תקשיבו רגע...

Adrienne

New member
פרק 501! פרק ענק! ראיתיו עכשיו!

הן ענקיות! קול מכוער כמו תמיד דריל גידל שפם צרפתי קטן, ממש מתאים לו ליאו מכוער! מה הוא עשה לשיער המזוויע שלו? פיבוס יפיופה פייפר חמודה וצינית כמו תמיד (אנחנו שלוש, אחד שתיים שלוש) פייג´, כמה שאני שונא להגיד את זה עיצבנה אותי עם השיער המעצבן שלה אני זז לראות את 502! לכל מי שמוריד בהצלחה! זה שווה. וכל מי שאני אמור לשלוח לו, היום בחמש תהיו מחוברים לאייסיקיו, אני לא מתכוון לתת למחשב שלי להתקע להרבה זמן!

HuGo Hell

New member
*מקפץ* ^__________^../images/Emo1.gif|../images/Emo58.gif

501 שלי ב-65% ואני שלוחה 3 ל-502 ^_^ - ואני ראיתי את החלק שפייפר אומרת "אנחנו שלוש אחת שתים שלוש" רק מה יש לה לא הבנתי
היא כזאת עצובה.. =/ וראיתי תמונה של דריל מעונה חמישית והוא דיי נראה טוב ככה. שינוי. ליאו אכן מכוער. ראיתי 44 שניות מהפרק (אתמול כשירד לי) והקרחת שהוא עשה זה ממש מגעיל.
אני דווקא אהבתי את השיער של פייג´. ופיבי ניראת לא רע. פייפר יפיפה, אבל היא קצת בלי מצב רוח בפרק... כפי שראיתי בקליפים וב-44 שניות. היא כמו שהיא החליפה גוף עם המסטר ב-404 (ואני מתקוון שהיא לא הייתה המסטר שהמסטר היה היא) קול לא ראיתי (טוב ראיתי בקושי) הוא נראה רגיל. חליפה שחורה עם עניבה o_O (אני חושב). ואני ממש מצפה לראות את 501

Charmed Gal

New member
אנימציה קטנה מפרק 501../images/Emo58.gif../images/Emo56.gif

אני הכנתי מה דעתכם????? אני נורא אוהב אותה, קצת מצחיק שהמילים "עולם מכושף" קופצות אבל לא נורא!

Adrienne

New member
לקחת שלוש תמונות ושמת אותם אחת

אחרי השנייה, אין מה להגיד אני גאה בך! ראיתי עכשיו את 502, פרק שולת ביותר, הסוף מה זה לא צפוי(לא קשור לפיבס לכל התוהים למניהם). אהבתי אני מחכה כבר ל503!

Charmed Gal

New member
שאלה, ובלי לריב...../images/Emo56.gif

למה אתה תמיד נשמע מניאק ומתנשא בהודעות שלך? כאילו קשה לומר יפה או לא להגיב בכלל? חייב לעצבן? ואתה לא יכול פשוט לומר שאהבת את הזה שלי בהיכשפות? אתה חייב להוסיף "הכל בוח מועתק מאתר" ועוד בלי שקראת!? ואתה חייב להשוויץ לנו כל כך הרבה פעמים שלך יש את הפרקים וראית אותם ולנו(רק לי לכל השאר בטח כבר יש) אין?

Adrienne

New member
מה? אני אמרתי את זה רק פעם אחת

בפורום, ואחר כך רשמתי מה אני חושב על הפרקים בדיוק אחרי שראיתי אותם, מה רע בזה? יש כאלה שקוראים ורוצים לדעת מה קורה בפרקים. למה סתם להגיד? ותגיד תודה שאמרתי שאהבתי את העבודה שלך בכלל. ואני לא רב איתך רק תברר עובדות ובפעם הבאה שאתה רוצה לשאול אותי שאלה תשאל באייסיק, לא כל הפורום צריך לשמוע אותך. ואנשים חשוב שימו בקאזה את הפרקים אחרי שאתם מורידים

mscooter

New member
אני יתפוס פה טרמפ ויציג אותי

אני חדש פה, נכנסתי פעם אבל לא נישארתי הרבה (טעות שלי, מצטער), אבל עכשיו אני פה להישאר, אני בן 17.5, איזור המרכז, אייצי´ק 85573552 ובבקשה תודיעו לי מאיפה באתם (במקרה הזה מפורום מכושפות) כי יש לי המון אנשים שאני לא יודע מיהם (למישהו יש עוד את הבעיה הזאת?
) את השם שמאחורי הכינוי תכירו (אם אופל תרשה לי כמובן) בפיק שאני מתכנן

The Charm of IR

New member
הרבה מצטרפים בזמן האחרון../images/Emo76.gif

אני יוני מהמרכז גם ואני בן 14. ברוך הבא!!!

mscooter

New member
תשמע, הספירה לאחור מתקרבת,

ומכושפות אוטוטו חוזרת (יא - חרוז
) לא פלא שכולם חוזרים\מצטרפים.

bumi charmed

New member
../images/Emo171.gif../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif../images/Emo171.gif

קוראים לי מרינה והכינוי שלי זה בומי
האיי סי קיו שלי : 114619794

sh 2

New member
ניצול שרשור

היי אני ראית את העונות הראשונות והדבר האחרון שאני זוכרת זה שפייפר וליאו נישאו ועכשיו כשגיליתי שיש מכושפות בYES ראיתי שליאו עובד בפאב בלי כנפיים ושפייפר עם אחד בשם דן שהוא השכן שלהן אזזזזזזז אך הם הגיעו למצב הזה??????!!!!!

PopPy

New member
אוקי...../images/Emo85.gif

אז ככה- העונה שראית ששודרה בערוץ 3 שבה פייפר וליאו התחתנו היתה העונה השלישית. ביס משדרים כרגע שידורים חוזרים של העונה השניה... העונה הרביעית, שהיא ההמשך לעונה השלישית, תשודר בערוץ 3 החל מה3/10 בכל יום חמישי. ואני בינתיים צריכה לחכות בערך 6 שעות עד שיהיה לי את Witch´s Tail Part 2 כדי לראות את זה
*הולכת לסגוד למי שהורדתי ממנו ב150MB את החלק ה1 באיכות מעולה ולסם*

Adrienne

New member
גם לי יש את החלק הזה!

ואני מזכיר, שימו את החלקים שאתם מורידים בקאזה!

PopPy

New member
אני לא מתכוונת להוסיף את זה לקאזה

כרגע... יש מספיק אנשים שעושים את זה, והאפלאוד הנוראי שלי + מחשב קורס לא יועיל למישהו...

למעלה