אל תחליף נושא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ג גלושש New member 14/9/04 #17 אל תחליף נושא ../images/Emo46.gif../images/Emo110.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ס סוזנוש לאב אפרתוש New member 14/9/04 #25 איההההההההההההההההההההההההההההההההה אמאל'ההה אני הייתיי מתה עם זה היה קורא ליי..חח...מקווהה שאתהה בסדרר עכשיוו
איההההההההההההההההההההההההההההההההה אמאל'ההה אני הייתיי מתה עם זה היה קורא ליי..חח...מקווהה שאתהה בסדרר עכשיוו
ב בכל זאת New member 14/9/04 #27 כן זה בסדר עכשיו ../images/Emo13.gif אני כבר לא זוכר באיזה רגל זה היה
ס סוזנוש לאב אפרתוש New member 14/9/04 #15 אההה תומרושש כנסס שניההה!!! למה אתה לא ממשיךךך את העונהה השניהה?!?!?! כבר שכחתי במה עצרנוו חחחח..פליזזז תמשיךךךך אני מתגעגעתתתתת
אההה תומרושש כנסס שניההה!!! למה אתה לא ממשיךךך את העונהה השניהה?!?!?! כבר שכחתי במה עצרנוו חחחח..פליזזז תמשיךךךך אני מתגעגעתתתתת
ב בכל זאת New member 14/9/04 #18 לא לא! יש לזה תחליף ../images/Emo13.gif אני וצליל בקרוב מפרסמים טלנובלה חדשה ומדהימה.. אל תדאגו, הולך להיות מדהים
לא לא! יש לזה תחליף ../images/Emo13.gif אני וצליל בקרוב מפרסמים טלנובלה חדשה ומדהימה.. אל תדאגו, הולך להיות מדהים
ס סוזנוש לאב אפרתוש New member 14/9/04 #22 אההה אוקייי סבבהה..חחח../images/Emo9.gif אבל שזהה יהיה מהרר..חחח
ג גלושש New member 14/9/04 #23 וו הווווווווו ../images/Emo110.gif מתייי?!?!?!?!?! גו גו גו תומר גו גו גו צלילוששששששששששששש
ל לאס וגאס New member 14/9/04 #30 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif
י יוסטונית בדם New member 14/9/04 #32 ../images/Emo45.gifבטחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo9.gif כולם תהיוווווווווווו