תקשיבו ותקשיבו טוב

RoieL

New member
תקשיבו ותקשיבו טוב

[אין
אז פתחתי הודעה חדשה, תתיחסו להודעה הזו כאוף טופיק] נשבר לי הזין מזה שחצי פורום כותב "בצחוק" הודעות שקשורות אלי. תאמינו לי שאני מתפוצץ מצחוק כשאני רואה הודעות כמו "זו שאלה שחשוב שרועי יענה עליה", "חכה לחפירה של רועי" וכל אלה. עברתי עכשיו על הודעות שלי משלושת העמודים האחרונים ונשבע לכם שאני לא מבין מה הסיבה לזה שחצי מהגולשים בפורום הזה הם כאלה חראות. אני אשמח אם מישהו יסביר לי, אני קצת אידיוט. והגבתי תגובה [שאני תמיד מנסה שתהיה כמה שיותר עניינית, אני מנסה לעזור פה ונמאס לי שכשאני כותב הודעה מפורטת בנושא מסויים לאנשים כואב להגיד תודה אז הם כותבים "תפסיק לחפור" או "אתה אידיוט". זה לא אותו דבר.] שלא מצאה חין בעיניכם? תשלחו לי קללות במסר מצידי [ותיחסמו
], מצידי תזרקו את הגיטרה על המגבר שלכם מרוב עצבים, אבל נמאס לי לראות תגובות כאלה אלי פה. אני מקווה שה"חפירה" זו ברורה לכולם פה.

Domnastic

New member
אחי..

לא
סתם, מה אתה לוקח רציני פה אנשים. אני אישית לא מכיר אותך ורק נכנס פה ושם לפורום, אבל הכל פה בצחוק, אנחנו עדיין וירטואלים רוב הזמן , בכל הנוגע לפורום. אפחד פה לא מתכוון להעליב.

RoieL

New member
זה יצחיק אותך אם אני אכתוב לך

"אתה פשוט אידיוט"?

../images/Emo45.gif

ניראה לי שהרבה אנשים כאן חייבים לבחורצ'יק הזה התנצלות. אני לא רואה שום בעיה עם זה שהוא מגיב כמעט לכל הודעה בפורום, זה מה שיוצר את הפורום, שיח בין משתמשים. הרבה אנשים התלבשו עליו כאן בגלל הגיל שלו. ורועי, אני הייתי מציע לך לקחת את כל הדברים כאן בניחוח של הומור. אין לך מושג איזה קללות קבלתי באימייל, מסנג'ר, פרטי, בעקבות דיונים פוליטיים בפורום פינק פלויד. הישראליות במלוא כיעורה. מספיק, אל תוציאו את התסכול היומי שלכם עליו... תוציאו את התסכול על הגיטרה! (או בכל כלי אחר שאתם מנגנים בו...
) בהצלחה

RoieL

New member
אין לי בעיה שיקללו אותי

אבל יש לי בעיה שיכתבו את זה בפורום מול כל הגולשים. רוצים להכנס בי? שלחו לי מסר. אל תעשו את זה פה.

doc monti

New member
יש בזה משהו

אתה כרגע ה"צעיר" וקל מאוד להתלבש עליך. אני זוכר יציאות ממש מטומטמות של כל מיני אנשים פה בפורום, כולל של מנהלים וגם שלי רחמנא ליצלן.אין ספק שכל מה שעושים לך בפורום יצא מכל פרופורציה. אבל, (תמיד יש אבל), אין עשן בלי אש. אז אולי במקרה שלך הדלקת גפרור ומישהו בא מאחוריך עם 5 מכונות עשן. אני לא שוטר ואני בטח לא אגיד לאנשים בפורום מה לעשות. אבל כל פעם שאני רואה את המריבות הדביליות האלה, זה מוציא לי את החשק (שגם ככה לא מאוד גדול כיום) להכנס לפורום, וחבל. אז תפנימו, ובפעם הבאה אולי קצת תחשבו לפני שאתם מקלידים שטויות (זה מכוון לכולם, גם אלי)

grassus

New member
אולי חוקים?

מה עם חוקי פורום קצת יותר נוקשים? אני מתאר לעצמי שהמנהלים עושים מה שהם יכולים אבל בכל זאת.... היה לא מזמן תקופה קצת מוזרה בפורום (ובזמן האחרון היא נרגעה או שהיא לא?) אני יודע שזה קצת חוצפה ממני לדבר על זה...אבל מה לעשות.. מישהו חייב להיות החמור

קח פסק זמן, תמלא אחר היצר

שלך בלהגיב ע"י דברים אחרים. אני מקווה שבכיתה אתה מתנהג שונה כי אנשים לא אוהבים אנשים שמראים שהם יודעים הכל. תנסה ללמוד מאנשים עם נסיון . אל תיקח הכל אישית, היישות שנקראית Roiel לא זהה למי שאתה באמת , לכן גם הירידות כביכול מכוונים לאותה יישות וירטואלית. אתה בן 14, enjoy your youth אל תבזבז אותה בנסיון להסביר לכולם למה הם טועים, אם תעשה כך הטעות שלהם תהפוך במהרה לטעות שלך. אה, ושים קרם נגד שיזוף.

Adidason326655

New member
אני לא אשקר.

תשמע, סחטיין על ההשקעה בפורום והכל באמת. אני רואה אותך כבר בכמה ובכמה פורומים ויש מצב (שווה בדיקה) שאתה המשתמש הפעיל ביותר בתפוז (או בעולם?). מההתרשמות שלי ממך, יש טון של התנשאות, לא יודע אם בכוונה, בהודעות והתגובות שלך. אני מניח שזה מדרבן עברייני מקלדת להציק לך, ואני לא אשקר, גם אני וחברים שלי קצת צחקנו עליך פעם. תבדוק את עצמך בן אדם, תסתכל על זה ככה, אנשים יותר מבוגרים ממך כאן קוראים חוות דעת וכו' שלך שהן לא הכי מקצועיות (חיפשתי מילה יותר טובה). הייתי ממליץ לך, באמת בלי ציניות, להגיב רק במקומות שבאמת יש מקום להגיב ובמקומות שאתה מבין. אני גם מאמין שאם תמעיט לחצי את כמות ההודעות שאתה מפיץ, ההצקות האלו ירדו. ואם לא אז שתגיע לסין דבר איתי (אם אתה מבין למה אני מתכוון).

oneman2

New member
../images/Emo45.gif

אמנם ההערות האלה לא מגיעות משום מקום, אבל זה מוריד את החשק לגלוש כאן בפורום. דיברתם על תחושה של התנשאות? יש כאן הרבה תגובות הרבה יותר מתנשאות. תבדקו גם את עצמכם לפני שאתם מגיבים.

אני שומע את כל מה שאתה אומר...

וזה נשמע לי כמו אוי אוי אוי
סתם אחי זה הכל בצחוק, מצטער אם נפגעת..

Octavarium

New member
../images/Emo45.gif מצטער אנשים, אבל הוא צודק ../images/Emo41.gif

ואז תזיינו בשכל על התנשאות. הפגנת ידע היא לא התנשאות! ואם הוא טועה ואתם מתקנים אותו הוא לוקח את זה מאוד יפה... כשאתם מתקנים אותו ולא רושמים לו "בונא יא מפגר! תפסיק לכתוב שטויות כבר!" ובד"כ הוא לא טועה בהרבה

khammel

New member
אורחת לרגע

כבר לא מעט זמן שאני נמנעת מלכתוב פה לאחר שחלה ירידה דרסטית לטעמי באיכות הכתיבה בפורום ובעיקר בתרבות הדיבור כאן. מה שקורה איתך, רועי, זו דוגמה טובה (או יותר נכון רעה ופוגעת) עד כמה ידם של אנשים קלה על המקלדת. נורא קל להאשים את הגיל שלך, אבל זה לא זה. עלי יש עוד מעט 30 וקיבלתי תגובות בסגנון "לא עדיף שתשקיעי את הזמן שלך בלנגן?" אז אתה יודע מה -- זה מה שאני עושה. יכולתי לספר לאנשים פה על כבלים מיוחדים שרכשתי לאחרונה, על רפליקה מדהימה של ה-CE1 ועוד ועוד. לא עשיתי את זה כי לא בא לי להתעסק עם אותם גורמים שליליים שנתקלת בהם. תרומה של ידע וניסיון זו זכות לא חובה. כשכתבתי כאן ותרמתי מעצמי, עשיתי את זה כי קיבלתי דברים חיוביים מחברי הפורום ורציתי להחזיר לקהילה. מרגע שקיבלתי חזרה דברים שליליים, הפסקתי. מדוע אתה מעקש להמשיך ולכתוב כאן? יש מספיק מקומות אחרים שבהם יעריכו את תרומתך, רועי. אני עונה לך בפומבי כי חבל לי שהקהילה הזו נהיתה כפי שנהיתה ואני מקווה שאנשים פה ייקחו לתשומת ליבם.

eVeR WiSH

New member
למה לבכות חביבי

זה פורום הקטע בפורום זה להגיד מה שרוצים , מעליבים אותך פשוט אל תתיחס אל תשמור טינה לאפחד כי זה פשוט לא יעזור

wish i was here

New member
דבר ראשון אל תבכה

דבר שני-אין עשן בלי אש: זה כנראה לא סתם שעושים את זה עליך...שמת לב שאתה פשוט מוכרח להגיב לכל דבר? תנסה לנהוג יותר באיפוק ולא לכתוב דוקטורט לכל תגובה בשרשור כזה או אחר...והדברים ישתפרו מעצמם :)

Kfitzi

New member
קודם כל,

בהחלט קיבלתי את ההערות שלך - ושל אי אלו חברי פורום שכתבו שדברים מהסוג הזה פוגעים ברצון להכנס לפורום - וקודם כל אני רוצה להתנצל אם פגעתי בך. בכל זאת אני רוצה להוסיף שסיפור הביצה והתרנגולת מכה בנו כאן שוב, ועד שמישהו לא יקח תתרנגולת הזאת ויעשה אותה לאפה בעאוני - לא נדע מה בא קודם. בהחלט קיבלתי את ההערות שלך, אני מבטיח לשים יותר לב ולהיות זהיר יותר - אבל אני בהחלט מצפה ממך לעשות את אותו הדבר. לנסות ללמוד משהו מהסיפור הזה ולראות איך אתה יכול לשפר את עצמך במקביל. אין טעם לעמוד כאן ולנסות לחנך אחד את השני... לא אנחנו אותך ולא אתה אותנו. שני הצדדים צריכים לעשות צעד אחד לכוון השני - כי נושאים כאלה באמת שרק עושים נזק לכולנו. עם ישראל אחים, אין מקום לטינה ביננו. אני, בכל מקרה, מתנצל. יובל.

RoieL

New member
תגובות לכולם

היו כאן לא מעט תגובות ענייניות [וגם שתים שלוש תגובות במסרים], קראתי והפנמתי, אני אשקול מעכשיו כל הודעה שלי. רק חבל לי שאנשים ממשיכים להגיב פה "בצחוק", אפילו בטופיק הזה. וחבל לי שאנשים כותבים לי בהתנשאות שאני מתנשא. אני ממליץ לאלו שהגיבו פה תגובות בסגנון שדיברתי עליו לשקול גם כן כל הודעה שלהם, לפחות כזאת שקשורה אלי. אני בכל מקרה, אשקול צעדים מהיום בפורום הזה.

למעלה