תקשורת בזוגיות

michgr

New member
תגובה

היא לומדת עבודה סוציאלית.
מבחינת מצב כלכלי הם די ממוצע - המשפחה שלה.
אבל אני תמיד אומר לה שאני לא צריך כלום בתמורה. רק שהיה תהיה היא בעצמה וזהו.

1Shir

New member
עבודה סוציאלית
עשיתי את התואר הזה..

לא מומלץ - מאוד מדכא.

אני מניחה שהיא לא מרגישה בנוח להיות ממומנת על ידך כשאתם יוצאים. היא רוצה לעשות דברים שגם היא יכולה לעמוד בהם כלכלית.
נו, עכשיו אני מבינה הכל. עובדת סוציאלית, בטח שהיא רוצה שתדבר - היא מחכה לשמוע כל מיני טראומות מהילדות ואז לחבק אותך ולגרום להן לעבור...

שניכם נשמעים לי קצת לא סגורים על עצמכם. תנסו להיות יותר פתוחים וכנים עם עצמכם. זה בא עם הזמן והניסיון.
אל תהיה מוטרד, תתמקד בלהנות איתה ומה שיבוא יבוא. אם היא באה בטענות, תגיד לה שתסביר יותר טוב מה היא רוצה.

michgr

New member
תגובה

כן גם אני חושב ככה.
בכל מקרה תודה לכולם על העזרה.

לדעתי יש לנו בסיס ממש טוב לקשר שלהרבה זוגות פשוט אין . אגב, שבועיים אחרי שהתחלנו לצאת נפגשנו עם חברים שלה והם חשבו שאנחנו ביחד כבר הרבה יותר משבועיים. כי נראנו כמו זוג עם דינמיקה טובה. משום מה עכשיו לדעתה אין כל כך דינמיקה וזה מתבטא בכך שהיא לא מתרגשת לפני דייט או משהו כזה. אבל לדעתי זה יבוא עם הזמן.
מה שבטוח זה שאני תמיד אומר לה שהיא חשובה לי וחשוב לי לתת לה זמן כדי להפתח. והיא באמת הבחורה הכי מקסימה שהכרתי אי פעם ובאמת שאין הרבה כאלה...

seeyou

New member
תיקשורת טיפוסית בין גבר טיפוסי לבחורה טיפוסית

לרוב התיקשורת מתחילה/מיתבססת מסביב להורמונים או בעיות לימודים/עבודה או מצב הילדים

A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous

ואם אתה באמת מעוניין בה תישתדל ליזכור את הנושים שדיברתם או שמענינים אותה

יוסי

דני 116

New member
עודף מתנות

יכול להיות שיש לך כסף ואתה אוהב אותה ומפנק אותה בדברים בכיף אבל יכול להיות שאין לה אפשררות כספית גם להשקיע במתנות כמוך תהיה איתה בכיף שלה ותשקיע בה ולא דברים מעבר כי לפי דברך קשה לה לקבל את המתנות מימך אז תבין את הרמז וגם אתה איתה חודשים וכבר מפנק אתה במתנות לאט לאט גבר

למעלה