מנסה להסביר לכם כמה דברים...
דולסה מריה, עם כל הכישרון משחק שיש לה, והחיצוניות הבאמת מדהימה שלה אף פעם לא תוכל לשחק את מריצה יותר טוב מקמילה מהסיבה הפשוטה שהדמות של מריצה נבנתה בהתבססות על קמילה. אני מניחה שהרבה מכם לא מכירים את עלילות כריס מורנה וקמילה לפני(קטנטנות) או במהלך המורדים אבל אני יכולה לספר לכם בקצרה שקמילה בניגוד לדמות שלה בקטנטנות(צנועה,שקטה,צייתנית) היא בחיים האמיתיים תזזיתית,דעתנית,מורדת, בדיוק כמו שאתם אמורים להכיר את מריצה בסדרה. כריס מורנה, שמכירה את קמילה באותה תקופה כמעט 6 שנים פשוט מתבססת על האופי האמיתי של קמילה ובונה עליה ובשבילה את הדמות של מריצה (יש כאלה שטוענים שהאופי של קמילה והדמות שהיא כתבה בשבילה בעצם היוו את הבסיס לסדרה כולה). לכן זאת טעות להגיד שדולסה משחקת אותה יותר טוב, מהסיבה הפשוטה שמריצה היא קמילה, וזה הכל. בנוגע לטענות שקאסט מסוים של אחת המדינות משחק יותר טוב או פחות טוב זה עניין של השקפה וטעם,כי הקאסטים בבסיסן שווים, ואת כל זה אני אומרת בגלל סיבה פשוטה: שני הקאסטים גדולים,חזקים, ובעיקר מנוסים-אם זה שלרוב השחקנים יש עבר ב406 או לחילופין בקטנטנות הסדרה והסרט. אנחנו/אתם חייבים להבין שהטלנובלות מארגנטינה ומקסיקו שונות מאד . הם שונות בגלל תרבות אחרת, וזה מתבטא בין השאר בדיבור, השקעה מבחינה כספית ותפאורה, אבל בעיקר מבחינת העלילה, כאשר במקסיקו לנצח העלילות יהיו יותר פשוטות,וכמעט תמיד יעסקו במוקצן-עשירים ועניים-משרתות ובעלי בית, ולכן גם הדמויות ישחקו מוקצן יותר. בארגנטינה עושים נובלות טיפה שונות, יש אנשים שיקראו להם מודרניות יותר בגלל העלילות(לוח השידורים הנוכחי של ארגנטינה כולל טלנובלות שמספרות על חייזרים,עסקי הפורנו והפרסום,שומרי ראש וכו') ובגללל כ-ל- זה, אתם לא יכולים להשוות ביניהם. מי שאוהב את הסגנון הפשוט והמוקצן יותר של מקסיקו יגיד שהגרסה של המורדים מקסיקו טובה יותר, כי הוא פשוט אובה את הסגנון הזה יותר ולכן גם סביר להניח שיצפה בעיקר בטלנובלות מקסיקניות(לכן גם הרוב פה צפו ב406 בשעה שבה שודרה המורדים). מי שאוהב את הסגנון המודרני והיותר נוגע לחיים של היום יאהב את הגרסה הארגנטינאית קרוב לודאי, ומי שאוהב את שני הסוגים של הנובלות יאהב את שניהן וימצא את האיזון באמצע, זה הכל. עכשיו אחרי ששפכתי הכל אתם מוזמנים לבקר אותי, כי אני בטוחה שיש הרבה ביקורת.