תקשיבו תקשיבו

tuty fruty

New member
תקשיבו תקשיבו

זה עדיין לא בטוח אבל אולי... לפחות אני מנסה נכון רובנו התלוננו שהטיולים עולים המון המון כסף וצריך לעשות משהו אז אני פניתי לתוכנית של יעל בר זוהר תעביא את זה הלאה עםהצעה לפתוח בזאר שבו כל הכסף יהיה מימון חלקי כי זה תלוי בכסף שנרוויח יהיה לטיולים .. עכשיו הם חזרו אליי הייתי בשוק כי זה לא ורה לי לעולם וציפי שביט מופיע השבוע לא בטוח שההצעה שלי תבחר ולא בטוח שיהיה לי איך להגיע לתוכנית אבל אם כן כל זה יקרה אז אני יעשה בזאר ואתהכסף יתן למימון של הטיולים במידה וזה יקרה אתם תרצו לעזור לי להכין את הבזאר?

tuty fruty

New member
אוקי אני יסביר

יש תוכנית בערוץ 2 שנקראת תעביר את זה הלאה. כל תוכנית באים שני נציגים מפורסמיםשאנשים מבקשים מהם בקשות והם בוקשים מה לעשות. ציפי שביט תהיה בשבוע הזה אז היא תעזור לנו במקרה והיא תבחר בבקשה שלי. הבקשה שלי הייתה להקים באזר שנאסוף כל מיני צעצועים בגדים ישנים נעשה אוכל שתי וכו' ונמכור אותו את הכסף שנרוויח ועם יהיה מפורסם אולי נרוויח יותר אולי היא תעשה לנו מופע? וככה נרוויח כסף יותר גדול נממן לטיולים של התנועה או אפילו לטיול אחד למשל ליוסי יפה הקרוב וככה נסבסד את מחיר הטיול ואנשים רבים יותר יוכלו להצטרף עכשיו זה די ברור שאת כל זה אני לא יוכל לעשות להד ולכן אני צריה עזרה שיעזרו לי לאסוף דברים למכור וכו' וכאן אתם נכנסים

אני בעמק חפר השבוע

וביום רביעי באביחיל (אצל אורציק) דברי איתי
מוכנה לעזור בככלללל מה שצריך!! =))
אחלה יוזמה
כל הכבוד

tuty fruty

New member
אחלה

אני שמחה שמישהו מאביחיל יעזור לי ואם באמת ההצעה שלי תבחר אני יגייס עוד חברה מאביחיל

tuty fruty

New member
תודה רבה

אני מניחה שהבאזר לא יהיה השבוע אבל שהוא יהיה עד יכולה לבוא מגן רווה.

kedeman

New member
אני בעד!!!

ועוד יותר מזה אני בעד גם להפיץ את זה לכמה שיותר אנשים מהתנועה שכמה שיותר יבואו ויהיו שותפים אבל לא הבנתי איך בדיוק זה הולך שם אם היא תבחר את המשימה הזאת אז יודיעו לך ותארגני יחד איתם בזאר או מה? יהיה זמן למשל לארגן אנשים וכאלה? איך זה הולך?

tuty fruty

New member
אני יסביר לך

אני יפיץ את זה אם ציפי אכן תבחר ברעיון שלי. וכבר בתוכנית היא בוחרת באחד ההצעות והצילמוים מחר ואז ציפי שביט שזאת המפרוסמת שעוזרת לנו תעזור לנו לארגן את הבזאר או ךהשתתף בו אני עדיין לא ממש יודעת אבל כל הרעיון שגם בתמורה אנחנו עושים משהו אז התנדבתי לעשות יום כייף לילדים נזקקים אז אם גם בזב תוכלו לעזור לי זה יהיה נהדר. וכן נצטרך לארגן אנשים שיעזרו לי בשתי הדברים. אבל יותר פרטים יהיו לי מחר לאחר הצילומים. אני מבחינתי לעשות את הבזאר הזה גם אם לא יבחרו ברעיון שלי מה דעתכם?

מעיין©

New member
גם אני../images/Emo45.gif

ואני מציעה לך לערב בזה את הגרעינים. אני יודעת שאנחנו נשמח לעזור
פשוט תרימי טלפון...

יוזמה מבורחת!

כל הכבוד לא רק דיברת על כמה שיקר כאן בפורום אלה הלכת ועשית! קבלי ח"ח אני בעד ואני יכולה גם לנסות להביא את מנשה!!!!

למעלה