תקראו!!!
לפני כמה ימים, נכנסתי לחדר שלי, וראיתי את קופסת הקרטון, מלאה בעיתונים מלפני 4 שנים. מיד התקשרתי לגדולי הארכיולוגים, שיבואו ויעשו לי שם סדר (נו טוב, זה היו חברות שלי
),ואז, גיליתי לי...את אוסף הבריטני שלי... יאו, זאת היתה פגישה מרגשת, שנים לא התראנו. לאחר שהזלתי קצת דמעות
פתחתי אותו, והתחלתי לקרוא... מלא דברים כתבו עליה, רכילויות, חדשות וסתם דברים שאנשים אמרו עליה. הנה לכם המיטב!!! _______________________ בריטני קיבלה הצעה לשחק את את התפקיד הראשי בגירסה המחודשתשל הסרט ´עליסה בארץ הפלאות´. האמת? אנחנו בעד. יש בה משהו מהתמימות שאפיינה את עליסה. כשהיא לא רוקדת, או מתלהבת בחולצת בטן, או מצתלמת לרולינג סטון, זאת אומרת. (גיא פינס):"יום אחרי שהיא זכתה באיזה 80 אלף פרסים בטקס האמטיוי האחרון, הלכתי לשתות תה של אחר-הצהריים במלון בדאבלין שבו היא התאכסנה. היא ישבה לידי עם אמא שלה ואחותה הקטנה, קוראת בלחץ את כל מה שכתבו עליה בעיתונים. פתאום אתה קולט שהיא בסך הכל ילדהץ זה היה ממשנוגע ללב, לראות איך היא קוראת שיורדים עליה, ועדיין מחייכת" 10 הבלונדיניות שיקחו אותנו למילניום הבא: 1.בריטני ספירס 2.שרה מישל גלר 3.הת´ר גרהאם 4.יעל בר-זוהר 5.הילרי קלינטון 6.מדונה, היא עוד תחזור לבלונד 7.פנינה רוזנבלום 8.מיקי חיימוביץ´ 9.אורלי ווינרמן 10.נינה פירסון, הקארדיגנז יו נו... הכוכבת נשבעה למגזין אמריקאני שהיא לא עשתה הגדלת חזה "מישהי בת 16, 17 או 18 לא יכולה לקחת החלטה כזאת גורלית", היא טענה. בריטני ספירס, התוודתה בבישנות שעד עכשיו לא היה לה חבר רציני "כנראה שגם לא יהיה לי בזמן הקרוב, בגלל שאני נורא עסוקה, אני גם לא יכולה לומר אם הייתי מאוהבת, אהבה זאת מילה מיוחדת, ואסור להשתמש בה בקלות ראש, בלי להתכוון אליה". בריט, הודיעה שהתוכניות שלה לצלם סרט המשך ל´ריקוד מושחת´ ו´גריז´ ירדו מהפרק. בריטני טענה באופן תמוה, שהיא לא מספיק מצליחה כזמרת ושהיא צריכה להתמקד בקרירה המוזיקלית שלה. הלו??? אם את לא מספיק מצליחה אז מי כן? "לפעמים נראה שהיא ילדה קטנה המנוהלת על-ידי חברת התקליטים שלה, זו טעות. היא לא רוצה שנקשור לה מטפחת על העיינים. היא בשליטה מלאה על כל מה שקורה. הרבה יותר ממה שאנשים מבינים"(לארי רודקלף, אחד ממנהליה האישיים של ספירס) "כל החלטה בקליפ היתה שלה, זה לא שהכרחנו אותה להיראות בצורה מסוימת, או להתנהג בצורה מסוימת. למעשה בעבודה עם בריטני אתה בדרך כלל צריך לשכנע אותה לא לעשות משהו, אחרת זה יגמר רע" (נייג´ל דיק, במאי הקליפים של ספירס) בריטני אומרת: "יש רק שנה אחת בין גיל 17 ל-18 אבל אני השתנתי בה כל-כך הרבה" "הייתי בהופעה של אנ´סינק ונכנסתי לשוק. יש שם בחורות בנות 16 שמרימות את החולצות שלהם. אמרתי לעצמי: אלוהים, זה רע, רע מאוד." "אני לא אלך ברחוב עם מכנסיים צמודם וחזיה, אבל אני צריכה לשחק את המשחק". __________________ וזהו, פה התעיפתי, אז-זהו... ביי...
לפני כמה ימים, נכנסתי לחדר שלי, וראיתי את קופסת הקרטון, מלאה בעיתונים מלפני 4 שנים. מיד התקשרתי לגדולי הארכיולוגים, שיבואו ויעשו לי שם סדר (נו טוב, זה היו חברות שלי