תקראו

תראי איך מפרגנים לך כאן

ותראי איך מתייחסים אליך במסך המפוצל. זו רק אני או שרוב האנשים שם פשוט מגעילים ומתנשאים ומעצבנים? וכולם שם לאסים!!!!

glory the god

New member
את ממש צודקת

פה נחמדים ונתנו לי קישורים והכל(דרך אגב- תודה!
) ושם הם סתם אמרו שזה רעיון ילדותי וטיפשי וכאלה... רק עכשיו שמתי לב שאת גם במסך המפוצל, חשבתי שזה שתי דרוסילות שונות... במסך המפוצל יותר מתנשאים ומעצבנים... אני לא אומרת שכולם שם ככה, אבל הרבה...

דווקא יש שם אנישים נחמדים...

לפחות מהתרשמות שלי (ואני שם כבר יותר משנה בפורום אז...) ולאסים הם גם בני אדם (אם הגיון עקום אבל עדיין...)

glory the god

New member
לא אמרתי שאין...

רק אמרתי שהרבה שם הם לא נחמדים בנושאים מסויימים. קוראים לך באותו שם במסך המפוצל?

נחמדים חבל על הזמן.

בעיקר זיו, אני רואה שבכל הפורומים אוהבים אותו. בן אדם חביב ונחמד וחברותי לכל האנשים בעולם! אף פעם מזלזל באף אחד!

buffySpirit

New member
אולי אתם יכולים לכתוב את

האתרים במקום הקישורים (לא משנה למה)

14מתן

New member
מה שווילו אומרת כדי להחזיר לאנג´ל

את הנשמה יכול להפחיד אותו Te implor, Doamne, nu ignora aceasta rugaminte. Nici mort, nici al fiintei... Lasa orbita sa fie vasul care-i va transporta, sufletul la el. Asa sa fie! Asa sa fie! Acum! Acum!

glory the god

New member
את מספרת לי? הבנאדם פגוע שיכלית!

מסיבה כלשהי הוא מסרב להאמין שחברה שלי (ישראלית) היא לא אוסטרלית! בסוף פשוט נכנענו! ויום אחד הוא בא ושאל את חברה שלי ה"אוסטרלית" "מה אנשים באוסטרליה אוכלים?" אז ענינו לא בצחוק "מרק ארנבות ומעיים" ואחר כך אנחנו שומעות אותו צורח בקולי קולות "רנן(שם של חבר שלו, היחיד נראה לי...) אתה יודע שאוסטרלים אוכלים ארנבו?יאק!" ובאמצע השיעור הוא החליט שכדאי להיכנס לפילוסופיה העמוקה של הסושי, והסביר על השכבות המעניינות והדרכים השונות לבישול... אני חייבת לרצוח את ה...יצור הזה!!! הוא גם מניאק, העברתי פתק לחברה שלי שיושבת לידו והוא תפס את הפתק וזרק אותו מהחלון, כמה פעמים! הוא גם הלשין למורה... אני אשלח בו את ספייק!

הייזל

New member
לא שיש לי בעיה שאת מפחידה אנשים

אדיוטים. אבל את לא חייבת להצמד לבאפי גם אם תמלמלי משהו בג´יבריש בטון מאיים תקבלי את אותה התוצאה. בכל מקרה בהצלחה

למעלה