תקשיבו תקשיבו

Hadas 87

New member
עזבי אין מה להתעצבן

לא צריך לקחת ללב כל שטות שאיזה אידיוט כותב. יכול להיות שהוא ראה רבלדה והחליט שהמקור יותר טוב, הגיוני, כי שמחליט שרבלדה צריך להיות בדיוק בדיוק כמו המורדים אז הגיוני שיתאכזב כי מה לעשות שהם אנשים אחרים. לדעתי צריך להתיחס לזה כאל שתי גרסאות שונות לאותה עלילה.

khgkhgh

New member
לדעתי הם ממש צודקים בכתבה

''להראות למקבילתה המקסיקנית איך מורדים באמא ובכול העולם'' נכון קמילה עשתה את זה מעלף ובגלל זה כולנו נסחפנו אחרי הדמות אבל מצטערת דולסה לא עושה את זה טוב אני קצת לפני שהתחיל רבלדה כבר ציפתי לזה שהדמות שאני הכי יאהב זאת תיהיה ''רוברטה'' אבל מרוב שהתאכזבתי ממנה התאהבתי ב-מיה .

LemonLimeLilach

New member
גם אני הייתי בדיוק ככה

במורדים לא שמתי קצוץ על מיה והייתה כולי "מריצה מריצה מריצה מריצה מלכה מלכה מלכה מריצה מריצה קמילה קמילה" וברבלדה כל מה שתשמעו ממני זה רק "אנהי"

khgkhgh

New member
נכון בדיוק כמוני! (=

אבל אולי הכתבה הזאת נכונה אי אפשר לדעת,לא צריך סתם להגיד שלא... כי גם לפני איזה כמה שבועות מישו רשם לכם את זה פה,שזה בא מהאתר ''שרים המורדים'' ואתם לא האמנתם,והנה עכשיו זה הגיע גם לעיתונים. אבל אי אפשר לדעת אנחנו נהיה בטוחים רק עם נשמע אתזה ממנה !

LemonLimeLilach

New member
חחחחחחחחחחח

ולפי מה שאמרתם פה חשבתי שקמילה כבר חתמה על פלוריסיינטה במקסיקו ולא הבנתי מה עבר עליה שהיא תעזוב את ארגנטינה
ועכשיו אני קולטת שהכל שטויות ואני חוזרת לעמדתי הקודמת שאין מצב שקמילה עוברת למקסיקו. ורק כדי ליישב את הויכוח שהתקיים בהודעה הזאת - אם פדרו דמיאן האליל של כולם פה החליט שקמילה מספיק טובה בשביל לשחק עם השחקנים שלו, כנראה שהיא באמת טובה מאוד. כולנו מסכימים שדולסה ואנהי שחקניות מדהימות ואם רוצים אותה כדי לשחק איתן (ושלא לדבר על זה שהיא מסוגלת לשחק בעיגולים סביב גוסטבו ברמודס מלך העולם) כנראה שהיא משהו מיוחד.

Senior Baron

New member
תרגעו יקיריי../images/Emo13.gif

קחו הכל בפרופרציות
ודעתי על העניין... זה יכול להיות אחלה שקמילה תתארח אבללללללל ללמד את דולסה???????? לעעע נראה לי התבלבלו חחח דולסה תלמד אותה חח

תגובה לכל מה שכתוב פה! ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

הדס,את לא יכול להגיד שהמורדים משחקים "חרא" כי לא ראית המורדים,אבל אם את רוצה תיצרי איתי קשר במסרים,ואני יוכיח לך שהם שחקנים מעולים! ואני חושבת שקמילה שיחקה את מריצה\רוברטה הרבה יותר טוב מדולסה אני תמיד אמרתי את זה וכמו בנות אחרות שאמרו כאן אני גם חשבתי שאני אוהב הכי את רוברטה אבל התאכזבתי מהמשחק שלה...ושמתי לב כמה אנהי מקסימה! קמילה היא שחקנית דגולה,וזו עובדה אחרת לא היו לה כל כך הרבה מעריצים והיא לא הייתה משחקת בסדרות! לקמי יש יופי מאוד מיוחד אני תמיד טענתי שהיא הרבה יותר יפה מלו,ואניחושבת שהיא יותר טיבעית מדולסה,אבל אם כל האהבה שלי אל קמי(והיא גדולה)אני חושבת שדולסה יותר סקסית מקמי,כי קמי כזאתי קטנה,אבל עדיין אני חושבת שקמי הרבה יותר יפה כי היא טבעית. אני אישית אף פעם לא אהבתי את לואיסנה,ואני חושבת שבעונה הראשונה של המורדים היא שיחקה די זוועה(לא התכוונתי לפגוע במעריצי לו) אבל אחרי שראיתי את העונה שהנייה של המורדים ואת הסרט,ראית שלו היא שחקנית מאוד טובה. וזה ממש לא נכון שאמרת שכל שחקני המורדים שיחקו בקטנטנות(זאתצ רשימה של מי ששיחק):קמילה,פליפה,בנחמין,לואיסנה\דייגו(מרקוס)\דייגו(גידו),קוקו(תומס),פילאר(שחכתי מה השם שלה במציאות
),ג'ורג'ינה(לונה),ניקולס(ניקו),נדיה(פלור,אחות של לונה),אגוסטין(נאצ'ו),הילדה. רק אלה שיחקו בקטנטנות,אולי עוד 2-3 שחקנים,וזהו! והקאסט של המורדים גדול מאוד! זה די נכון שהם שיחקו לא כזה טוב בצ'יקי אבל הם התבגרו ונהיו שחקנים מאוד טובים. אני עקבתי אחרי 160 הפרקים של רבלדה(מה שיש אצלנו) ואחרי 300(אפילו יותר) הפרקים של המורדים,ואני חושבת שהשחקנים של המורדים משחקים עם הרבה רגש,וגם רוב השחקנים של רבלדה משחקים עם רגש,אבל אני חושבת שקמי ועוד הרבה שחקנים מהמורדים מכניסים לכיס את הקטן הרבה שחקנים מרבלדה. זוהי דעתי,ולא התכוונתי לפגוע באף-אחד בפורום!

מנסה להסביר לכם כמה דברים...

דולסה מריה, עם כל הכישרון משחק שיש לה, והחיצוניות הבאמת מדהימה שלה אף פעם לא תוכל לשחק את מריצה יותר טוב מקמילה מהסיבה הפשוטה שהדמות של מריצה נבנתה בהתבססות על קמילה. אני מניחה שהרבה מכם לא מכירים את עלילות כריס מורנה וקמילה לפני(קטנטנות) או במהלך המורדים אבל אני יכולה לספר לכם בקצרה שקמילה בניגוד לדמות שלה בקטנטנות(צנועה,שקטה,צייתנית) היא בחיים האמיתיים תזזיתית,דעתנית,מורדת, בדיוק כמו שאתם אמורים להכיר את מריצה בסדרה. כריס מורנה, שמכירה את קמילה באותה תקופה כמעט 6 שנים פשוט מתבססת על האופי האמיתי של קמילה ובונה עליה ובשבילה את הדמות של מריצה (יש כאלה שטוענים שהאופי של קמילה והדמות שהיא כתבה בשבילה בעצם היוו את הבסיס לסדרה כולה). לכן זאת טעות להגיד שדולסה משחקת אותה יותר טוב, מהסיבה הפשוטה שמריצה היא קמילה, וזה הכל. בנוגע לטענות שקאסט מסוים של אחת המדינות משחק יותר טוב או פחות טוב זה עניין של השקפה וטעם,כי הקאסטים בבסיסן שווים, ואת כל זה אני אומרת בגלל סיבה פשוטה: שני הקאסטים גדולים,חזקים, ובעיקר מנוסים-אם זה שלרוב השחקנים יש עבר ב406 או לחילופין בקטנטנות הסדרה והסרט. אנחנו/אתם חייבים להבין שהטלנובלות מארגנטינה ומקסיקו שונות מאד . הם שונות בגלל תרבות אחרת, וזה מתבטא בין השאר בדיבור, השקעה מבחינה כספית ותפאורה, אבל בעיקר מבחינת העלילה, כאשר במקסיקו לנצח העלילות יהיו יותר פשוטות,וכמעט תמיד יעסקו במוקצן-עשירים ועניים-משרתות ובעלי בית, ולכן גם הדמויות ישחקו מוקצן יותר. בארגנטינה עושים נובלות טיפה שונות, יש אנשים שיקראו להם מודרניות יותר בגלל העלילות(לוח השידורים הנוכחי של ארגנטינה כולל טלנובלות שמספרות על חייזרים,עסקי הפורנו והפרסום,שומרי ראש וכו') ובגללל כ-ל- זה, אתם לא יכולים להשוות ביניהם. מי שאוהב את הסגנון הפשוט והמוקצן יותר של מקסיקו יגיד שהגרסה של המורדים מקסיקו טובה יותר, כי הוא פשוט אובה את הסגנון הזה יותר ולכן גם סביר להניח שיצפה בעיקר בטלנובלות מקסיקניות(לכן גם הרוב פה צפו ב406 בשעה שבה שודרה המורדים). מי שאוהב את הסגנון המודרני והיותר נוגע לחיים של היום יאהב את הגרסה הארגנטינאית קרוב לודאי, ומי שאוהב את שני הסוגים של הנובלות יאהב את שניהן וימצא את האיזון באמצע, זה הכל. עכשיו אחרי ששפכתי הכל אתם מוזמנים לבקר אותי, כי אני בטוחה שיש הרבה ביקורת.

HEN0121

New member
גם אני חושבת

שדולסה לא תשחק את מריצה יותר טוב מקמילה כי קודם כל לדולסה אין את האופי של קמילה היא נורא ביישנית במציאות וקמיי קמיי היא מריצה במציאות

Hadas 87

New member
נכון

נכון שיש הבדל מסוים הסדרות המקסיקניות (שלנצח יתעסקו במאבקים נדושים של ענים ועשירים) ובין הטלנובלות הארנטינאיות... אבל במקרה הזה ההבדל הזה לא קיים כי מדובר כאן באותה בסדרה. הקטע הוא שעשו לה שתי גרסאות שונות. אבל נכון אני מסכימה איתך שלא צריך להשוות בין שתיהן כי הגרסא המקסיקנית לא אמורה לחקות את הגרסא הארגינטנאית. וכאן אני חולקת עלייך שאף אחד לא תוכל לשחק את הדמות של רוברטה\מריצה כי היא תפורה על קמילה. קמילה שחקה אותה ראשונה לכן אולי זה נראה לך שככה הדמות. אבל אני שוב אומרת, הדמות הזו היא ממוצאת זו לא דמות אמיתית, לכן 2 שחקניות יכולות לשחק אותה בצורה שונה ושתי הצורות תהינה בסדר. אני לא חושבת שדולסה צריכה לחקות את קמילה. ובלי שום קשר לזה- לדעתי דולסה שחקנית הרבה יותר טובה. ואני מכירה את המשחק של קמילה מצוין, נכון לא ראיתי כ"כ הרבה "המורדים" אבל מהקצת שראיתי "המורדים", ומהקצת שראיתי "פלורסיינטה" ומהההרבההה שראיתי "קטנטנות" הספקתי להכיר את המשחק שלה. לדעתי דולסה יותר טובה.

לא הבנת את כל מה שהסברתי.

זה לא שנראה לי שככה הדמות, הדמות(חוץ מהעלילות המומצאות) היא אמיתית, הדמות היא קמילה, הדמות נכתבה לפי ההתנהגות של קמילה.

מרחיבה את ההסבר..

הטענה היתה פה שדולסה משחקת יותר טוב את התפקיד של מריצה. אני הסברתי שאף אחד לא יכול לשחק יותר טוב את מריצה כי זאת קמילה עצמה. בקשר לאיכויות של קמילה כשחקנית לעמות האיכויות של דולסה כשחקנית אין בעיה שתחלקי עלי כי זאת דעה אישית של כל אחד.

Hadas 87

New member
או קיי הבנתי

לא ידעתי שמריצה נכתבה על האופי של קמילה. אבל אם זה נכון אז אולי יש משהו במה שאת אומרת.. אבל בכל זאת לדעתי צריך להסתכל על שתי הסדרות ועל שתי הגרסאות לכל דמות (לאו דווקא מריצה ורוברטה, כל דמות..) כאל שתי גרסאות שונות לאותה סדרה ולא כחיקוי של הגרסא הארגנטינאית כי אם מסתכלים על זה ככה סתם מתאכזבים מהגרסא המקסיקנית כי זה ברור שהיא לא יכולה להיות ב-ד-י-ו-ק כמו הגרסא הארגנטנאית, הם אנשים שונים. וגם לדעתי הם לא צריכים להיות כמוהם. אין שום סיבה.

סוכריה16

New member
צודקת.

האמת שכשדיברת על משחק מוקצן- אז יש משוו.. אבל נגיד .. ב 406 לא היה גרוש של הקצנה! באמת שלא.. הכל היה טבעי.. לא היתה גם השקעה בתפאורה.. ובגלל זה כל מי שראה פשוט אהב את זה. במורדים ורבלדה- עניין התפאורה נורא בולט, וכולם עשירים וזה לגמרי מנותק מהמציאות שלהם בארגנטינה ובמקיסקו... ועוד ברבלדה התפאורה יותר חשובה להם מבמורדים.. וההקצנה מתבטאת -נגיד, בקטע של אבא של ג'ואנבבני וג'ואבני אז הם כזה שיחקו בהגזמהההה!! בהתחלת רבלדה הייתה הקצנה של כל הדמויות עכשיו כבר פחות,ואני מקווה שיפיסקו כי לי אישית יש מלא בעיות עם משחק מוקצן, לפעמים זה מצחיק אותי. (אגב משחק מוקצן- זה מראה על שחקנים לאטובים- זו דעתי!) 2. קמילה היא באמת מריצה.. ודולסה ... מקצינה תדמות והיא פריקית- היא בכלל רוברטה. תבינו שהן נורא נורא שונות.. אם תראו המורדים תראו כמה הן שונות.. זה מתחיל בלבוש, ונגמר באופי השונה לחלוטין!!! וכמו שאמרת, זה האופי של קמילה- האופי של דולסה נורא עדין ושקט במציאות היא תמיד שקטה כזו.. זה הכי לא היא.. היא בעצמה אומרת. אממ.. וזהו .. ובאמת הארנגטינאיות והמקסקניות שונות. אני אוהבת מה שאני רואה.. לאני לא לא אראה סדרה למשל בגלל המקום שממנו יצאה.. והן בהחלט שונות מבחינת עריכה והכל.. גם הארגנטינאיות מדברות על ה-כ-ל . והמקסקניות ממש לא על הכל..עכשיו, הסדרות שמשדרים של מקסיקו בויוה הן גרועות בשיאים, לעומת "מישהו שומר עליי" שהיא נבולה מדהימה

בקשה תנו לשרשור הזה לרדת..

הוא מעלה לי את הפוייזים! ואני בטוחה שגם לעוד כמה!!! אתם יודעים שאני נגד ערבוב.. למרות שאני מטורפת על קמי!! ומכל המורדים מהבנות אותה הכי אהבתי אבל אני מעריצת רבלדה וזה משגע אותייי

meitaly2

New member
מהה?

אני הבנתי שהיא הולכת לשחק בפלוריסיינטה הגרסא המקסיקנית.. לא שמעתי על רבלדה..

למעלה