תקשור

Lost Dreams

New member
תקשור

מה הוא בעצם תקשור? עם מי מתקשרים? למה זה בכלל קורה? האם ניתן לקבל תשובות לשאלות דרך שיחה טלפונית או צ'אט באינטרנט? האם אני לא יכולה לתקשר בעצמי? זה נורא מעניין אותי מקווה לקבל קצת הסברים

nomaind

New member
|תקשור../images/Emo121.gif

תקשור זה דרך להתחבר לחלק של עצמך שבמחובר לאחד השלם. או הוא האחד השלם. כל אחד יכול. אך לצערי זה לא פשוט כל כך. קודם כל צריך להתחבר לחלק של עצמך שנמצא איתך וזה אומר לזהות את האני שלך שלפני המסיכה. בהצלחה

Tal_Ya_Tal

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo127.gifמונאיד../images/Emo23.gifאהבתי../images/Emo42.gif

אם עצמך אין צורך לתקשר אלא 'להתאחד'

הנפש והנשמה שלך יש להן את כל החכמה והתשובות ולכן אפשר וכדאי ליצור מרחב 'האזנה' ומשוב להנחיה האינטואיטיבית של הנפש ואז כל חכמת הבריאה אפשרית. תקשור הוא תהליך יצירת קשר עם לו שאינם חיים ועולמות שאינם חיים, בספר ויקרא קוראים לזה העלה באוב - עם/בלי אוירה מיסטית. שנה טובה טחתימה טובה אסתיה

Lost Dreams

New member
אבל לא עניתם

לי בקשר לשאלה אם מישהו יכול לתקשר בשבילי? והאם זה אפשרי דרך האינטרנט או שיחת טלפון?

אם אתה רוצה שמתים ומתקשרים ישפיעו

על חייך אתה יכול לפנות למתקשרים גם דרך האינטרנט והטלפון. זכור כי כל תקשור, שאתה חלק ממנו אם כסביל או פעיל, ממקם על ההילה שלך לפחות טפיל אחד שמונע ממך מלהפריע לעולמות אחרים ובזמן כלשהו יתחיל להפעיל אותך כפי האגו שפיתח כשההילה שלך מזינה אותו. חג שמח ושופע הארה והכוונת המואר שלך דר' אסתיה חוטר גזע

דר אסתיה חוטרגזע.. אני לא ממש

הבנתי למה את התכוונת כשאמרת "טפיל" האם תוכלי יותר לחדד את דברייך? תודה The Charmed

Lost Dreams

New member
זה בדיוק מה ששאלתי

אותה במסר אישי גם מחכה לתשובה שנה טובה

סדרי עולמות ותקשור -

שלום לכם כתבתי כעת תשובה אכניס אותה לבלוג שלי כדי שהיא לא תעלם עם הזמנים לארכיון. ברכות לבביות אסתיה

Tal_Ya_Tal

New member
אסתיה../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gifאשמח מאד

לפרסם את תשובתך גם במדור המאמרים של הפורום, כך שהיא לא תעלם עם הזמנים לארכיון.
וגם מאמרים נוספים אם את מעוניינת, יכולים להתפרסם בשמך במדור המאמרים בפורום.
L&L TALYA

כמובן טליה, כל שרציתי באמת זה

| שהדברים כתבתי לא יעלמו כי כאן מצאתי אני חושבת דרך מובנת יותר מאשר בעבר, להסביר את התהליך. תודה שביקרת בבלוגי האהוב שיותר לא יוזנח! מאחר ואני כותבת למדור שלי בזמן מבשרת - עולמם המופלא של הקריסטלים וכן מאמר על נושא אחר בכל שבוע, מתחומי הרוחניות, רפואה משלימה, עידן חדש ומיסטיקה ועובדת די צפוף, בשמחה, אז הריכוז שלי לא בהכרח יעיל. אני כבר שבועיים לא מסימת שני מאמרים שאני כותבת לאמא אדמה. אם תמקדי אותי בתחום שהיית רוצה שאכתוב עליו זה יעזור לי להיות 'פורה בכתיבה' כך שאשמח להעביר לך מאמרים. שבת שלום וגמר חתימה טובה מאסתיה

Tal_Ya_Tal

New member
OK../images/Emo42.gifאסתיה../images/Emo9.gifהכוונה הייתה למאמר

התגובה הספציפי הזה
הוא יכול היה בה במידה, להתפרסם גם כאן.במדור מאמרים בפורום.כוונתי
לא הייתה להעסיקך באופן מיוחד ולא בהכרח בכוון ספציפי. רק תדעי, שגם כאן יש לך בימה. את יכולה לפרסם גם כאן מאמרים שאת כותבת למקומות אחרים (אם זה מקובל גם על אותם מקומות
אחרים) ובהחלט גם דברים שאת כותבת בבלוג שלך- רק אם את מעוניינת כמובן
L&L TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
סדר העולמות ותקשור / דר` אסתיה חוטר

כמובטח,
הקישור לכתבה שמתפרסמת עכשיו גם במדור מאמרי הפורום L&L TALYA

arlot

New member
תשובה מאוד מעניינת ../images/Emo70.gifמעניין../images/Emo22.gif

למעלה