תקרית מרתיחה

גוססי

New member
תקן אותי אם אני טועה

אבל גם היהדות מבטיחה כל מיני הבטחות אודות העולם הבא, לא? וגם ביהדות יש כפרה על עוונות, ותרי"ג הוא לא בדיוק תרי"ג, וסיפורים מגניבים (הם רצו להרוג אותנו אבל אלוהים עשה נס) יש גם ליהדות, גם הנוצרים והמוסלמים לא רואים בעין יפה יחסים מחוץ לנישואין, וכן הלאה. אבל הבה לא נסטה מהנושא. ההיסטוריה מלמדת אותנו שניתן - תוך שימוש מושכל בהפחדה, אלימות וכסף - לגרום להמרת דתם של מליונים רבים תוך שניים או שלושה דורות. שלטון נחוש בדעתו שאינו כבול ע"י חקיקה ליברלית יכול להרוס דת אחת ולרומם שניה, וכך הדברים התרחשו גם בנצרות וגם באיסלאם. אנחנו יודעים היטב שהיהדות כוחנית ונקמנית מאד כלפי החולקים עליה, וזו גישה אופיינית לכל מי שנאלץ להאבק ללא הרף ב-"כופרים" למיניהם.

uuuaaa

New member
עובדות

תסתכל על העובדות בשטח. כמה שאנחנו מנסים לשכנע אותכם על העולם הבא, אתם עדיין לא משתכנעים, ואתם מסרבים בתוקף לעזוב את תענוגות העולם הזה, תמורת הבטחה של עולם הבא. ולפי חופש, אנחנו הדתיים גם משתמשים בהפחדות ואיומים (הרב אמנון יצחק למשל, ואיומים בסמינרים). אם היינו מוסיפים באמת אלימות, אז הרבה פחות אנשים היו חוזרים בתשובה. לעומת זאת, אני מניח שהנוצרים מצליחים יותר להביא אנשים לנצרות, ובלי הפחדות, רק ע"י הבטחות טובות. פשוט אי אפשר לשכנע ציבור גדול שיאמין במשהו שגורם לו התחייבויות. גם אם מדובר בהרבה מאוד שכר תמורת זה. לפי דעתי גם, בנאדם יעדיף למשל לעבוד למשל שנה אחת תמורת מליון שקל, ולא לעבוד 30 שנה ולקבל 40 מליון. אנשים מעדיפים עבודה פחות קשה, אך עם שכר מהיר יותר. ובכלל מתי היהדות נלחמה ב"כופרים" ? היא מעולם לא נלחמה באומה כלשהיא רק בגלל שהם כופרים. אלא רק אם הציקו לה. טוב, בכל מקרה, כמובן שניצחת ואין אלוקים. והכל שטויות. ואני חייב ללכת. - אני לא בורח בבושת פנים, אני באמת חייב ללכת.

גוססי

New member
טוב בננה במקרר משתי בננה על העץ

העולם הבא אינו "עובדות בשטח". עובדות ניתנות לאימות בעזרת תצפיות וניסויים מבוקרים הניתנים לשחזור, בעוד שסיפורי העולם הבא אינם יותר ממעשיות המצוצות מהאצבע. גם אם קיומו של העולם הבא יוכח באותות ובמופתים, אין שום סיבה להניח שהעולם הבא של היהודים האורתודוכסים טוב יותר מזה של החילונים או אף הנוצרים (וזאת יש לדעת שהנוצרים, לפחות ע"פ דיווחים שאמינותם אינה נופלת מזו של היהודים, מגיעים לעולם הבא משלהם ופוגשים בו את ישו משיחם). אני חושב שאת כל סיפורי השכר ועונש בעולם הבא של היהדות ניתן לסכם בעזרת הסיפור המצחיק להפליא המופיע באתר חופש, "לנשק ליחזקאל ת´תחת".

עידו10

New member
אני יצרתי אותו

איך? לא מגלה. אני אלוהים, לא מי שאתה מאמין בו, ומתוקף היותי אלוהים אני לא חייב לגלות כלום, אני פשוט אומר לך- אני אלוהים, ואני יצרתי הכל, גם אותך. עכשיו- תעשה לי קפה ותגרד לי בברך.

uuuaaa

New member
הקפה מוכן

וכשתצא מסטימצקי ותפסיק לעשות תצפיות על הפלייבוי שם - אני יוכל לגרד לך בברך.

עידו10

New member
חחחח ../images/Emo13.gif

אל תשאל, זה כל החיים שלי- להסתכל על חרדים גונבים פלייבוים מסטימצקי...

רוצה תשובה , תקבל בכיף.

אתה רוצה תשובה- והיא ברורה, כנראה אתם לא מקבלים מספיק רדיו כי זה ידוע שתנסו להחזיר את כולם בתשובה. וזה יעורר התנגדות, כי כפייה והסתה לא מקובלים. וזה מה שברצונכם לעשות: לכפות. וזה מה שאתה מנסה לעשות עכשיו, דרך אגב. ואנחנו לא אחים שלך ואתה יכול להוריד פרופיל בקטע הזה. אנחנו לא אחים שלך. כולנו בני אדם, שונים אבל שווים, בעלי דעות שונות ואמונות שונות ואף אחד לא ישנה את זה. אתה דתי, אני חילונית אתאיסטית, ובזה גמרנו. אתה לא תשנה אותי. אני לא אשנה אותך. חבל על הכעס. אתה יכול להמשיך לנסות לשנות אנשים אם אין לך משהו אחר לעשות בחייך. וזה חבל, אתה מבזבז מזמנך וכמו שאייל אומר, אתה רק מוציא מאיתנו עצבים. משמע זה מעורר התנגדות. משמע קיבלת תשובה לשאלת הרדיו והטלויזיה שלך. אתם מעוררים התנגדות בדרכים שלכם לחיות את חייכם. אתם מנסים לגרור את כולם. וזו חוצפה. אז אלו התגובות שאתה מקבל. תלמד מהן! כל טוב.

uuuaaa

New member
זה התשובה שלך ?!?!?!?!?!

אסור לנו לשדר ברדיו שמא נחזיר אותכם בתשובה ???????????? זה תשובה זה ???? זה לא תשובה. את ממש ממש ממש לא מבינה. את לא עושה לאף אחד טובה בזה שאת נותנת לו רדיו. את גם לא יכולה להכריח אנשים לשמוע דברים שהם לא רוצים, ושלא מעניינים אותם. את לא עושה לי טובה. את גוזלת ממני זכות מלאה שמגיעה לי. הזכות לשמוע ברדיו שלי דברים שאני רוצה. זה מדינה דמוקרטית, ויש לי זכות מלאה לקבל רדיו דתי. ומה עם חופש הדיבור ?? והשמיעה ??????? ושוב. את לא עושה לי טובה. את לא עושה לי טובה. את לא עושה לי טובה. יש לי זכות מלאה לשמוע מה שאני רוצה. אני לא חייב לשמוע ברדיו דברים שאת רוצה שאני אשמע. לי כאזרח מגיע רדיו שאני יוכל לשמוע בו דברים שאני אוהב. אני לא רוצה לשמוע בבוקר את טיבי שמסביר לאיזה שמאלני למה זה לגיטימי להרוג יהודים ולמה זה לא - להרוג ערבים. זכותי המלאה. לשדר פלייבוי מותר ולי אסור לשמוע דברים שאני רוצה לשמוע ?? חוצפה. שערוריה. זה בדיוק אותו הדבר אם אני אבוא ואכריח אותך לשמוע שיעורים של אמנון יצחק.!!!!!!!! מה ההבדל ?? תני לי לשמוע מה שבא לי !!!. את לא רוצה לשמוע רדיו דתי - אל תשמעי, לא מכריחים אף אחד לשמוע אותו. אבל, כן מכריחים אותי לשמוע רדיו חילוני, וזה ממש ממש חוצפה !!!!!!

Weird Eyal 21

New member
תאמר לי משהו

אין לך מה לענות לי? אני שאלתי אותך מה המשמעות שלך לחיים למה אתה לא עונה??? חוץ מזה אף אחד לא מכריח אותך לשמוע רדיו חילוני אתה מוזמן לכבות אותו וחוץ מזה השליט הבלטי מעורער שלכם עובדיה יוסף אמר שרדיו זה מוקצה כמו טלוויזיה לא??????? ותענה לי על השאלות ששאלתי אותך בהודעה שלי מעל ההודעה של כחולת עינים!!

Weird Eyal 21

New member
אגב אתה על גראס או אקסטה??

כי רק זה יכול להסביר את התשובות שלך בן אדם אתה תלוש מהמציאות!!! מי דיבר איתך על נאצים שיחייכו אלייך ברחוב??? אתה פשוט לא מאופס אתה מסטול או שיכור אבל בדרגה ממש גבוהה לא נורמלי

uuuaaa

New member
ענית לך כבר !! תספור 8 למעלה

תספור מכאן 8 הודעות למעלה ותגיע אל התשובה שחיפשת כל חייך. האור הנצחי.

גוססי

New member
אני אשיב לך, ברשותך כמובן

הענין פשוט ביותר. כשיצא המכרז לתחנות הרדיו האזוריות לא השתתפה בו כמעט אף תחנת רדיו חרדית (פרט לרדיו 2000, אם איני טועה, שאף קבלה זכיון). הסיבה לכך היא שתחנות שזכו במכרז נדרשו לפעול תחת פיקוח ציבורי, ואת זה החרדים לא היו מוכנים לקבל. שתחנה חרדית תפעל תחת פיקוח ציבורי? לא יעלה על הדעת. מה שהחרדים רוצים הוא לשדר באופן פיראטי, בלי פיקוח על תדרים, בלי לשלם על זכויות יוצרים, בלי לעמוד בשום מחוייבות הנובעת מחוק המדינה.

uuuaaa

New member
הצחקת אותי !!

אני מציע שכל הסרטים שמגיעים לארץ יעברו דרך הרבנות הראשית. שיבדקו אם הכל כשר וראוי לצפיה. ואח"כ גם דרך הרב אלישיב. ברור שהחרדים לא יסכימו. למה מה קרה. למה שיסכימו אם מכריחים אותם לשים למשל חדשות של קול ישראל או הגבלה במס´ שעות הדת או שאר שטויות. מה זה פה ?? הבעיה שלהם זה לא הפיקוח הציבורי, אלא שקובעים להם מה לשדר ומתי. על איזה בדיוק זכויות יוצרים אתה מדבר ?? כסף לאביב גפן, אריק איינשטיין ?? הצחקת אותי. כאילו איזה תחנה חרדית משמיעה אותם בכלל. פיקוח על תדרים ??? הצחקת אותי שוב. הלוואי וזו היתה הבעיה האמיתית. אני בטוח שאם זו היתה הבעיה, החרדים ממש ממש לא היו מתעקשים שיגבילו אותם על התדרים. חוק המדינה ?? מה הוא אומר ? חובה לשדר שידורים על אזרחות, היסטוריה, סירוב לשרת בשטחים ??

גוססי

New member
צחק כאוות נפשך

התחנות האיזוריות לא נדרשו לשדר חדשות (נדמה לי שאפילו נאסר עליהן לעשות כן, פרט לחדשות מקומיות). כמו כן, עקב היותן אזוריות ולא ארציות הן היו אמורות להתאים לאוכלוסיה באיזור בו הן משדרות. הבעיה היא שהן היו חייבות לשלם תמלוגים למדינה עבור השימוש בתדרים (שחרדים יעבירו כסף למדינה? טפו טפו טפו ר"ל), לשלם תמלוגים לאמנים (ומוכרת היטב נטייתם של החרדים "לגנוב" לחנים חילוניים בתכלית ולהתאים להם מילים שונות), וכן להמנע מהסתה. שלושת הבעיות האלה שללו מראש כל אפשרות שתחנה חרדית תיגש למכרז, וכך בדיוק היה. כרגיל, החרדים רוצים ליהנות מהזכויות אבל להיות פטורים מהחובות. מה עוד חדש?

uuuaaa

New member
טוב, ניצחת

. מה זאת אומרת נאסר ?? למה ?? מה זה פה ? איראן ?? טאליבן ?? מה זה ההגבלות האלה ?? למה הם חייבים לקבל אותם ? להתאים עצמם לאוכלוסיה ?? האם אחוז השמאלנים בקול ישראל מתאים עצמו לאוכלוסיה ?? וערוץ 1 ? וערוץ 2 ?? הרשה לי לגחך. ואחוז השמאלנים בגלי צה"ל ?? ואחוז השופטים בבית המשפט העליון מתאים עצמו לאוכלוסיה ?? שופט חרדי יש ? דתי יש ? מזרחי אחד שהכניסו אחרי לחץ !! התאמה מושלמת לאוכלוסיה. בינגו. אני שמעתי שהרבה תחנות מוכנות לשלם על התדרים. אבל זה לא הבעיה. הבעיה היא שקובעים מה לשדר ולמה ומתי. אתה מציג כאילו כל מה שמשודר ברדיו זה שירים גנובים. ומה עם המוזיקה החסידית והחרדית. תאמין לי שיש להם מספיק מה לשדר, גם בלי שירים גנובים. ומה עם ערוץ 7 ?? הם משלמים תמלוגים והההההכל. רק תאשרו אותם. הם חיים מתרומות. רק צריכים אישור. הסתה ?? לקול ישמעאל מותר להסית נגד מתנחלים ולערוץ 7 אפילו לשדר אסור ?? בקיצור, ממש נוח להמציא חוקים כשזה מתאים לך. ממש יופי. פשוט סתימת פיות.

מי מכריח אותך בכלל?

אני שוב צריכה לחזור על זה- יש תחנות רדיו חרדיות פיראטיות! יש, יש לך את מה שאתה רוצה לשמוע! ואגב, מי מכריח אותך? לא רוצה לשמוע רדיו חילוני, אל תשמע, מישהו דוחף לך את הרדיו החילוני לתוך האוזן? לא, זה רק בחירה שלך. אתה חזרת הרבה פעמים על העניין הזה שמכריחים אותך לשמוע רדיו חילוני, ואני יכולה לחזור פי 2 ולהגיד שזה לא נכון. ואני יכולה להגיד "לא רוצה לעשות לך טובה" פי 3 יותר פעמים ממה שאתה אמרת. הגזמת. אל תדבר אלי כמו אל קיר. אני מדברת אליך בכבוד, תיתן את אותו יחס בהתאם. אל תרד מדרגה ברמה שלך. אני לא מזלזלת בך. אגב, העובדות מדברות בשם עצמן, אם אין הרבה תחנות רדיו חרדיות אז זה מסיבה מוצדקת, כי אנחנו מדינה דמוקרטית ועובדה שהצד החרדי בולט במדינה. ותאמין לי לא חסר לחרדים חופש ביטוי! אתם עושים מספיק רעש. אל תדאג.

uuuaaa

New member
אני ממש לא מאמין

או שלא הבנת אותי או שאני לא יודע מה הבעיה. אני יודע שיש הרבה תחנות פירטיות אבל מה זה קשור ???? אני רוצה תחנה חוקית !!!!!!!!! למה אני צריך לשמוע תחנה, שיום אחד משדרת, יום אחד לא כי המשטרה גילתה אותם. זה שאתם לא נותנים להם לגיטימציה זה פשוט סתימת פיות. פשוט אין לי מה לומר יותר.

אני כבר רוצה לסגור את הנושא הזה

לא נגיע להסכמה! ותתלונן עד כמה שרק מתחשק לך, מדובר פה במשהו שלא תלוי בנו אלא במדינה. מה שאני התלוננתי עליו, בתחילת השירשור הארוך הזה אם זכור, היה מקרה ספציפי שקרה לי, משהו שמאוד תלוי בנו, והרחיקו פה לכת. כמו שאמרתי, כל אדם באמונתו שלו. שטיפות מוח הן דבר גרוע ואסור לכפות על בני אדם שום דבר. וזהו. הוויכוח הזה לא מחדש לאף אחד שום דבר ורק מעורר שנאה. אני בטוחה שהבינו אותי ואת מה שהיה לי להגיד, למרות שלא אמרתי את הכל. ואני שואלת איפה מנהל הפורום, אין לו שום עניין או דיעה בנושא?... זהו, השירשור ארוך, הנושא אינסופי. אז די.

uuuaaa

New member
אההה הבנתי

זה לא את אשמה, זה הם. אכן תשובה ראויה לתגובה.

אוי מסכנים...

קשה להם לשדר? מה אתה אומר... המשטרה רודפת אחריהם? מחרימה להם ציוד? מסכנים... וכשאני חושבת על זה, יש לנו משטרה ממש אכזרית. היא ממש מחרימה לגנבים את כל הרכוש הגנוב ואם לא די בכך, גם עוצרת אותם!!! אין אין רחמים אין... מדינת משטרה! אז מה, אתה רוצה להציל אותי? תודה לך גיבור שלי! אילו רק הייתי גיבורה (או בעצם, אשת חיל) כמותך לבטח הייתי מנסה להציל אותך מימי הביניים!

למעלה