תקשורת בזוגיות

michgr

New member
תקשורת בזוגיות

שלום,

אני עם חברה שלי חודשיים. היא בחורה שאוהבת להקשיב ואני לא בנאדם שמרבה לדבר. כאילו יש מצבים שאני מדבר אבל עדיין יש הרבה רגעים של שתיקה. הרגעים הללו של השתיקה לא מפריעים לי ואני לא מובך מהם . אבל הבעיה שהחברה שלי מרגישה לא בנוח ברגעים כאלה .
אני מאוד מאוד רוצה להיות איתה כי היא מהבחורות שאני מחפש וכיף לי איתה. ואני יודע שגם כיף לה איתי. אבל איכשהו אין לה את ההתרגשות הזו של דייטים וכאלה.
מה אפשר לעשות כדי לפתור את זה? אבל הבעיה של השתיקות ושזה יוצר לה מצב לא נוח.

מריוס זכריה

Member
מנהל
הנה פטנט

כשיש שתיקה מביכה, דבר איתה על השתיקה ועל המבוכה. זה יתן לכם נושא (רלוונטי!) לשיחה.

אבל יש פה טריק: אתה צריך להרגיש רגוע. השיחה היא משחק. זה לא מצב של "מי לא בסדר" או "מה לא בסדר". הכל בסדר, ואנחנו פשוט מדברים על זה כי זה נושא מעניין.

איך אני יודע שזה נושא מעניין? כי עובדה שזה מעסיק אותך ואתה שואל על זה. אז פשוט דבר איתה.

אייבורי

New member
כללי זהב

התרגשות נולדת על בסיס של אי-ודאות
אם התרגשות כלכך חשובה לכם, הכנס אי-ודאות למערכת היחסים

אם יש שתיקה, תמיד אפשר לשאול שאלה קטנה שתגרום לה לדבר על עצמה, אין דבר שאנשים אוהבים יותר מאשר לדבר על עצמם
ואז תוכל להקשיב בנחת.

michgr

New member
בעיה

מה גם, שהיא לא אוהבת שמשקיעים בה . למשל אפילו ללכת למסעדה שקבעתי מקום מראש. או ללכת לספא או ללכת לטיול סוסים. או אפילו לקנות מתנה ממש קטנה כמו זר פרחים זה השקעה בשבילה. אבל היא לא לוקחת את זה כמובן מאליו אלא מאוד מעריכה את זה . פשוט איכשהו היא לא אוהבת את זה כי היא מרגישה שהיא לא יכולה לתת מעצמה בתמורה (ואני תמיד אומר לה שהיא תהיה עצמה ולא צריך כלום בתמורה). פשוט אני בנאדם שאוהב להשקיע ככה שזה קצת מפריע לי.

תגיד

היא באמת "מהבחורות שאתה מחפש"?

אם כל רשימת האני-אוהב-היא-לא-אוהבת-היא-אוהבת-אני-לא-אוהב, איפה ומתי כן כיף לך איתה?

michgr

New member
תשובה

היא הבחורה שאני מחפש מבחינת אופי. שקטה צנועה . בחורה של בית
וכיף לנו ביחד בסה"כ. פשוט אני אמרתי רק חלק מהקשיים. זה לא בעיות אלא רק קשיים שצריך לפתור זה הכל. זה מה שאני בא להתייעץ פה

שו?

כיף לנו ביחד בסה"כ + היא שקטה וצנועה ובחורה של בית + זה רק קשיים שצריך לפתור = כבר לא יכול, מת ללכת וגם מת מפחד... בעוד 10 שנים + שניים וחצי ילדים.

לא הבנתי את ההבחנה - זה לא בעיות אלא רק קשיים שצריך לפתור.

שלום לך, היתה

לי חברה כזו,אלה שהיא היתה השתקנית.
סקס טוב יכול למלא שעות רבות של שתיקות.
לפחות אחר כך יהיה לכם על מה לדבר ולמה להתגעגע........

בכלל , בשביל מה

צריך לדבר ? המוסיף-גורע! תן לה לבשל,לנקות לכבס-
ובלילה תן לה במיטה. אין צורך בדיבורים..................

אגב,את התקשורת הטובה

ביותר פיתחתי עם כלבת האסקי סיבירי שלי :
אני מספר לה הכול בהליכות שלנו בשכונה-
היא שמחה לתשומת לב ולעולם לא מספרת לאחרים את הסודות שלי........
זו תקשורת אידיאלית לדעתי.היא באמת שמחה כל יום לקראתי ויודעת להביע זאת
גם שהיא לא מדברת שפת אנוש. הכוחמה להיות קשוב !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מפלצת שימי לב! עוד

מעט 12 בלילה ואת תחזרי להיות צפרדעעעעעעעעעעעעעע!!!!!!!!!!!!!

עכשיו אתה כותב לי

את זה?! ב12:11?!

בגללך הפסדתי את הנשיקה שהייתה אמורה להפוך אותי לנסיכה

1Shir

New member
החברה שלך נשמעת לי נוירוטית מדי,

או שהיא לא מרגישה איתך בנוח/נבוכה איתך, עדיין לא מרגישה טבעית לידך. או גם וגם וגם.

ברור שאתה לא מובך משתיקות.
האקס שלי ואני שתקנו יותר מחצי מהדייט הראשון שלנו, וכנראה בגלל זה הוא היה בן הזוג הכי רציני שלי עד כה [
].
אני מחפשת זוגיות בשביל שקט, לא בשביל לדבר כל היום.
אני לא אומרת שלא מדברים, מתקשרים, מתקרבים גם דרך שיחות, אבל כמה אפשר לדבר?
זה מוזר בדיוק כמו לצפות שלא יהיה רגע אחד שבו לא תעשו סקס. זה אנושי, תגיד לי?
היא רוצה לדבר? קח אותה למיטה שתתחיל לעבוד. מהר מאוד היא תתעייף וכבר לא יישאר לה כוח לדבר.
חוץ מזה, אם היא כ"כ אוהבת להקשיב, היא אמורה גם לדעת לדובב ולשאול אינספור שאלות. אם היא לא שאלה משהו, שלא תצפה לשיחה.
אני לא יודעת אם אתם חייבים התרגשות, אבל זוגיות כן צריכה שמחה, רצון להיות ביחד, נינוחות אחד עם השני.
מדבריך נשמע שזה קצת חסר לכם.
כשנמצאים ביחד בבית לא צריך לדבר. אם אתם כבר חודשיים ביחד, זה הזמן להרגיש בנוח ולא לחפש בידור כל הזמן. תראו משהו בטלויזיה ביחד (שהם ידברו), תשכבו יחד במיטה כשכל אחד קורא משהו/מתעסק בענייניו, אפילו תגלשו יחד בפורומים מצדי. תשחקו ארץ עיר
(או תמצאו משחקים קצת יותר מעניינים [רצוי גם סקסיים] מהראשון שעלה לי לראש אחרי 20 שנה שלא חשבתי עליו).
לגבי בילויים בחוץ, אולי היא פשוט לא אוהבת את הטעם שלך במסעדות/ספא/סוסים. שאלת אותה מה היא אוהבת? לאן היא אוהבת ללכת בזמנה הפנוי? איזה סרטים היא אוהבת? אולי היא אוהבת הצגות, תיאטרון, הופעות, תערוכות, מסיבות היפ הופ, ריקודחם סלוניים, סלסה, הליכה בפארק, משחקי כדורגל, פארקי מים, סנפלינג, לשחק טניס, הרצאות, החלקה על הקרח, באולינג, גלידה, בורקס בשוק, באמת חסר מה לעשות?!
או שאפשר לאהוב להיות בבית כמו אריק איינשטיין, זה בסדר, אבל אתם לא ערוץ הכנסת. מי שמדבר כל הזמן משתגע/נרדם [ע"ע ערוץ הכנסת].

גאוי 7

New member
בילויים בבית : ליזום - למשל :

אני לא טיפוס ציני ואני כן חושבת שמגיעה לך התייחסות עניינית , למלא תוכן בבית אפשרי עם :

משחקי קופסה של מבוגרים ( נגיד דומינו ) / אפילו טארוט של מתחילים ( יש ספרון קטנטן שעל כל קלף אומר מה משמעותו )
,טאקי ?? לחפש עוד זוג ביתי ולהיפגש איתו לארח ולהתארח , לצאת לנופש עם אוהל , להכיר דיסקים של מוזיקה או של טיולים
באתרים מעניינים שעלו לי בראש ,

להכין ביחד ארוחת ערב עם חלוקת תפקידים מי עושה מה...

answer110

New member
למה שלא

תנסו, אם לא ניסיתם כבר, משהו אחר חוץ מדייט שגרתי. למשל משהו עם פעילות כמו סנוקר, סרט, באולינג, טיול, ים, ... ככה לא תצטרכו להלחץ ולחפש על מה לדבר אלא תדברו על הנוף, על המשחק, על הפעילות...וכך תזרמו כבר לנושאים יותר מעמיקים.

michgr

New member
תגובה

כן זה בדיוק מה שאנחנו עושים. לא תמיד פעילויות שגרתיות. בעיקר אוהבים ללכת לטייל בים . באולינג לפעמים. או סתם להיות בטבע.
כי היא לא כל כך אוהבת להיות במקומות שיש בהם יותר מדי אנשים. אפילו אם אין שם רעש- כמו קולנוע , תאטרון, הופעות - היא לא אוהבת. זה לא שאני אוהב אבל אין לי בעיה מהבחינה הזו. אז אני גם מנסה להוציא אותה למקומות כאלה כי זה חשוב גם להראות בפני אנשים אחרים...

1Shir

New member
אולי היא חוששת שאין לה איך לממן את זה?

מה היא עושה בחיים? אולי היא חוסכת כסף?

למעלה