תקשיבו בנות...

LipStiK

New member
תקשיבו בנות...

אני זקוקה לבייסים דחוף!!! כמה שהאמו קיס יפות וחמודות ואני מתה עליהן אני זקוקה לעוד! אז תשרשרו לי כאן בייסים בבקשה.... חוץ מזה הנה אחת שהכנתי עכשיו וכבר שלחתי אבל לא נורא... חוץ מזה מה דעתכן על החתימה שלי?

ChocolateGirl

New member
החתימה מדהימה!!!

כבר כשראיתי אותה בפעם הראשונה התלהבתי! בייסים חוץ מאמו קיס יש לי רק בקובץ עם מלא בייסים אבל יש את זה בBMP אני חושבת שיש ילדות שיש להן את זה בGIF... מצטערת שלא יכולתי לעזור... הנה גות´ית שהכנתי... סתם לא השקעתי... לקח לי כמה דקות... זאת הגות´ית היחידה שהכנתי אז אני רוצה לפרסם אותה...

צו צאנג

New member
לא השקעת?!?!?!

תגידי את משוגעת?????????? הבובה מדהימה!!!!!!!!!!!! החולצה במיוחד!!!!!!!!!!! כמה דקות????????. החולצה הזו ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש יפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כיאלו עבדו עליה שעות.......... וגם המכנס והשיער ממש יפים!!!!!!!!!

ChocolateGirl

New member
תודה...

אני על החולצה לא השקעתי ממש... אבל ניסיתי להפוך אותה לשמלה, והתייאשתי... אז בלי כל הנסיונות של השמלה, זה לקח לי משהו כמו... 13 דקות... אולי קצת יותר...

Dracos Love

New member
../images/Emo18.gif הביצוע מעולה

האמת היא שלא ממש אהבתי את הרעיון של הבגדים, אבל את השיער כן אהבתי וגם את הביצוע של הכל אהבתי. מז"א ביצוע? כלומר איך שהכל יצא בסוף.. מקצועי, יפה, הדרגה בגוונים, הצללה וכו´ וכו´ - את יודעת למה אני מתכוונת. מאוד מצא חן בעיני הקפלים שעשית במכנסיים ליד המפשעה, כאילו הם צמודים. כל הכבוד
Danger

Dracos Love

New member
../images/Emo18.gif הביצוע מעולה

האמת היא שלא ממש אהבתי את הרעיון של הבגדים, אבל את השיער כן אהבתי וגם את הביצוע של הכל אהבתי. מז"א ביצוע? כלומר איך שהכל יצא בסוף.. מקצועי, יפה, הדרגה בגוונים, הצללה וכו´ וכו´ - את יודעת למה אני מתכוונת. מאוד מצא חן בעיני הקפלים שעשית במכנסיים ליד המפשעה, כאילו הם צמודים. כל הכבוד
Danger

ChocolateGirl

New member
תודה...

גם אני אחר כך כשהסתכלתי על זה שמתי לב שעשיתי משהו שמתאים לדולמייקר פרפס >יאק< אני חולה... בגלל זה אני בבית עכשיו... עוד מישהו חולה???????? עוד מישהו בבית?????????

siv siv

New member
תגובה על הבובה של LipStiK ../images/Emo29.gif

אני אוהבת את הבובה וגם את החתימה!

NasTy GirL

New member
אה...../images/Emo108.gif

הבובה יפה, אבל למה לא להסתכל?! עשיתי רק אתמול שרשור של כל הבייסים! מה דעתך לבדוק לפני שאת שואלת?
אוחחחחחח, זה מעצבן כל השאלות האלו... איזה חרא שאי אפשר להקפיץ הודעות!!!!

למעלה