תקשיבו תקשיבו

tuty fruty

New member
מעולה

אני שמחה ואני ישמח אם הריון הזה יצא לפועל שתביאי אנשים

tuty fruty

New member
אחלה

אני בטוחה שאני יתקשר להרבה אנשים אבל קודם אני צריכה לראות אם יבחרו ברעיון שלי... דרך אגב יש לי פחד במה נוראי אבל אני מקווה להתגבר אליו ולא לגמגם מחר..

s h e e p i t

New member
מוכנה ורוצה לנסות לעזור...

זה רעיון מעולה! אני מקווה שיתנו לנו לבצע את זה... כי לפחות במושב אצלינו הועד לא מאשר לנו לעשות דוכנים ולמכור דברים... אז אם זה יצא לפועל אני ממש רוצה לעזור...

tuty fruty

New member
אחלה

אני בטוחה שנצליח להרים דוכן במיוחד עם התקשורת מעורבת בזה אני חושבת שבאביחיל לא יהיה בעיה להרים כזה דבר..

יאללה גם אני מצטרפת!

אבל סתם שאלה... למה צריך את התכנית המטומטמת הזאת? אי אפשר לעשות את זה בלעדיה??

roikeman

New member
שאלוהים יברך אותך

זה באמת יעזור לכל האנשים, שלא גרים בבני שמעון! ועם יהיה סליבריטי מעורב זה יהיה יעיל פי כמה.

tuty fruty

New member
אלוהים יברך אותי

אבת אתה מוזמן לעזור לי ואולי אלוהים יברך גם אותך וגם עוד כמה אנשים

tuty fruty

New member
לא צריך!

ת'אמת שחשבתי על זה לפני וראיתי את התוכנית ורשמתי את המכתב ותאמת חשבתי שלא יחזירו לי תשובה אז אמרתי למה לא אין לי מה להפסיד ואז התקשרו אליי אבל אולי דרך הטלויזיה עם נבחר אולי יבואו יותר אנשים לבזאר שלנו ונרוויח יותר כסף.

tuty fruty

New member
תודה מיכל

תסתכלו ביום רביעי על איך שאני מגמגמת יהיה נחמד..

fate spinner

New member
אני מוכן לעזור

רק לא הבנתי מתי את מתכוונת לעשות את זה. אני לא נמצא מיום שני עד שישי בבית פשוט

tuty fruty

New member
אני מניחה שזה לא יהיה השבוע

כי רק ביום רביעי הקהל רואה את זה אל תדאגו אתם תקבלו עידכון

shivie

New member
להעביר קשר באיי סי קיו?

אם כן אז תרשמי לי מה להעביר ואני יתחיל להעביר למדצים

tuty fruty

New member
לא כרגע

שנהיה יותר מודעים למה קורה.. גםאם התוכנית לא תרצה לעזור לנו ותבחר הצעה אחרת אני רוצה לעשות את אז צריך לתכנן תאריך מקום מפגש לארגן דברים וכו' ואז נוכל לשתף עוד אנשים אני מספרת לכם רק כדי לידע אתכם שאם פתאום תראו אותי בטלויזיה עם הרעיון שלא תבהלו לא סתם פשוט נחכה עד שהכל יהיה יותר מובן ...

למעלה