תקראו

glory the god

New member
תקראו ../images/Emo13.gif

משום מה ילד בכיתה שלי קיבל את הרושם שאני מכשפה, אמיתית!(אל תשאלו אותי למה...) עושה כישופים בובות וודו והכל the whole deal!!! ברור שלא מיהרתי להכחיש... אחר כך אמרתי לו שאני לא מכשפה אבל הוא חושב שאני אעשה עליו כישוף וששכחתי את הכובע המחודד שלי בבית!!! אז אני ושתי חברות שלי החלטנו ללמד אותו לקח, אנחנו באות הפסקה אחת ושתי חברות שלי עושות פסים כסף בשיער (יורדים במים ברור) ומחזיקות נרות שחורים ואני אעמוד עם הכובע המחודד על הראש ואגיד כל מיני כישופים ואזרוק עליו אבקה! וחברה שלי מצלמת את זה בוידאו מהצד, את הכל- כולל הקטע שהוא יפחד! אני יודעת שאין באמת כישופים אבל אני מתה לראות ת´פרצוף של המגר הזה ברגע שנפחיד אותו! אז אתם יכולים לרשום לי כל מיני כישופים שעשו בבאפי?כדי שיהיה לי מה להגיד...

לינק

New member
../images/Emo6.gif

גדול ! תשלחו לפיספוסים ! אז בבקשה, אתר עם כישופים שהיו בבאפי (כולל מילים וגם כמה
של כישופים מעונות מאוחרות יותר) "Anyanka, I beseech thee. In the name of all women scorned, Come before me!"

max2k

New member
הנה כמה

Harken all ye elements, I summon thee now. Control the outside, control within. Land and sea, fire and wind. Out of my passions, a web be spun. From this eve forth, my will be done. So mote it be. Goddess Hecate, work thy will. Before thee let the unclean thing crawl! והנה של וילוו מbecoming2: Gods, bind him. Cast his heart from the evil realm. Return.I call onTe implor, עכשיו ההמשך; הגירסא האנגלית: implore you, Lord, do not ignore this request Neither dead, nor of the living... Let this Orb be the vessel that will carry his soul to him. So it shall be! So it shall be! Now! הגירסא הלטינית (אם יש לך זיכרון טוב הרבה יותר מפחידה): Doamne, nu ignora Nici mort, nici al fiintei aceasta Lasa orbita sa fie vasul care-i va transporta, sufletul la el. Asa sa Acum! fie! Asa sa fie! Acum! Acum! rugaminte

אני ממליצה על:

של ווילו מ"Tough love" סתם כי זה נשמע מגניב דרך אגב איזה כיתה את? Kali, Hera, Kronos, Tonic... Air like nectar, thick as onyx... Cassiel by your second star... Hold mine victim as in tar. I ... owe ... you ... pain!

B a n j o

New member
זה בסדר

בקורס שלי בטוחים שאני מכת השטן... רק בגלל שאני מסתובב עם פאנטאגרם

חחחחח גם לי זה קרה!!!:))

הכיתה שלי בטוחים שאני שטניסטית כי הסברתי להם את המשמעות של הסמל של כנסיית השטן... אבל אני לא!!!! אני פשוט ילדה אינטיליגנטים עם מידע רחב....:) אפילו המורה שלי שאלה אותי אם זה טעים חתולה....:) אוי השרוטים האלה....

B a n j o

New member
אנשים מפגרים

לא יודעים מה ההבדל בין פאנטאגרם רגיל (להגנה ולשמירה - מה שיש לי) לבין פאנטאגרם הפוך (שטאניסטים - אפילו לא כת השטן המפגרים האלה !!!!)

אני לומדת בגבעתיים ויש לי שיער אדום

אז תבינו מה הערסים והפרחות עושים לי... ואני אוהבת שחור... אז בכלל... ואני דווקא בעד כת השטן מינוס התעללות בבעלי חיים... ופאנטאגרם הוא סמל חיובי... הוא לשמירה והגנה- זה ממאגיה... למרות שגם הסמל של כת השטן (ההפוך) הוא כמעיין הגנה על עובדי שטן אבל הוא שלילי להילול השטן...

לiלה

New member
הילדים בעולם בורים....

הם מציירים כל מיני סמלים ואין להם מוסג מה הם אומרים ואז אני מסבירה להם ואו שהם חושבים שאני מוזרה שאני יודעת או שלא אכפת להם.

Schnickelfritz

New member
חחח.

אני ממליצה על: Goddess Hecate, work thy will Before thee let the unclean thing crawl! (איימי הופכת את עצמה לעכברה בפרק Ginjerbread
)

לינק

New member
אני אישית מעדיף משהו בשפה לא מובנת

כמו לטינית או גרמנית (עם מבטא כבד). צריך לשנן את זה, אבל האפקט יהיה יותר עוצמתי. הנה ההמלצה שלי: הלחש שמגן מפני השד של פה הגיהנום (3-13) "Terra, vente, ignis et pluvia. Cuncta quattuor numina, vos obsecro. Defendete nos a recente malo resoluto. Omnia... vasa... veritatis!" (נכון, המילה הראשונה היא טארה, ווילו דיקלמה את זה) ובתרגום: "Earth, wind, fire and rain. Linger four gods, we implore you. Defend us, immediately after I will release you. All things... the vessel... of truth!"

peace and Mor

New member
היהי../images/Emo98.gif

אני וחברה שלי בכלל מופרעות... אנחנו אוהבות לפעמים להפחיד ילדים קטנים שעוברים ברחוב... שמים את השיער שלנו יותר על הפנים.... וזה בכלל נראה מפחיד עם השָל שיש לי... ואנחנו צועקות עליהם משפטים לא קשורים... ככה שאם ילד קטן (אח/אחות/בן-דוד/בת-דודה...) יבוא אליכם בחרדה כשהוא אומר שצעקו עליו - "אל תיגע לי בשיער!" "אל תיגע לי במרפק!!" "מה אתה עומד לי על האול סטאר!!!" וכאלה - אלו אנחנו!! חוצמזה שפרסמנו כבר לכולם שאנחנו מכשפות עם דם סגול שאוכלות ילדים בלילות....
הרעיון הזה של הכשפים ענננננננק!!!!!!! נראה לי ננסה אותו בעצמנו..!!! כבר נתנו את כל הקישורים לכשפים.. ככה שאני לא יכולה לתרום, רק אומר שלדעתי כדאי אם תעשי את הכישוף ההוא בלטינית שווילו עשתה כדי להחזיר לאנג´ל את הנשמה... הוא הכי מרתיע!!! <אקטום!! אקטום!!> ואני אישית הייתי מפחדת אם הייתם מקריאות את זה... good luck! ותודיעי איך בסוף יצא!!!!!!

למעלה