ואם הכוונה הייתה צינית -
אזי אני יודע שלאתר חופש ביסוס היא מילה זרה; אני יודע שאתר חופש נוהג ללהג בלי להתחשב במקורות היסטורים, בפילוסופיה, בתיאולוגיה, תוך כדי זלזול באומנות, בלי ממש לקרוא טקסטים בצורה בה קוראים אותה המאמינים בהם, ובלי לטרוח לבדוק את התקציב לבוריו, אלא להתפס לדברי פובליציסטים כמו טומי לפיד. אני יודע שעובדות היסטוריות הן דבר גס פה בפורום, אני יודע שתמיכה אינטלקטואלית נעדרת מנוף הפורום, אני שם לב שלהוציא הדוקטור גרנות (וגם הוא לאחרונה נעדר מהנוף, ואני גם לא בטוח באיזה תחום יש לו דוקטור), אין לאתר חופש איזושהי תמיכה אקדמאית כלשהי. אני יודע שלאתר חופש המציאות היא מילה צורמת, ושהוא חי בסטריאוטיפים שמבוססים על דעות של ילדים שרבים מהם אפילו לא סיימו בית ספר חילוני תיכון, ושהוא מבסס את כל החופש והשוויון שהוא רוצה בהם, על החופש והשוויון הפרטי שלו, ולא של אחרים. אני גם יודע שרוב כותבי האתר חושבים שאם מישהו אומר "ציונות" הוא בהכרח מחבל, כיוון שהם כ"כ בטוחים שהציונים היא הנורמאלי וכל מי שחורג ממנה הוא משוגע; אני גם יודע שמרוב שהפורום הזה בטוח במוסריות שלו, הוא לא יכול לבסס אותה לא על הלוגיקה ולא על ספרי ההוגים הרבים שהוא מתפאר בו. אני יודע, ואני מצטער, אבל יש אנשים שאוהבים לבסס את הטיעונים שלהם, ולא רק לצרוח "חופש!".