תקשיבו אנשים,

britpop guy

New member
תקשיבו אנשים,

שמעתי ששרת החינוך, יולי תמיר, מגיעה לטקס פתיחת שנה של איגי (יום חמישי הזה ב19:00 במדיטק, חולון) אז חוץ מזה שזה חינם לגמרי, ותהיה הופעה של זהבית פסי ושל "הכוכבים של איגי" בגלל שהשרה שם, צריכים הרבה אנשים. לא סתם אנשים מהרחוב, כי יש מספיק בקהילה שלנו, רק צריך להביא אותם לשם. למה צריכים הרבה אנשים? בשביל הנראות. אולם מלא עד אפס מקום זה משהו מאוד סמלי. אז אם אתם מאיגי כמובן תבואו ותגררו איתכם עוד מישהו, ואם אתם לא אתם גם מוזמנים (כי אתם בטח מכירים משם לפחות מישהו/י אחד/ת) כי אם רוצים לגרום לשינוי, צריכים כוח אדם ושיתוף פעולה.
די כמו במצעד בירושלים. רק שבחולון פחות מסוכן.
(ותתקנו אותי אם אני טועה). נתראה שם.

אשתדל לבוא... ../images/Emo9.gif

מה לא עושים למען הקהילה? (ולמען התחושה הכיפית בלגהץ חופשי את החוגר)

למה אין שום פרסום לזה?

אני לא באיגי אבל אני מאוד אשמח לבוא לזה.. חבל שאין פרסום בפורומים או משהו.

omri015

New member
גם יש הסעות כנסו

צפון: 15:00 צומת צבר 15:20 צומת לב המפרץ 16:00 חוף הכרמל 17:00 בנימינה (בתחנת רכבת) 17:40 נתניה שרון: 16:30 הרצליה 16:50 כפר סבא - צומת רעננה 17:20 פתח תקווה - מחלף גהה 18:20 תל אביב - השלום דרום: 15:45 אשכול - מועצה אזורית 16:30 אשקלון - תחנה מרכזית א צומת אשקלון 17:15 אשדוד - הסיטי 18:00 רחובות - פארק המדע 18:30 רשל"צ - מרכזית חדשה באר שבע: 17:00 בתחנה המרכזית ומשם לחולון.... יש חשיבות גדולה לעמידה בזמנים, הזמנים הנ"ל הם לא בגדר המלצה אז בבקשה להגיע בזמן למקום האיסוף.

פiצ 15

New member
../images/Emo118.gif קודם נשתחרר מהעבודה

סעמק זה בול בשעות השיא בעבודה שלי :/ בחיים לא יתנו לי ללכת :(

AVIV172

New member
אממממ... הוא צודק.

חשוב לבוא ולהראות נוכחות (במיוחד לאור העובדה ששרת החינוך באה...). אבל לצד זה שבאים הרבה צריך גם לייצג את הקהילה בכבוד שם ובכל מקום אחר...

danboy15

New member
עד איזה שעה זה?!

פשוט אני מסיים איזה משו רק בשעה תשע ואני רוצה לדעת אם זה עד מאוחר או משו או שלא =\

פiצ 15

New member
../images/Emo118.gifגמאני כנראה לא אגיע לצערי

אין מצב שאני משתחררת מהעבודה :/

למעלה