תקשיבו לי טוב

עמי1986

New member
מורן

לדויד רשמתי יאללה סע סע כי יש לו תגובות מפגרות... לעידן רשמתי את התוכן וזה שאתם חברים זה בעיה שלך אחי זה רק אומר שאורי זאת ברית של נקניקים שמתחברים עם נקניקים

BDY

New member
אני יודע שרשמת לעידן את התוכן

עדין להבין אני מצליח
כמו שאני לא אתקיף אותך אני לא רואה סיבה להתקיף את האיחוד ... לפחות כרגע אני לא רואה סיבה שאני אצא למלחמה

david1990

New member
מה אתה שח? מה? מה?!?!?!

אלוהים ישמור מה אתה קשור לחיים? מה? אתה רוצה עוגיה? אתה רוצה צלש? אני אמרתי משהו על איזה מדינות שאתם תוקפים? אני אמרתי "מדינה" "כוח" "תקיפה" מה אתה רוצה?! אני מנהל, יש בחוץ מדינות זה שאתה לא מוצא אותם פאק שלך. "יאללה מממ ביי" אתה בן 6? חחחחח, טוס טוס לי מהעניים ילד, אל תגיב לי יותר. תעשה לי טובה אל תגיב, באמת. אם אתה עדיין חושב להגיב, פשוט גש ובקש עזרה יש מי שיעזור לך שם בחוץ.

hen1xc

New member
עידן עידן

אתה כזה ילדדדד תגיד בן כמה אתה?? אתה כנראה לא מבין את שחר ההיסטוריה מנהל ישראל ארמי אבל אתה תישאר קטן יש לך רק מזל שהמדינות המסכנות שלך עדיין לא בספר כי אתה מסגל המנהלים שמנצלים את המגויסים שלהם לחטוף במקומם לא נורא האיחוד לא יישאר 50 יום בחופשה מתישהו גם אתם תצטרכו לצאת נצלנים..

טיפשון

היית מת לעשות מה שעידן עושה , ועכשיו כל ערב חיסול של מדינה לא מאוזנת אתה יודע מזה ? ערבי אם חגורת נפץ , אתם יוצאים מחופשה כמו מחבלים ופוגעים בחלשים , אבל האיחוד מרסס תסתכל שירשור תקיפה כל יום חיסולים לעומת חיסול מסכן שלכם.

idanushka

New member
חן אני ב 12 משעומם בחיים

אולי נוכל להיות חברים בסוף חח אתה חושב אני מפחד על המדינות שלי הלוואי תתקיפו אותי הלוואי על מדינה אחת שהשמדתם לי השמדתי לכם 10 אז תגידו תירוצים הם היו תוקפות וכו' וכו' ועשו את העבודה שלהם עדיין הם יכולים להמשיך לעשות את העבודה שלהם ואני מוריד ולגביך עמי תמשיכו להיות ערים עד 5 בבוקר כל יום ולהוריד לנו מדינה 1-2 זה מזיז לנו את ה....

BlackWidowX

New member
טוב ... שמעתי בטרוויאן מחפשים שחקנים חדשים

יש מצב אתה מתפנה ?

david1990

New member
../images/Emo100.gifתודה לשופינג הלילי../images/Emo100.gif

אחלה של בידור ללילה נשמה תמיד תענוג חבר'ה

amith11

New member
כמה שאני משתעשע

i wanna tell u something salem hajjaj אומר/ת (05:16): liran and yoget and yoad offer me a peace to kill ur alliance but we reject salem hajjaj אומר/ת (05:17): because i gived my word to amir before amith אומר/ת (05:17): i all ready knew that he tried amith אומר/ת (05:18): but is nice to heare it feom tou and to get confirmation from* salem hajjaj אומר/ת (05:19): it was not easy decigen they offer us many big countrys as gift amith אומר/ת (05:19):

hen1xc

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

סאלם זורק אותם לכל הרוחות הם הציעו לעוד ערבי עסקת שלום
רגע עמית אולי לא צריך להתאמץ כל כך הרבה
אני חושב שלירן מחזיר את ערבים בכל מקרה ולך יועד מנהל השף בימים
שלא תחשוב שהמדינות שקיבלת מאלון מוגנות כי לא לעולם חוסן אה

hen1xc

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

סאלם זורק אותם לכל הרוחות הם הציעו לעוד ערבי עסקת שלום
רגע עמית אולי לא צריך להתאמץ כל כך הרבה
אני חושב שלירן מחזיר את ערבים בכל מקרה ולך יועד מנהל השף בימים
שלא תחשוב שהמדינות שקיבלת מאלון מוגנות כי לא לעולם חוסן אה

BDY

New member
נראה חיסול נחמד שנגיע נחזור לעולמיות ..

מישהו יכול להסביר לי מה הושמד היום מה הוחזר לא הבנתי מה הלך חיסלו מדינה שיחזרו שיחזרו תוקפות ונתקפות מה הולך כאן אין לי מושג אפשר עדכון :)?

amith11

New member
בלאט

כמה משמרות לילה עשית השבוע? אתה לא מעודכן בשיט , קיצר אני קם היום ונדביק פערים

BDY

New member
תגדיר משמרות :)

בעקרון זאת השנייה היום בלילה יהיה עוד אחת.. אבל ראשון שני אני הייתי במשמרת לילה על האחיינים אז זה גם נקרא חחח? נתעדכן היום בצהריים ערב

למעלה