבל לא אני לא יעזובבבבב! אבל הרבה ילדים מתחילים לעזוב!
או בכלל לא לכתוב! אז תקשיבו, חדשות טובות - נכון ל"טרה אספרנסה" יש חלק א'? אז חלק ב' יהיה רק אחרי הטלנובלה הבאה שלנו! אז תתעודדו! זה לא יהיה רצוף!
ואחרי טרה אספרנסה - חלק א', תתחיל הטלנובלה החדשה והמדהימה (אני מקווה
) שלנווווווו! אז ככה, קיוויתי שבפורום הטלנובלה הבאה מבית היוצרים של מיכאלוש, כולםםםםםם אבל כולםם יהיו בפורום שם! אבל כולם! שנגבש שוב את החבורה שיש כאן
מי שמבטיח, ושבעד שבפורום של הטלנובלה הבאה תיהיו כולכם, שיסמן "
" ומי שלא אז...

בכל זאת

New member
ואני משתדל לשכוח מקיומך ../images/Emo3.gif

סתםםם חחחח סבבה לך
עדיף ששכחת
חחח

בכל זאת

New member
לעזוב?! חס וחלילהההה

בחיים לאאאאאאאאאא
חחחחחחחח "שלנו עושה לי זעזוע" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Cutee

New member
גוו בכל זאת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

התמכרתי לטרה אספרנסה

סתםםםםם נראה לכם?!!!!!? פחחחח שונאת תסידרה הזאת בעע....!!!חחחח..

HaDaRoSh

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo121.gif../images/Emo129.gif

אני שם
והוהוהווהו הבטןןןןן בא לי להקיא

גלושש

New member
גמנייי ../images/Emo110.gif

ותומררר אם אתה אומר שמשעמם למה אתה לא ממשיך עם העונה השניה??? דווקא עכשיו שכל כך משעמם אתה אמור להמשיך

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ברור.........וחסר למי שלא בא...נעשה שוב פורום גדול לא פחות ממה שיש למיכאלההההה

בכל זאת

New member
אחחח אתם לא קולטים מה קרה לי היום

הייתי אצל חבררררררררר... והלכתי יכף (יכף, יחף או איך שלא כותבים את זה) חחח בקיצור בלי נעליים.. ופתאום הרגשתיייי שמשהו ניתקע לי חזקק בתוך הרגללללללל חשבתי שזה זכוכית ואז ראיתי חבילה של סיכות שדכן שנתקעו לי עמוק עמוק בתוך הרגללללל משהו כמו איזה 6 סיכות אוואההההההההה ואז אחרי איזה 4 שניות הוצאתי את זה מהררררר וואי זה היה כוואב ירק לי בוחטהההההההה דם

גיגי123

New member
איייייייייייייייייייייייייייייי../images/Emo98.gif

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי מסכןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן איייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייהההההההההההההההההההההההההההה אחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הייתי מתההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אם זה היה קורה ליייייייייייייייייייייייייייייייי אאיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייהההההההההההההה

למעלה