תקשיבו מה קרה לי....

תקשיבו מה קרה לי....

טוב קודם כל זאת הפעם הראושנה שאני נכנס לפה אז מקווה שתקבצו אותי בברכה!
OK... שמי מאור אני בן 15 ואני סטרייט לחלוטין. אני מסתובב עם חבר'ה גדולים ממני. אני לא אוהב אנשים בגילי כי לדעתי הם ילדותיים ולא מעניין להיות איתם. כך שרוב החברים שלי הם בני 20 ומעלה! פתאום ביום בהיר 1 החבר הכי טוב שלי(בן 23) יצא מהארון ואמר לי שהוא דו מיני. חשבתי כך עוד לפני שהוא אמר אז לא כ"כ הופתעתי. אחרי כמה שבועות עוד 2 חברים שלי יצאו מהארון... וזה קרה ביום אחד... והייתי בשוק! בעיקר בגלל אחד מהם כי הוא ניראה ממש ממש סטרייט! הוא ממש גברי ולא ניראה הומו בכלל בעיקר כי דברתי איתו כל הזמן על בנות והלכנו לסרטים ביחד ואמרתי לו "תיראה איזה כוסיות" והוא שיתף איתי פעולה... ואז הוא אומר לי שהוא הומו לחלוטין והדבר שהכי מגעיל אותו בעולם זה כוס חח... ובולבולים זאת החולשה שלו...
הייתי השוק... 3 החברים הכי טובים שלי הם הומואים... חח! מה דעתכם על המצב הזה? אהה ודרך אגב שתבינו שהכרתי את כולם הרבה זמן ורק עכשיו הם אמרו לי. עכשיו אני מוקף בגייז...
אבל אני שמח שהם אמרו לי ושאפשר להיות חופשיים אחד עם השני... בכל אופן הומואים ולסביות קהילה נחמדה מאוד... בדרך כלל אתם יודעים לקבל את השונה ואת המיעוט וזה מה שאני אוהב בקהילה שלכם! אה.... זהו אני חושב...

SarcaSeriouS

New member
אממ...אני שמח בשבילך?

איך בדיוק אמורים להגיב לזה? אני שמח שקיבלת אותם כמו שהם, ואני מקווה שלא עשית להם סצינות. אני מבין את זה שהם שיתפו פעולה בקטע של כוסיות כדי לא להחשף- גם אני כזה. לא כל ההומאים נראים נשיים וזה תלוי בעיקר בבן אדם עצמו ולא בנטייתו. אולי אנחנו בקהילה יודעים לקבל את המיעוט משום שאנחנו דיי משתייכים לקבוצה הזו (למרות שבזמן האחרון אי אפשר לדעת...). כמו השיר: this is a gay world this is a gay world " ד"ש.

פיציק

New member
אתה מזכיר לי חבר טוב שלי

כשספרתי לו הייתי נורא לחוץ מהתגובה שלו, כי הוא היה הסטרייט הראשון שאני מספר לו, אבל הוא רק הגיב ב: "מה
אני לא מאמין
יש לי חבר הומו
איזה כיף יש לי חבר הומו
" והתחיל לרקוד בכל הבית

למעלה