תקראו, תקראו...

אבנר.

New member
תקראו, תקראו...

תכנסו ותקראו את התגובה שכתבתי לענבר רובין, זה ממש ממש חשוב!!

קלימרו

New member
הואה!

תשמע בנאדם, אני בדרך כלל אוהב להוסיף הערות והארות אך הפעם- יוצא מן הכלל.

EverMan

New member
אני מניח שאתה כן רוצה תגובה

למרות שהנאום והתגובה שלו כבר עבר עמוד. "-לפחות מי שצועק גידופים נגד הערבים ובעד גירושם -הינו פיקח ורואה את הגולם בטרם נברא, רואה לאן המדינה הולכת.. -בניגוד, לאחרים השורפים במו ידייהם את מולדתם וארצם!" אתה טוען שלא הבנת את המסר , אתה טוען שהמטרה הנכספת של השלום היא אופטימית מדי ולא אפשרית. מתי אתה תבין , שבמשך אלפיים לעם ישראל לא הייתה מדינה, עם ישראל היה מפוזר ברחובת אירופה תלוי בחסדם הטוב של עמים שונים, והעם הזה , בו כל כך בטחנו פשע בנו. העם ההוא , הוציאנו להורג על עצם היותנו יהודים. נצא מהנקודת הנחה הפוליטית , נעבור לסוציאלית ... אתה היית הורג מיליון וחצי פלשתינאים ? אתה היית מעיף שתי מיליון אנשים למוות בטוח ? אתה היית זורק עתיד של אנשים לפח ? רק בשל העובדה שהם נולדו תחת משטר פגום ? רק בשל שאירע מזלם והם נולדו במקום הלא נכון בזמן הלא נכון ? אדם לא נמדד בשל שום דבר אחר מלבד עצמו. ואני אולי "אירע" מזלי להיוולד יהודי , רק שאני נולדתי בזמן יותר טוב בעידן יותר נאור. אין דבר יותר גרוע מאשר להטיף למוות. ואני שוב מציין , הנושא של הנאום עבר מעל הראש שלכם. הנושא האמיתי. הנושא של הנאום הוא לא הטפה לשלום. הוא לא הטפה שלכם איך לדבר. הוא לא הטפה על התרבות הימנית. אע"פ שאפשר לקלוט אותו ככה. הנאום הזה בא להגיד לכם , תחשבו לפני שאתם צועקים מוות לערבים, כי לא הם לא אנחנו ולא הגורמים האחרים רואים את זה בצורה של מוות לטרוריסטים. הם רואים את זה בתור קריאה למוות המוני של עם. שזה דבר גזעני עד מאוד ואי אפשר להגיד שלא. כל מה שבא הנאום הזה להגיד , זה תחשבו על מה שאתם אומרים , תחשבו איך אתם נשמעים , קחו את זה לתשומת ליבכם, כי בעתיד זה יחזור אליכם. מילים יותר חדות מחרבות. אז בתור אדם ריאליסטי שהעדת על עצמך שאתה. מה הפתרון שלך ? להרוג עם שלם ? לשלוח אותו לגלות בה הוא ירצח ? לפשוע בילדים , נשים ? אבנר , אם ברצונך להמשיך את זה , תקבע מועד פה בפורום , נעשה דיון על זה בצ´ט , אני בטוח שאביהו וההוק יאמצו את הרעיון. להתראות -=<ענבר רובין (שהוא זכר דר"א>=-

CANDY MAN

New member
עזוב אבנר, זה מיותר וגם ככה....

ענבר ינסה להתחמק מכל דבר! הוא חכם בלדבר ולהרצות ולהאשים את כולנו אבל כשהכל מול העיניים שלו והוא מסרב להודות בטעויות שלו אז הוא ממש פתטי! יום יבוא ענברו´ש יום יבוא והכל יתפוצץ לך בפנים יום אחד תמצא את עצמך מוקף באויבים ושונאים! אבל לא מחוץ למדינה שלך בטוח ומוגן כמו היום! אלא כשהם תקועים לך על הוריד ומנסים למצוץ לך אותו! הם לא מכירים בך כבן אדם כיהודי וכאחד שיש לו מדינה! יום יבוא ענבר, יום יבוא!

EverMan

New member
סליחה ?!

כמו שאמרתי לאבנר. פעם אחת נעשה דיון בצט. ונראה ממה אני מתחמק וממה לא ,בסדר ? אני לא כותב על כל הודעה בפורום תגובה כי אין לי זמן הרבה פעמים לכתוב עוד נאום בעקבות תגובה ארוכה שמישהו נותן לי. לצערי הרב אני עסוק. אז תמצאו מועד (לא יום שני אם אפשר) , שנעשה בו דיון. ואז נראה מי יתחמק ומי לא הא ?

הזדמנות לדבר

היום בשעה 22:00 בחדר אקטואליה לנוער בצ´אט של תפוז תהיה לכם הזדמנות לדבר...פגישת פורום! בגלל שההודעה באה בעיתוי לא כל-כך נח תערך פגישת פורום נוספת ביום ראשון בשעה 22:00. מצטערים על ההודעה המאוחרת ש@לתי ו TheHock

ש@לתי

New member
דיווח מהפגישת פורום

בגלל שההודעה על פגישת הפורום באה בדקה התשעים לא כל חברי הפורום הצליחו להתחבר וזה בסדר. כפיצוי תתקיים ביום ראשון הקרוב בשעה 22:00 פגישת פורום נוספת בחדר אקטואליה לנוער בצ´אט תפוז. הפגישת פורום אתמול התחילה בשעה 22:00 ונמשכה עד אחרי 23:30. מה שמסמל את הצלחת פגישת הפורום.
נותר לי רק לאחל לכם סופשבוע נהדר ונקווה שנראה את כלכם בפגישת הפורום הבאה! ש@לתי

אבנר.

New member
ענבר...

אני ממש ממש הייתי רוצה לעשות איתך דיון בצ´אט! העניין הוא שאני כמעט לא בבית. -פעם בשבוע, שבועיים ככה.. -אולי במוצאי שבת אני יוכל לדבר איתך.. -למרות שהכי הייתי מעדיף לדבר עם כולם בפורום פנים מול פנים במפגש חברים -אולי ש@לתי יוכל לארגן לנו משהו בחנוכה.. ואין לי משום דבר להתחמק!.. -אני לא מצליח להבין שום תפיסה "הומנית" כשלכם, -בעוד זה בא על חשבון בטחון המולדת. -פשוט לא מצליח להבין! אני מכיר בעובדה שגרים באדמות יש"ע, 4 מליון ערבים. -אבל אני מכיר גם בכך שזו בעיה ע-נ-ק-י-ת לבטחונה של מדינת ישראל! ומה אני חושב שצריך לעשות?! -בראש ובראשונה אני מתנגד נחרצות למתן חבלי מולדת לידי כנופיות המחבלים של רב המחבלים ערפאת ימ"ש!!! -ככל שניתנו להם יותר אדמות מצפנו הביטחוני החמיר! -אתם לא רואים את זה?!!?! לא?! אפילו באנתיפדה הראשונה המצב הבטחוני לא היה כ"כ חמור!! לא ירו מרגמות על ערים בישראל (שדרות וירושלים) מאז מלחמת ששת הימים! -לאן הבאתם אותנו?!? -הכנסתם לארצנו רבבות מחבלים במדים!!!! -ועוד אינכם נכלמים בפשע זה?!? ועוד אינכם בושים לדרוש עוד מתן חבלי מולדת לידי אותם טרוריסטים!!! ועוד לדרוש לדבר איתם ולשבת איתם סביב שולחן הדיונים והמשא ומתן!! -ומה בכל זאת צריך לעשות?! -האמת היא שדי פשוט, לעודד את ההגירה שלהם לארצות ערב, ובראשם לירדן! -לתשובת ליבך -> כבר רבבות ערבים עזבו את יש"ע מאז פרוץ המלחמה בראש השנה, של השנה שעברה! ופשוט, צריך לעודד זאת.. -ושם לעזור להם להשתקע ואז אולי יהיה ניתן להגיע לשיתוף פעולה כלכלי! כדי להבטיח את בטחונה של ישראל צה"ל מוכרח ליהות חזק!! -כי נסיון העבר מלמד שאסור לנו לסמוך על אומות העולם. אני מקווה שהבנת!! יום נעים!!! נ.ב. סליחה, שחשבתי שאתה בת..

למעלה