תקרת שכר

z dead

New member
תקרת שכר

ומיד! במיוחד עכשיו שהפועל תקבל ספונסר חדש. אם פעם לפחות היתה ליגה של 11 קבוצות עם תחרות בינהין עכשיו לא תהיה תחרות בכלל...כששתי קבוצות כבר בטוחות במקום הראשון והשני ויש גמר ידוע מראש. שניים וחצי מיליון מינימום,וחמישה מיליון דולר תקציב גג לליגה,זה תקציב די והותר. באירופה שכל אחד ישקיע כמה שהוא רוצה.

TheOrion

New member
היות והתקציב של הפועל

צפוי להיות בדיוק 5 מליון דולר, במי בדיוק זה יפגע?

z dead

New member
כמה דברים...

1.)התקציב של י-ם יהיה מעל 5 מיליון כבר השנה. ובשנים הבאות מדברים על 8-10 מיליון. ככה שגם ירושלים "תסבול" מזה. 2.)זה לא צריך לפגוע באף אחד,זה צריך לעזור לליגה ולשחקנים הישראלים. "במי זה יפגע בדיוק"....הגיון של "אוהדי" מכבי.

TheOrion

New member
לפי מה שכתוב בכל העיתונים...

1) התקציב של הפועל י-ם יהיה 5 מליון השנה. 2) לא שמעתי אף לא פעם אחת על תקציב מעבר לזה של הפועל בשני םהקרובות, איכפת לך להאיר את עיניי עם ציטוט או קישור? "במי זה יפגע בדיוק" אמור להבהיר לך שהמהלך הזה לא נועד לעזור לליגה ולשחקנים הישראלים, אלא לפגוע בליגה ולהבריח את הישראלים מישראל. כמו שאתה רואה, בשנה האחרונה קבוצות הציעו פחות כסף לשחקנים, ואלה עזבו במהירות לחו"ל. אם אתה תחייב קבוצות להשקיע פחות, אתה תגרום לעוד שחקנים לעזוב, אז מה עשינו בזה?

z dead

New member
לא נכון בהכל :)

1.) התקציב יהיה קרוב יותר ל6 מיליון כבר השנה,ובשנים הבאות ל10,גאמדייק אמר בעצמו...לא אני,תקרא בכל מקום. מעבר לזה שגם לפני הספונסר החדש של הפועל..דברו על תקרת שכר של חמישה מיליון דולר. 2.)אמרתי שצריך גם תקרת מינימום של 2.5 מיליון...ב2.5 מיליון אפשר לקנות כמה ישראלים שרוצים,חוץ מזה אם ישראלים בכירים ילכו לשחק באירופה...הצעירים יתפסו את המקום שלהם...בכל מקרה זה עדיף ממצב בו שחקני נבחרת לא רואים דקת משחק... 3.)אולי אתה נהנה מלדרוס קבוצות חסרות אמצעים...שאף ספונסר לא רוצה להשקיע בהן כי יש את מכבי....אבל אני לא. המטרה לא מקדשת את האמצעים של דון שימון.

TheOrion

New member
נמנמ...

1) אז הב לי קישור שכתוב שם 6 מליון דולר, ואני אתייחס אליו. בהחלט יכול להיות שאני טועה, הרי אני לא קורא כל כתבה על הפועל. אם יש כתבה על הפועל, מספיקה לי הכותרת. 2) תקר מינימום של 2.5 מליון דולר = חצי מקבוצות הליגה כיום לא עומדות בו. גם בתקרה המינימלית שיש היום, שזה מליון דולר אאל"ט, יש קבוצות שמתקשות לעמוד, אז אתה בא ומכפיל את זה? באמת שאתה לא מתכוון להתחיל עכשיו עם ויכוח הדקות של ישראלים, נכון? בייחוד לא לנוכח העונה האחרונה. 3) הגיע משקיע, ומשקיע בהפועל י-ם. זה קרה בגלל תקרת שכר כזו או אחרת? לא! זההגיע כי הפועל י-ם עשתה מהלך רציני להבאת אדם עם כסף למועדון. ברגע עוד מועדונים יעשו מעשים דומים, הכדורסל יעלה רמה ותהיה פה תחרות אמיתית. אבקשך לתקן את זה ל*עו"ד שמעון מזרחי. אני באמת לא מבקר בפורום הזה כדי לשמוע דברי נאצה.

z dead

New member
.....

1.)אני לא מתכוון עכשיו לטרוח ולחפש כתבה...רק בשבל שתאמין לי...וזה גם לא משנה על איזה תקציב תעמוד השנה י-ם כשמדובר על 8-10 מיליון בשנים הבאות. 2.)תקרת מינימום - בתקרת מינימום של 2.5 יש לפחות 8 או 10 קבוצות שיכולות לעמוד אם זה: הפועל ת"א,הפועל י-ם,מכבי ת"א,גליל עליון,נהריה,בני השרון,ראשל"צ...ועוד קבוצה או שתיים. ליגה של 8-10 קבוצות זו ליגה מספיק טובה. גבעת שמואל,מכבי פ"ת,רמת השרון,ורמת אפעל לא חייבות להיות בליגת העל... דקות של הישראלים?! שלף...קפטן הנבחרת לשעבר כמה שיחק? כמה הלפרין שיחק? ואני לא מדבר על גארבג' טיים אחרי שמכבי מובילה ב30 הפרש. שלא לדבר על זה שהיה במכבי רק ישראלי אחד (בורשטין) ששיחק מעל 10 דקות,ושוב...לא בגארבג' טיים. ולא שארפ,תומס ושות'..הם לא ישראלים. 3.)אף אחד לא מכריח אותך לבקר בפורום הזה...אם לא מתאים לך אתה מוזמן ללכת...ולא זה לא עו"ד שמעון מזרחי,זה דון שימון...שוחד של שחקנים,העמדה לדין על הטחה לעדות שקר בבית משפט,וקומבינות באיגוד זה דון שימון. 4.)כמו שהגיע משקיע להפועל י-ם..היו מגיעים משקיעים נוספים לקבוצות אחרות לו היו יודעים שיש טעם. המשקיע שהגיע לי-ם הגיע בפוקס...גם גוסינסקי הגיח לשנתיים עד שהבין מה קורה בליגה הזאת וברח כל עוד נפשו בו.

TheOrion

New member
נמנמ

1) מי שאין לו הוכחות לא מחפש הוכחות. 2) אתה בטוח? כי אני זוכר רק עונה שעברה שקבוצות כמעט ירדו ליגה בגלל בעיות תקציב, כשהמינימום הוא לא 2.5 מליון. מה שאתה אומר למעשה, זה מה שאוהדי הפועל לא אוהבים. אתה רוצה להבטיח את המקום בליגת העל למספר מצומצם של קבוצות כי להן יש תקציב. אתה יודע שיותר מ-8 קבוצות שיכולות להעמיד תקציב של 2.5 מליון דולר(ואני לארג' איתך, אני מסכים ל-8) אין. מה שאומר שהליגה הלאומית, ארצית וכו' משחקות בקקי. הן לא תוכלנה להעפיל לליגת העל לעולם. רמת-אפעל אמנם מציגה כדורסל טוב ומעפילה בזכות ספורט לליגת העל, אבל לא תוכל לשחק שם בגלל תקרת תקציב רצחנית. זה משול להעלאת שכר מינימום ל-4,000$. נכון, מי שעובד יעבוד טוב, אבל כמה חברות יכולות לממן? 3) אני מבקר פה כי לרוב יש פה אווירה נחמדה. וזה עו"ד שמעון מזרחי. כל מה שאמרת אלו שמועות, כשמועות על הספונסר של הפועל. אם אני אתלונן עליך שאתה שדדת אותי, יחקרו אותך ואפילו יעמידו אותך לדין. זה אומר שאתה אשם? לא. למה? כי כנראה השופט יוציא אותך זכאי, אבל עדיין עמדת לדין. אתה צריך לזכור משפט מאוד חשוב בדמוקרטיה "חף מפשע, עד שהוכח אחרת". 4) אז למעשה ההגעה של הספונסר היא בגדר אנומליה שמתרחשת אחת למאה שנה. נו באמת, להתנער מעובדות כי הן לא משרתות אותך? הגיע משקיע! אמרת שיגיעו משקיעים רק עם תקרת שכר(לא רק היום, גם בעבר בדיון שפתחת בפורום מכבי) ועוד אי אילו הגבלות על הליגה(על מכבי למעשה). והנה, הגיע מיליארדר שהוא עשיר יותר מכל בעלי מכבי ביחד, ואתה מתלונן שאין משקיעים
. קשה לשנות הרגלים ישנים?

z dead

New member
אתה לא נותן לעובדות להפריע לך

1.)יש עובדות בשטח...ואנשים אחרים נתנו לך עכשיו דיווחים על כ6 מיליון דולר רק העונה...ושוב העונה לא חשובה...כי בשנים הבאות מדברים על 10 מיליון. שוב אני לא מתכוון לחפש בשבלך לינק...כנס לכל אתר ספורט ותראה. 2.)קבוצות שלא ראויות לשחק בליגת העל,לא צריכות לשחק. 2.5 מיליון זה בהחלט סביר,קבוצה כמו רמת השרון יכולה להתאחד עם בני השרון...הרי רמת השרון כשמה כן היא...מהשרון. רמת אפעל...מה לעשות יש עדיפות לקבוצה כמו הפועל ת"א שמייצגת עיר מאשר לשכונה של כמה משפחות. 2.5 מיליון זה תקציב שכל קבוצה עם בסיס אוהדים ו-וותק נורמלי יכולה להשיג. 3.)אלו הן לא שמועות...דון שימון הועמד לדין בגין הטחה לעדות שקר...לא שמועה..והוא גם לא יצא זכאי,נשלל רשיונו לשנה,למזלו היתה שביתת עורכי דין בדיוק כשעסקו בעניינו..אחרת לך תדע אולי המאפיונר הקטן היה היום אחרי ישיבה ממושכת בכלא. שוחד לשחקנים - גם לא שמועה...לבן מרסר,ועזוב צ'ורה...לבן מרסר אמר קבל עם ועדה שקיבל שוחד מדון שימון,ושנינו יודעים מה קרה עם צ'ורה...רק שיש "אוהדי" מכבי שלא נותנים לעובדות לבלבל אותם. ובוא לא נשכח את העובדה שהיו צריכים למנות את בירנבויים למאמן הנבחרת אחרי שבלאט התפטר...אבל מישו לא רצה אותו...שלא לדבר על זה שהמינוי של בלאט עצמו לא היה כשר. 4.)איפה עוד יש משקיעים חוץ מהפועל י-ם?! זה יעזור שהגיע להפועל בפוקס איזה אוליגרך שרוצה לשקם את התדמית שלו על חשבון הקבוצה? מה עם שאר הקבוצות? ואיפה גושינסקי היום אחרי שנתיים בליגה של מכבי?

TheOrion

New member
נמנמ...

1) אם התקציב הוא כמו שאריאל5 אומר, אז טעיתי. והעונה היא כן חשובה, כל עונה היא חשובה, חבל שאתה לא מבין את זה. 2) אתה מחליט עכשיו מי ראוי ומי לא על בסיס כספי? חשבתי שבספורט האיכות הספורטיבית מדברת ולא הכסף בכיס... 3) אני מניח שזה משפט שקרה אי שם בשנות השמונים או השבעים[?] ואם כן, אז הגיוני שאני לא מכיר את העובדות שלו. אבל אתה מוזמן להאיר את עיניי. עזוב צ'ורה? אני רואה שתאה מתחיל להבין שההאשמות בעניין צ'ורה היו והינן שטויות. לבן מרסר אמר קבל עם ועדה? אני מצפה מאדם שמאשים בצורה שכזו שלפחות יביא הוכחות. משהו. הנה: "דני קליין אמר שהפועל י-ם נבנתה מכספי ניצולי שואה". נכון, ניצול מחפיר של השואה מצידי, ואני מצר על כך. אבל העיקרון נשאר אותו דבר, אני אמרתי שהוא אמר, אתה אמרת שהוא אמר. אין הבדל בין השניים. אלא אם כן אתה תוכל להביא הוכחה כלשהי לגבי העניין. המינוי של בלאט עבר ועדה. זה לא היה אדם אחד שהחליט אלא ועדה. הוא היה אמור להשלים את כל המשימות המגוחכות שהטילו עליו, ואכן ניסה, עד תחילת האימונים, אבל זה לא היה אפשרי מבחינתו. בנוסף, השעות שהוא אמור להשלים הן כמרצה. מרצה! אם הוא מספיק מוכשר כדי ללמד אחרים איך לעשות את זה, הוא לא מספיק מוכשר כדי לעשות את זה?
4) כרגע אין. אבל אם עוד קבוצות יפנו למשקיעים בצורה רצינית, כמו שהפועל עשתה, יהיו. זה שמעדיפים לבכות על מה שאין, במקום לעבוד על מנת שיהיה, זה משהו אחר. זה בדיוק מה שמונע מהכדורסל הישראלי להיות האימפריה שאדיר מדבר עליה.

z dead

New member
נוח להתייחס למה שנוח לך...

אני בניגוד אליך מתחייס לכל הסעיפים והטענות שלך ואתה לא... 1.)לא התייחסת לעניין גושינסקי כבר 3 פעמים,לא התייחסת לעובדה שהבא בתור אחרי בלאט היה צריך להיות אפי,ולא לדקות של הישראלים..ועוד ועוד. 2.)ההאשמות בעניין צ'ורה הן שטויות? הן שאמרתי "אוהדי" מכבי לא נותנים לעובדות לבלבל אותם...ובקשר למרסר...התייחסתי אליו ורק אליו מפני שהוא הודה בעובדה שקיבל שוחד...איזה אינטרס יש לו לעשות כזה דבר? זה מטיל גם בו רבב. 3.)זה שהמשפט של דון שימון התקיים אי שם בשנות ה80 לא הופך אותו לפחות אשם. 4.)אם שכונה של כמה עשרות משפחות לא יכולה לארגן כסף ומתקן סביר,אז לא היא לא צריכה להיות בליגת העל...קבוצה כמו רמת אפעל עם "היכל" של מאה מקומות ותקציב שלא מגיע אפילו קרוב למינימום של היום לא צריכה להיות בליגה הראשונה של מדינה נורמאלית. 2.5 מיליון דולר זה סכום מגוחך לגיוס.לא דברתי על 100 מיליון ולא על 5 מיליון..2.5 מיליון זה סכום שאפילו לאיגוד השחמט יש. "חשבתי שבספורט האיכות הספורטיבית מדברת ולא הכסף בכיס" - האבסורד הכי גדול ש"אוהד" מכבי אומר כזה דבר. 5.)לא דברתי על העובדה שמלבד זה שלבלאט לא היתה תעודה הוא לא היה צריך להיות מאמן למרות שזאת גם נקודה,אלא על העובדה שזה היה ברור שיבחרו בו ברגע שדון שימון מ"מ יו"ר האיגוד,ואחד מועדת השלושה. 6.)ובקשר לבלאט אישית...לאמן את הנבחרת זו זכות. הוא היה צריך לעשות הכל,אבל הכל! בשבל לאמן את הנבחרת...הוא פשוט חיפש תירוץ...וירמי אולמרט סיפק לו אותו,לא לשכוח שהוא חתם בנבחרת לפני שחתם בטרוויזו. כל המשחק הזה של העלבות כ"כ מזויף...אולמרט וכל הבכירים התנצלו בפני בלאט כמעט שבוע שלם,בנוסף להקלות נוספות שהציע ב"ס למאמנים באותו שבוע. בלאט אכן הולך בדרכיו של גרשון,שגם הוא זנח את נבחרת,נבחרת העתודה,אותה לקח בירנבוים יום לפני הטורניר.

TheOrion

New member
נמנמ

טענות של עניתי לגביהן: א) גושינסקי - ספונסר אחד שפורש לא אומר כלום. אתה אומר שהוא פרש בגלל מכבי בלה בלה בלה. אני טוען שהוא פרש בגלל חוסק מקצוענות של המועדון בו הוא היה. ב) המחליף אמור היה להיות אפי - אמור זה שם של דג. בייחוד בספורט שלנו. ההחלטה להביא את צביקה שרף היתה של קבוצת אנשים ולא של איש אחד. אם אתה רוצה לתקוף את האיגוד, בכיף. אל תכניס את זה אבל לדיון על מכבי. 2) ההאשמות בקשר לצ'ורה הן שטויות, בהחלט. בקשר למרסר =>ושוב, אני מחפש הוכחה לזה, נו בחייאת, הוכחה אחת אתה לא יכול להביא? חשבתי שמכבי כל כך מושחתת שיש עשרות מליונו הוכחות פזורות בשטח אבל המדינה לא רוצה לראות. 3) אמרתי שזה הופך אותו לפחות אשם? אמרתי שזה מסביר למה אני לא מכיר את הפרטים של המקרה, ולכן אשמח אם תאיר את עיניי. 4) ואתה לא מתייחס להכל, כמו למשפט שאמרת שאבסורד שאוהד מכבי אמר אותו. 5) אה... ברור שיבחרו בו, אלא מה? כי עו"ד שמעון מזרחי הוא בן אדם אחד, והאחרים הם שניים, אבל הוא רוב בועדה. נו ברור! הרי בן אדם אחד מול שניים, זה תמיד ברור שהאחד מנצח! 6)
בלאט עשה הכל. אבל את הקורס שהוא היה צריך להשלים(כמרצה) לא היה בנמצא. היית מצפה ממנו להתפטר באמצע חוזה מקבוצה ולבוא לארץ כי הםן פותחים את הקורס הזה לחמש דקות וחצי? ובלאט היה מוכן לאמן את הנבחרת, עד שאולמרט עשה לו צליבה אישית. ובאמת, אם אתה בןאדם בכיר מאוד במקצוע שלך(ובלאט בכיר מאוד), ופתאום באים ואומרים לך שאין לך תעודה לעסוק במקצוע שלך בכלל, למרות שעסקת בו בארץ במשך 10 שנים בערך... אתה לא חושב שזה בזיון? אפילו קטן? בסופו של דבר, בלאט החליט שפגעו בו מספיק ולכן פרש. לא שאני מבין מה הקשר לש בלאט לדיון על מכבי, כי הוא כבר לא במכבי, אבל ניחא.

z dead

New member
אתה ממשיך...

להתייחס רק למה שנוח לך... כל עוד אתה מתנהג ככה תנהל דיון עם מישו אחר(adir1986),לא איתי.

TheOrion

New member
לא ניצחתי ולא כלום.

הדיון הרי לא נגמר, הוא נעצר באמצע.

z dead

New member
אתה לא נותן לעובדות להפריע לך

1.)יש עובדות בשטח...ואנשים אחרים נתנו לך עכשיו דיווחים על כ6 מיליון דולר רק העונה...ושוב העונה לא חשובה...כי בשנים הבאות מדברים על 10 מיליון. שוב אני לא מתכוון לחפש בשבלך לינק...כנס לכל אתר ספורט ותראה. 2.)קבוצות שלא ראויות לשחק בליגת העל,לא צריכות לשחק. 2.5 מיליון זה בהחלט סביר,קבוצה כמו רמת השרון יכולה להתאחד עם בני השרון...הרי רמת השרון כשמה כן היא...מהשרון. רמת אפעל...מה לעשות יש עדיפות לקבוצה כמו הפועל ת"א שמייצגת עיר מאשר לשכונה של כמה משפחות. 2.5 מיליון זה תקציב שכל קבוצה עם בסיס אוהדים ו-וותק נורמלי יכולה להשיג. 3.)אלו הן לא שמועות...דון שימון הועמד לדין בגין הטחה לעדות שקר...לא שמועה..והוא גם לא יצא זכאי,נשלל רשיונו לשנה,למזלו היתה שביתת עורכי דין בדיוק כשעסקו בעניינו..אחרת לך תדע אולי המאפיונר הקטן היה היום אחרי ישיבה ממושכת בכלא. שוחד לשחקנים - גם לא שמועה...לבן מרסר,ועזוב צ'ורה...לבן מרסר אמר קבל עם ועדה שקיבל שוחד מדון שימון,ושנינו יודעים מה קרה עם צ'ורה...רק שיש "אוהדי" מכבי שלא נותנים לעובדות לבלבל אותם. ובוא לא נשכח את העובדה שהיו צריכים למנות את בירנבויים למאמן הנבחרת אחרי שבלאט התפטר...אבל מישו לא רצה אותו...שלא לדבר על זה שהמינוי של בלאט עצמו לא היה כשר. 4.)איפה עוד יש משקיעים חוץ מהפועל י-ם?! זה יעזור שהגיע להפועל בפוקס איזה אוליגרך שרוצה לשקם את התדמית שלו על חשבון הקבוצה? מה עם שאר הקבוצות? ואיפה גושינסקי היום אחרי שנתיים בליגה של מכבי?

adir1986

New member
ממתי מתייחסים לתקשורת הישראלית?

רק פה מתווכחים מי ישראלי ומי זר..בכל אירופה מברכים את הזרים כי הם אלה שמקדמים את הענף..תשאלו את צ'לסי ארסנל ליברפול מנצסטר 90% אחוז מהשחקנים שם זה רק זרים...גם בכדורסל כמעט בכל קבוצה גדולה כל החמישיה זה רק זרים ובוסמנים ככה שזה לא שהישראלים פחות טובים..דווקא הם משחקים יותר מאשר שיווני משחק ביוון או ספרדי בספרד...עובדה שהנבחרות הישראליות מציגות יכולות גבוהות באירופה !!!!

z dead

New member
50 שחקני NBA מאירופה

ואף ישראלי אחד. מעניין למה...

TheOrion

New member
אה נכון...

יכולת מדהימה! הצלחנו להעפיל לטורניר הניחומים של אליפות אירופה, פשוט הישג מדהים
. עד שלא תענה למה ששאלתי אותך בפורום מכבי, אני אבקש אותך לא להגיב להודעותיי.

למעלה