תקשיבו לי טוב

shi1233

New member
תקשיבו לי טוב

אותי זה לא מעניין המלחמות שלכם יש מדינה בשם SVFXSmart שמרגלת אחריי אותי זה לא מעניין כן איחוד ישראלי לא איחוד ישראלי מלחמות לא מלחמות אני רק רוצה לשחק בשקט את המשחק אז מי שזה לא יהיה אני יודעת שהוא מסתכל בפורום פה אז תפסיק לרגל אחריי!!

nc92

New member
חחחחחחח... הרגת אותי

ולכותבת ההודעה אם אתה באחת מבריתות האיחוד אז ככה זה במלחמה מרגלים ותוקפים אין מה לעשות..

עמי1986

New member
איזה בחורה אחי??

זה גיי שרוצה להכנס בתור מרגל לאחת הבריתות אז הוא משחק אותה בחורה נו שקוף

רובי מה יהיה ?

חן חושב שאני זה אתה, מה אתה אומר פשושון ? ותמציא מילה חדשה..שיהיה עוד משהו בסלנג.

עמי1986

New member
אני גם חושב שזה יוגי

הוא מרגל בתוך ארנה אז תבקש מיוגי לבדוק את זה

nc92

New member
לפי מה שזכור לי זה בחורה מארנה אבל..

16 מין: זכר אז לך תדע..

eyeball1008

New member
מרגלת? מה אתה קוקסינל?

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1319&MessageId=143828170

עמי1986

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהודעה רשמית של ברית SVF../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

המדינה שבחרת הפסידה את המשחק ונעלמה בדפי ההיסטוריה ! פרטי השחקן שם המדינה: unrie מספר מדינה: 22125 השחקן מהמדינה: מין: זכר גיל: 29 תאור המדינה שלך: we are the honorable members of the legendary arena alliance. our mission here is to cliam the israeli dominance in the game,according to the protocols of zionism,and destroy every arab state in the game,regardles of his nationality. we have pact with SND,THC,SVF,ANARCHY,BLAKEOPS, and every other zionist group מידע על יצירת קשר: במסן [email protected] דירוג: 482 כוח צבאי: 337,056,465,300 כוח תעשיה: 0 סך הכל כוח: 337,056,487,426 כמה מדינות השמיד: 0 שם הברית: ARENAxxxRecruits2 תאריך הרשמה: 2009-12-13 הוסף לקטגוריה:

עמי1986

New member
לעיתים קרובות

תיסלם דודו למרות שאתה אין לך איפוק אתה חח

sonic3

New member
נכון, יש תדירות לחיסולים/איפוסים

ברגע שיש אור ירוק.. הם לא יכולים להבטיח לחברי ברית שלהם שלא יפגעו או שלא ישמידו להם מדינות פרטיות כי הם עצמם בחופשות, ומה שלא בחופשות תקוע ויחוסל. לגבי הילדה הנחמדה הזאת, אני מאמין לה שהיא לא מעוניינת במלחמה אבל, תגיד אתה - מה עושים,,יש מלחמה אז.. נלחמים. מה שמצחיק שהאיחוד החזק כביכול - בחופשות, ואנחנו אלה שממלאים את החמל, מגדלים דורות חדשים של מדינות,,ובכלל משחקים. נ.ב אחלה תקיפות, ביצועים מושלמים של כולם(יפה).

idanushka

New member
חכמים גדולים

גברים על מדינות בלי מסכות חח בוא נראה אותכם על מדינה עם מסכות... ועם איזון אתם אפילו לא מנסים אה חח תמשיכו להיתעסק בקטנות!

nc92

New member
מעניין איך הפלנו את ההצעה על 8800

וחוץ מזה גם אתם מחסלים לי מלא מדינות שבכלל לא מאוזנות שלא לדבר על מסיכות ומקלטים ובכוחות שלהם זה עולה הרבה לקנות, אתה רוצה- תקנה, לא רוצה-אל תקנה. תעשה מה שבראש שלך ואנחנו נעשה מה בראש שלנו וכל אחד יתעסק בעניינים שלו זה כמו שנגיד לך אל תתקוף ממדינות גדולות ואל תשלח סיועים, כל אחד והאסטרטגיה שלו..

עמי1986

New member
יאללהה סע סע

כל שירשור יש לכם מה להגיד אני לא מבין אם אתם כאלה חזקים אתם לא צריכים לתת פה תירוצים על ימין ועל שמאל אתם הרבה יותר חזקים מאיתנו נכון? אז שבו בשקט ותנו לנו לתקוף התגובות שלכם רק מוכיחות כמה אתם קטנים ופוחדים ועצם זה שכל הגדוולות שלכם בחופשות וכל הראשיות של המנהלים בחופשות גם מעיד על זה אתם פשוט מפחדים על המדינות שלכם מפחדים מאיתנו אז הגיע הזמן להודות בזה וכם אנחנו תוקפים מדינות בלי מסיכות ומקלטים להוכיח לכם שאחנו תוקפים מעולה אין צורך ראיתם שלשום על המדינה ששוחזרה לכם מסיכות מקלטים ואיזון בונקר ועדיין קיבל בראש. אז יאללהה מממ בייייייי

BDY

New member
אמי אני לא רואה מה הוא הגיב פה אחי..

זכותו להגיד שאתם חכמים על מדינות שלא קנו מסיכות בעיה שלהם כמו בעיה שלכם שאתם לא קונים... הכוח שנשפך להם לא בעיה שלך בעיה שלהם שיתמודדו עם זה מה אכפת לך אני לא מבין שירשמו מה שהם רוצים בסך הכל זה משחק מלחמה דויד יש לי בעיות קצת עם ה BADCOMPANY אני מקווה לקנות אותו ודי רק לא יוצא לי בזמן האחרון מקווה היום או מחר ואז נשחק בכל אופן אני מנסה גם לפתור את הבעיה

למעלה