תקראו לי קנאי...

Sean86

New member
אף אחד לא הולך עם ראש בקיר

הצדקתי את המחירים המופקעים של מוצרי הבסיס ושכר הלימוד? מי לימד אותך שכל עסק קטן יהפוך להצלחה? אתה יכול לסיים עם פחות כסף ממה שהתחלת. מה גם שרבים מאותם צעירים ישמחו אם תמליץ להם איפה לגור בזמן שהם פתחים את העסק. יש עוד פתקים, מה שאין זה מנהיג אמיתי. אתה לא מנצח במלחמה, לא כך ולא כך. במלחמה את יכול להפסיד יותר או להפסיד פחות, אולי זה פסימי אבל זו מלחמה.

goldy

New member
הפחד מהפסד קיים תמיד

השאלה היא האם אתה מנסה *לחיות*, או נאחז ב"בטוח" כאילו היה קרנות המזבח? אם יש עוד פתקים איך זה שאין מנהיג אמיתי? אולי המנהיג האמיתי נמצא בקול שעלול ללכת לאיבוד?

Sean86

New member
כמובן שהפחד מהפסד קיים

זה בדיוק מה שדוחף אותך לנצחון. לא בדיוק ברור לי איך הגעת לדיון פילוסופי על לחיות בבטוח ועל הקצה, כשאנחנו פתחנו את הדיון באנשים שמעדיפים לקנא בבעלי הון מאשר להלחם על מה שמגיע להם. גם לביבי יש פתק, ואני מניח שאתה לא רואה בו "מנהיג אמיתי" (ובצדק). קל לדבר בתקשורת על מה תעשה אחרי שתבחר, ולצרף אליך עשרות פעילים תוך כדי שאתה מבטיח להם כסאות בממשלה. די פשוט, לא? וזה כל מה שנדרש על מנת להחזיק בפתק מייצג בקלפי. המבחן האמיתי הוא מה קורה אחרי הבחירות, ועד כה כל המתמודדים הנוכחים כבר נכשלו בעבר.

goldy

New member
הם בטוח עושים משהו נכון (../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif)

מזה 60+ שנים שהשיטה עובדת - הרי אין דבר כזה לשקר לכל האנשים כל הזמן. "פתחנו את הדיון באנשים שמעדיפים לקנא בבעלי הון מאשר להלחם על מה שמגיע להם." __זאת פרשנות שלך. *אתה* *במקומם* הייתה טוען לחוסר צדק. הם מבחינתם מסתפקים בהרגשה עצמה: לראות נוצץ, ולדבר על נוצץ, ולדמיין את פיתרון הבעיה, וזה מספיק להם. זה שאתה רוצה *לבנות* את *עצמך* וגם לראות תוצאות *בשטח*: זה אתה, לא הם. (מזדהה איתך
)

Sean86

New member
ידיד לא אמרתי שישראל בזבל כבר 60 שנים

אני מדבר על המצב הנוכחי, או על המצב מאז רצח רבין. זו אולי הראיה הצרה שלי, אבל אני לא רואה "משיח" בפתח הכנסת. זו בדיוק הבעיה, מה הוא חוסר הצדק? המצב בו יש עשירים, או חוסר היכולת של אזרחים (שלא נמנים בין שני העשירונים העליונים) לחיות בכבוד?

goldy

New member
?!?!

אני מאמין שחיי היומיום שלנו נובעים במישרין מהשילטון המרכזי. השילטון המרכזי נבחר ע"י העם. מסקנה:
העם בוחר בחוסר צדק, כי מפחד מהעתיד, רק כי אינו "בטוח" (בטוח: מיחזור האתמול ללא קשר לצרכים אישיים). מהכרותי עם העניים, לצערי אני חי בניהם כל חיי, יש להם מספר מאפיינים מרכזיים: 1) הם קודם מזדרזים להתרגל לבעיה, אח"כ רואים אותה נוצרת: סיסמתם היא "אין" ו"ככה זה אין מה לעשות", בתור תגובה ראשונה ויחידה. _הם לא מסוגלים לשאול את עצמם שאלות על עצמם ועל הברור מאליו. 2) כל דבר מסובך להם, עד-כדי-כך שאם לא 'עבודה' הם אשכרה היו מתים משיעמום. 3) יש להם נטיה לאוטיזם. לא 'תסמונת דאון' ושות' קלאסיים; אלא חוסר מסוגלות מובנה לשיתוף פעולה. 4) הם לא יודעים להוציא: ברגע שהם מקבלים את השכר הם מזדרזים להיפטר ממנו, כאילו לא בכו 'אין' עד לפני רגע. 5) העניים חופרים לעצמם בור במהירות, ומעמד הביניים חופר לעצמו את אותו הבור לאט יותר. 6) בעיות איומות בזיכרון לטווח קצר: אם לא עושים להם שטיפת מוח הם שוכחים את המקרה כאילו מעולם לא התרחש - דגי זהב אנושיים. 7) חסרי מסוגלות לקשר בין אירועים שאינם מידיים. 8) הם לא יודעים לחשוב, אלא רק "לעשות", לרוב ללא מסוגלות להבנת תוצאות מעשיהם. 9) ילדיהם 'מתחנכים לבד'. במקום שאפטיות זו תיכחד הם ממשיכים לקבל טיפולי הפריה ואישורי אימוץ כך שמי שלא מתאים זוכה להמשיך: האישה מתבכיינת שהיא רוצה להיות אימא (ולעזאזל הילד), והגבר מוכיח את מסוגלתו לשוחד יצירתי. 10) הם יודעים להיות עייפים ורעבים, כי לא צריך לקבל כאב ראש כדי להיות עייף ולא צריך לחשוב כדי להיות רעב.
למדתי מהר שעשיר זה קודם בראש. חלק מהתכונות של להיות עשיר זה להיות מסוגל להתעלם מכל מי שמנסה לגרור אותך לבור שלו, רק כי מה פיתאום אתה מסוגל והוא לא. >>>ממשלה גרועה זה מבחן התוצאה.

מודה ועוזב ירוחם ../images/Emo13.gif

לכל אחד - זכות לטעות, ואם הוא גם יודע לחזור בו ולהתנצל - ברכות מכל הלב

מתכNET

New member
אם לא תקנה את המוצרים שהיא מפרסמת אז היא לא

תקבל כל כך הרבה,תבוא בטענות לעצמך!

yellow feather

New member
תתנדב לתכנית ריאליטי

וגם אתה תזכה בקמפיין בעשרות אלפי שקלים...

יש 2 בעיות במה שאתה אומר

1. אם חברת אופנה פרטית רוצה לתת למישהו משכורת גבוהה במיוחד, זו זכותה. כל עוד החברה פרטית זכותה לתת לעובדיה ככל העולה על רוחה.. 2. קמפיינים גורמים לעלייה במכירות . בזכות הקמפיין אותה חברה מרוויחה מיליונים.. שאתה תביא בעזרת עבודתך לאיזושהי חברה רווחים של מיליונים-רק אז תוכל להתלונן על שכרם של השחקנים המופיעים בקמפיינים

למעלה