תקשיבו זה מטורף

ארטיימר

New member
תקשיבו זה מטורף

תחשבו שמציעים לכם מקום עבודה.. אז תלכו לשם תשבו איזה שעתיים.. בערך עשר יום.. יסבירו לכם בגדול מה צריכים לעשות.. אין לכם נסיון.. לא יודעים באמת איך זה לעבוד דוקא שם.. עכשיו תחתמו שתעבדו שם כל החיים... למה עבודה לא ובן זוג כן? זה מטורף שתוך עשר פגישות אנחנו קובעים חתונה..! אני מסתכלת על זוגות פה עכשיו.. הם מטורפים!

קשר טוב

New member
צודקת.אבל...

זה מה שאמרו על נחשון בן עמינדב שקפץ למים.אבל כשיש מסירות נפש לעשות רצון השם.אז יש סיעתא דשמיא.בורא עולם ברא את העולם לשם יצירה.ויש חובה ומצווה להתחתן.לא לחינם אמרו קשה זיווגו של האדם כקריעת ים סוף.משוגעים אבל עושים רצון השם.קופצים ללא נודע.מספר הפגישות לא משנה.אחד או מאה.אף פעם לא תכיר אדם על שהוא נשוי!

פי 100

New member
ומה תגידי על אלה

שמתארסים תוך 5 פגישות ואפי' 4.אין מה לעשות שידוכים זה לא כמו עבודה ולא באים לעשות את שלנו ולהרוויח משכורת זה משהו אחר לגמרי וא"א להשוות אותו לכלום.וכן,בשידוכים אפשר תוך כמה פגישות לעמוד על אופיו של האדם השני ולדעת האם אני רוצה להמשיך איתו ולהקים איתו בית

אני סגרתי תוך 5 פגישות

ואני שלם עם זה במיליון אחוז. זה תלוי איך הולכים השיחות, עם הכל חלק ויש כימיה וזורמים טוב אז למה לא? יש לי חבר שסגר בפגישה שלישית והם נשואים באושר. יש כאלה שהולך להם בקלות ויש כאלה שלא, אני מכיר מישהו שהגיע עם בחורה לפגישה 19 וכבר היו מדברים בטלפון ביחד ובסוף הכל התפרק, ככה שריבוי פגישות לא תמיד מועיל

כשתביני

שלאהוב את יכולה את כל אחד! וכל מטרת הפגישות היא לא להכיר את הבחור (כי אין אפשרות בעולם שתכירי אותו!!) אלא כדי לבדוק האם יש לך כימיה ובעיקר מוטיבציה להשקיע בו, אז תביני לבד כמה שזה לא הזוי...!

ארטיימר

New member
אמממ

מהי אהבה? סתם.. עובדה שלא כל בחור שמגיע לפגישה זה 1 שהייתי רוצה.. לאהוב במשמעות של נחמד וכיף יכול להיות עם רוב האנשים בעולם... זה אהבה רגילה אבל אהבה של בן זוג לחיים , בעל אבא , זה כבר משהו אחר, אז לא, לא מסוגלת לאהוב כך כל אחד.. זה צריך להיות משהו שמדבר אלי

זה לא

שאת לא יכולה לאהוב כל אחד. את פשוט לא רוצה לאהוב כל אחד! ואת יודעת מה הפער בין רצוי למצוי? צורך. את בן אדם ואת צורכת אהבה... משמע לא משנה מאיפה תקבלי או למי תתני. את פשוט בוחרת למי לתת. זה כמו אוכל. את לא חייבת לאהוב כל מאכל אבל כל מאכל ישביע אותך.

ארטיימר

New member
מענין..

לגבי המשפט האחרון .. חושבת שלא כל מאכל באמת טוב לכל אדם.. כל אחד ומה שהוא ומתאים לו משו אחר.. אז אולי זה משביע מישו אחד, והשני צריך משו אחר..

יפה

שאלת, מהי באמת אהבה לדעתך? וכמו שאמרת, אולי את לא רוצה, אולי הוא לא מספיק "עושה" לך את זה, או גורם לך לרצות להשקיע בו, אבל לאהוב אפשר לאהוב כל אחד ברגע שיש מוטיבציה לאהוב! ואני יוכיח לך את זה. אב שיש לו עשרה ילדים 50% יש לו סיבות לא לאהוב ואך לשנוא כל אחד מהם, ובכל אופן הוא אוהב כל אחד!!! היאך?? ושמא תאמרי שזה בגנים של אב לילדיו, אז המציאות היא ש98%!! מאילו שמאמצים ילדים הם אוהבים את הילד המאומץ כמו ילד, אף ששם יש יותר סיבות שהם לא יאהבו את הילד!, ושם מה תאמרי??

ארטיימר

New member
לא ככ

טובה בהגדרות.. מזה אהבה.. זה רגש שאוהבים ואכפת ומעריכים אפשר לאהוב כל אחד... אבל לא כל אחד מתאים להיות זה שנאהב ונחיה איתו... באופן אישי לא נפגשת עם מוטיבציה התחלתית לאהוב כל אחד את האהבה הזו, היא לא לכל אחד.. , אלא בגישה של נבדוק כל אחד ברצינות.. אם אנחנו בסדר חד עם השני וזה יכול להיות.. ולגבי הורים.. נכון שהורים אוהבים את הילדים לא משנה מה הם... אבל אהבת הורה לילד זו אהבה שטבועה בו... והוא מגדל אותו ואחראי לו ונמצא איתו מתחילת הדרך... זו אהבה אחרת מאשר לאהוב בן זוג... זה לא טבוע לאהוב כל אחד אהבה לחיים... ולגבי מאומצים לא כל כך מסכימה... אם זה מאומצים שההורים החליטו יחד לאמץ אזכן, הם מסתכלים עליו כאילו זה ילד.. אבל אם מאומצים בנסיבות אחרות זמורכב.

פעם גם לי זה הציק מאוד עד ש"....

נזכרתי בשירו האל מותי של אריק איינשטיין. ואני מצטט,`אני יודע שככה זה בטבע וגם אני עזבתי קן..עוף גוזל`....חחחחח

קליט

New member
את צודקת !!

מי שסומך על ה10 הפגישות האלה הוא הדיוט/אדיוט ותמים . חלק מהרעיון של ה`שידוך` זה לברר טוב טוב, ולא לסמוך על `מראה עיניים` . הפגישות נותן משהו מאוד חלקי . והרב שמחה כהן גם אומר ש"הוא לא רואה שה`ליטאים` מצליחים יותר בנישואין - מאשר ה`חסידים` שלא נפגשים הרבה" .

למעלה