תקשיבו שניה!

ס ו ל ר ו

New member
תקשיבו שניה!

המשחק נמשך ח-ו-ד-ש-י-י-ם סבבה? מה יקרה אם מישהו עוד שבועיים יכנס למשחק ויגיד לכם שזה לא הוגן שאתם משחקים כבר שבועיים והוא התחיל רק היום ואין לו סיכוי לנצח אז הוא ירצה לאזן הכל.. נשמע לכם הגיוני? לא בטוח שכל אלה שנמצאים עכשיו במקומות הראשונים ימשיכו לשחק יום יום, שעה שעה, כל החודשיים האלה יש לכם סיכוי לעבור אותם, תפסיקו להתבכיין תתחילו לעבוד!

shanytopper2

New member
אבל

לפחות הוא ישחק באותם חוקים כמו כולם הוא לא ירגיש שהוא "נדפק" כי לכולם היו חוקים מסוימים, אבל פתאום יש חוקים אחרים (וקשים יותר)

תקשיבי

אין סיכוי לעבור אותם, לא במצב הזה, בגלל זה שמו של הקטע הנ"ל הוא ב-א-ג!!! ובגלל זה אורנג' צריכים לתקן את המצב, כדי שלא יבוא אחד חדש עוד שבועיים ולא יוכל לצמצם פערים!!!

600mh

New member
שוב פעם!!! החוקים השתנו!!!

בגלל החוקים שהשתנו אין שום סיכוי בעולם למישהוא חדש להגיע למקומות ראשונים, זה פשוט פערים עצומים וזה לא שעברו שבועיים עברו כולה 3 ימים וכבר אין סיכוי, אחרי שבועיים באמת לא הייתי מציע לאפס, אבל רק התחיל וכבר אין סיכוי להדביר את הפער... זה לא הוגן וגם לא רווחי ואורנג'\תפוז להריץ משחק עם כזה פרסים רק בשביל כמה עשרות שהתמזל מזלם להיות ראשונים

ה-ח-ו-ק-י-ם ה-ש-ת-נ-ו

מה כל כך קשה לקלוט? לכם נתנו לשחק בגרסה "קלה" יותר עם יותר אפשרויות עכשיו העלו את הקושי שינו את החוקים הורידו אפשרויות וכל מי שלא היה מההתחלה נדפק! אין לנו סיכוי! אם מישהו יצטרף עוד שבועיים הוא יצטרף לחוקים שכולם משחקים איתם! וזה לפחות יהיה הוגן! זה לא הוגן שנתנו לכם יתרון ולנו לקחו אותו כי שינו את החוקים! מה הבעיה שלך לתת הזדמנות הוגנת לכולם??

ס ו ל ר ו

New member
תקשיבי

גם אם הוא יצטרף לחוקים של כולם לא יהיה לו סיכוי.. בקיצור, רק מי שהתחיל מההתחלה הרויח, אתם רוצים לאפס עכשיו כל שניה את המשחק?

יש הבדל

ברור שמי שיצטרף שבועיים או חודש אחרי האיפוס יהיה לו קשה או בלתי אפשרי לנצח אבל את באמת חושבת שבגלל באג או חוקים שונים זה הוגן שב3 ימים אנשים פתחו פער שבלתי ניתן לצמצם?? ב-3 ימים???

זה הבאג בעצם במשחק

שבעצם אי אפשר להתחרות אחד עם השני זה כאילו מי שנכנס קודם מרוויח זה לא הוגן!

אחרי 3 ימים

וב-3 ימים אותם אנשים עשו 30 הופעות 30 שירים ו-20 אלף מעריצים ואני אבכה כמה שבא לי.

ohadz

New member
לא נכון.

חוצמזה שגם אם החוקים לא היו משתנים, לא הייתי יכולה לצמצם פערים של 3 ימים. כמה שהיית עושה 30 הופעות ביום, גם הם היו עושים...

יש עוד דברים חוץ מההופעות

אם החוקים לא היו משתנים אז באמת היה אפשר לבחון את הכישורים של השחקן כי לא כולם היו עושים פשוט 24 הופעות כל יום וכל אחד היה בוחר איפה להופיע ומתי וכמה וזה היה משפיע על אחד אחרת ויש הופעות מוצלחות ויש כאלו שלא ולא על כל הופעה מוצלחת מרוויחים אותו הדבר והיה אפשר לכתוב כל שיר במשך שעה וללמוד לתמרן ככה שגם תכתוב מספיק שירים גם תופיע מספיק גם תוציא אלבומים... ככה היה לפחות סיכוי אבל עכשיו אין. למשל עם השירים והאלבומים בשביל להגיע ל-30 שירים (מה שהם עשו ביומיים או שלושה) אני צריכה לעבוד איזה שבוע עכשיו ככה שזה פער שאני בחיים לא אוכל לצמצם או שאני צריכה להרוויח מספיק לקנות 30 שירים ובשביל זה אני צריכה לעשות מלא הופעות אבל אי אפשר יותר מגג 4 בערב אתה מבין?

שיר 100

New member
../images/Emo12.gif ממתי יש חוקים חדשים ?

הצטרפתי אתמול.... אז אני משחקת בחדשים או בישנים ?

shanytopper2

New member
וזה עוד בלי לדבר על באגים

תחשבי על זה, כמה אנשים פה איבדו מלא כסף ומעריצים בגלל באגים? כמה אנשים פה הרוויחו מלא כסף ומעריצים בגלל באגים? את חושבת שאפשר לגלות בדיוק מי הרוויח ומי הפסיד מהבאגים האלו לתקן את זה? זה בלתי אפשרי, מדובר על כמות עצומה של שחקנים ובאגים (אני מניח שכל שחקן נתקל ביותר מבאג אחד) חייבים טיפול גורף שיתן לכולם סיכוי הוגן...שיבדקו את הכשרון של השחקנים, ולא את המזל של "ליפול על הבאגים הנכונים"

ס ו ל ר ו

New member
מה?

איך אפשר להרויח כסף מבאגים? יו חלאס אנשים תשחקו במקום לבכות על כל שטות.. זה משחק!!

shanytopper2

New member
די בקלות האמת

ורק לצורך הדוגמא, את מוזמנת להסתכל על מי שכרגע מספר 1 בכסף ובמעריצים

על מה מתערבים שאם המצב היה

הפוך גם את היית "מתבכיינת"? מה לעשות שבשבילי לטוס לחו"ל ולראות את מדונה בהופעה זה לא "סתם"?? זכותי להתבכיין כמה שבא לי על מה שבא לי זכותי לרצות נקודת פתיחה שווה כמו שכל השאר קיבלו והזדמנות הוגנת ואגב מבאגים כן אפשר להרוויח כסף אם אדם אחד הצליח למצוא פרצה ולהרוויח מאות אלפי שקלים מאיפה לך שלא אחרים מצאו פרצות וניצלו אותן בקטנה? נגיד העלו לעעצמם איזה 10,000 ש"ח או כמה שירים אבל בקטנה כדי שלא ישימו לב וככה טיפסו להם במקומות?

למעלה