תקשיבו רגע...

מטרנה

New member
תקשיבו רגע...

אני חדשה פה ולא מכירה אף אחד. רציתי להכיר אותכם אז אם לא אכפת לכם להציג את עצמכם בשבילי? תודה מראש..

The Charm of IR

New member
יוני../images/Emo76.gif

וכולם
מסכנה הילדה! רק הגיעה וכבר תוקפים אותה. אומנם היא טועה אבל תרחמו עליה... גם אני הגעתי לא מזמן אבל למזלי גל (charmed gal) הזהיר אותי מכם. אם אני הייתה כותב טעיות ידעתי שתתנפלו עליי ונזהרתי למרות שעד היום אני לא מושלם בחוקים ובחוקים בין הילדים אז תרחמו עליה...

buffgirl

New member
דניאל ../images/Emo80.gif

מהמצב? אני גם בניק L i l l u במשחק תפקידים וסתם כשאין לי כוח להחליף ניק. ברוכה הבאה לפורום!

Cole cohen

New member
אני תום ומצטער על ההתקפה קודם עם כל

ההערות בשרשור ההוא...

Charmed 4ever.

New member
אני ניצן... ../images/Emo54.gif

אחות של תום (Cole Cohen) בת 14 וקצת אס"ק 103032538 ולא רוצה לראות את העונה החמישית עד אמצע שידורי העונה הרביעית בארץ.. (ו..לא! אני לא משוגעת.. פשוט לא רוצה.)

HuGo Hell

New member
אופיר בן 14 עוד שבועיים (^-^)../images/Emo1.gif

הידוע בשם הוגס, הוגוס והוגו.

ל י א ו

New member
היי מה המצב?

אני נמרוד אני בן 15 אוטוטו אני לא הרבה בפורום אבל אני תמיד בעיניינים... וזאת הזדמנות טובה להגיד לכולם יש לי יומהולדת מחר[עברי]וב9.10 יש לי יומהולדת תזכרו...

nadiwainer

New member
נדב.

אהה..אני הכי קטן בפורום. לא לצעוק עליי!, רועי עזב! עכשיו אני הכי קטן. אני אוטוטו בן 13, רק עוד 6 חודשים וכמה ימים.....

Woogyman

New member
וזה משנה, כי...? ../images/Emo110.gif

ההבא שטוען שהוא הכי קטן ומגיע לא יחס מיוחד ימצא את עצמו נעול בכלוב קטן עם אוגרים ארסיים. לא, אין כזה דבר. אבל זה עדיין איום.

nadiwainer

New member
אבל אני לא אמרתי

שמגיע לי יחס מיוחד! מתי אמרתי את זה?.... רק ציינתי עובדה, ורק שתדע זה ממש לא אכפת לי, רק אמרתי את זה....זה לא משנה לי....(=

Charmed Gal

New member
פורום תתעורר! תחיה! ../images/Emo56.gif

מה זה היום? איפה כולם? למה הפורום מת?

Adrienne

New member
רוצים לשמוע משהו נהדר???

ירדו לי 501 ו 502! אני עוד מעט רואה אותם! ויש לי לשלוח אותם לכל כך הרבה אנשים אז אל תבקשו ממני כי אני לא רוצה להיות מניאק ולהגיד: "לא" מי שאני שולח לו יודע את זה. סבבה לי!

Woogyman

New member
זה ירד! ירדדדדד! ../images/Emo110.gif

(את הכותרת יש לקרוא בנימה של מדען מטורף שצועק "It´s alive! Alive!"). אחרי מכשולים רבים, יש לי את הפרקים! *נושם לרווחה* אני אביא למפגש (שאני כנראה בא מההתחלה בסוף).

למעלה