תקשיבו תקשיבו

דיייייייייייייי

אתם מעצבנים אותי! תפסיקו לדבר על המורדים! ועוד להשוות! זה פורום רבלדה! דברו רק על רבלדה כאן! על המורדים יש לכם פורום אחר!

LemonLimeLilach

New member
לא הבנתי כלום

קמילה תשחק בפלוריסיינטה... איזה פלוריסיינטה? היא כבר סיימה את התפקיד שלה בפלוריסיינטה לפני בערך שנה. יש דבר כזה פלוריסיינטה מקסיקני? נראה לכם שקמילה תלך לשחק במקסיקו? מה? ואגב, כל סדרה שקמילה בורדונבה מתארחת בה, צריכה לנשק לאלוהים את הרגליים פעמיים ביום. וזה כל מה שיש לי להגיד בנושא.

natali61

New member
כן יש פלוריסינטה מקסיקני וקמי תשחק

לדעתי קמילה שחקנית סוףף !!!!!!!! אבל לא עד כדי כך שהיא תלמד את דולסיטהה אין מצבבב וגם אני היתי חולה על קמילה פשוט מתה עליהה בתקופת המרדים !!!

christeamo

New member
הייתי,אני עדיין,ותמיד אהיה!

היא פשוט מדימההההההה שחקנית מעולה! אין אין מה לאמררררר...היא יכולה לעשות פשוט כל דמות שנותנים לה בצורה מ-ו-ש-ל-מ-ת! וזה לא משנה כמה אנשים ילכלכו עלייה,היא מהממת בטירוףףףףףף כוסית חבלל"ז.... ואל תהרגו אותי- אני חושבת שהיא יותר טבעית מדולסה,היא אף פעם לא יצאה עם איפור כבד בפרקיםםם.....וזה מה שאהבתי בה את זה שהיא מסוג האנשים האלה,שהם יפים כלכך גם בלי טיפת איפור על הפנים! והיא הכי מדהימה שיששששששששששששש ומותקק באמת מותק של בנאדם! אין מה לאמרררר! כשהיא באה לארץ ונתנה את כול מה שיש לה לקהל! ואמרה כמה שהיא מתה עלינו.............יש לה אופי פשוט מדהים!!!!! והיאאא פשוטטט מושלמתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת מורדת,או לא!!!!

סוכריה16

New member
מבחינת יופי-

דולסה חיותר יפה לדעתי.. קמי נראית חמוד ונכון, היא טבעית אבל גם דולסה יפה, למרות שכשהיא בלי איפור בכלל היא לא משוו אבל היופי שלה מדהים, יש לה הכל יפה בפנים... אז דולסה יותר יפה למרותתת שאצל קמי יש משוו טבעי יותר

Hadas 87

New member
יש להן יופי שונה קצת קשה להשוות

אבל אני חושבת שלקמילה יש את היופי הטבעי הזה כמו שמישהי פה אמרה אבל לדעתי היא לא כזו יפה. היא חמודה. דולסה גם חמודה אבל עם איפור ותסרוקת נכונים היא יכולה להיות מאוד יפה, יש לה תווי פנים נורא יפים לטעמי. אבל עזבו את היופי, באמת שזה כבר הדבר הפחות חשוב כי בסדרה עצמה 2 הבנות נחשבות יפות יופי פריקי קצת בגלל הצבעים בשיער והכל אבל יפות.

חניניתה

New member
../images/Emo45.gifאני מסכימה עם כל מי שאומר דברים

וטבים על קמילה ומי שאומר דברים טובים על דולסה.. אינ מתה על שתיהן אני לא יכולה להגיד על מי יותר..

r e n a t1

New member
לדעתי....

לא צריך לערבב בין שני הגירסאות כל גירסה שונה ויפה בפני עצמה זה לא יהיה שווה אם שני הגירסאות יהיו דומות...

לדעתיייייייייייי

הם שיחקו שתיהן ממש יפה קמי עשתה את מריצה מעולה, וכך גם דולסה!! פשוט התרגלנו לקמילה בתור מריצה אבל אני חושבת ששתיהן עשו עבודה נפלאה

eveligne406

New member
קה, הורוור..

אחר כך מתפלאים שמערבבים בין שתי הגרסאות, אוסאה, באמת!!! אתם רואים את קמילה אומרת "אוסאה קה קאניון סופר צ'ידו!!! " ?!

בתור מה היא תשחק שמה?

אם קמי הולכת לשחק שמה אז בתור מה היא תשחק? אני חושבת שאת הדמות של מריצה שינו לגמרי ברבלדה.. אז לא צריך לקשר אותם אחד לשני

Hadas 87

New member
לפי מה שאני הבנתי

היא לא הולכת לשחק תפקיד אורח ב"רבלדה" היא פשוט הולכת להסביר.. (??!?) לדולסה איך לעשות את "מריצה" יותר טוב.. אבל אולי לא הבנתי נכון.. אם היא הולכת לשחק תפקיד אורח ב"רבלדה" זה יכולה להיות אירוניה משעשעת אבל לדעתי זה יהיה קצת.. טפשי. חח כי איזו דמות היא תעשה? זה סתם מיותר לדעתי. אבל ממש אין לי התנגדות. להפך זה יכול להיות מענין.חח

לא ניראה לי

למה שהיא תסביר לדולסה אחרי איזה שנה שהיא משחקת את רוברטה איך עושים אותה?לא ניראה לי......... היא בטח תשחק מישהי או שהם יביאו אותה ויעשו מזה צחוק

Hadas 87

New member
נכון בגלל

זה נראה לי שכל הידיעה הזו סתם הומצאה ונופחה יתר על המידה ע"י העיתונאים או הריכלאים או לא יודעת מי. או שסתם כל הקטע של הללמד היה בצחוק.

eveligne406

New member
חחח איזה שטויות

ברור שזה היה בצחוק...למרות שלפי דעתי זה לא היה מצחיק..בכלל. מזתומרת ללמד את מריצה 2? בגלל זה זה מעצבן..הם מתייחסים לדולסה כחיקוי...בזלזול. זה מעצבן. ואני מוכנה לחתום לכם שהעיתונאי שכתב את המשפט הזה לא ראה פרק אחדדד של רבלדה..

למעלה