תקראו לי קנאי...

רוני 2226

New member
תקראו לי קנאי...

אבל ממש צורם לי בגוף לקרוא ששחקנים מרוויחים על קמפיינים עשרות אלפי שקלי,ם ואנחנו צריכים לצמצם את החיים שלנו בשביל לסגור את החודש, ממש מקומם אותי. לוקחים איזה פליט ריאליטי ונותנים לו לדקלם שני משפטים ב20 אלף שקל, ויש קמפיינים ב100 אלף שקל וכן אני מקנא מודה . ועוד לא הגעתי למיס רפאלי. רק מוכיך שבישראל בעל המאה הוא כנראה בעל הדעה, ואנחנו כנראה נצטרך כבר להשלים עם זה.

goldy

New member
אנשים רוצים את החיצוניות

ככל שמדגישים יותר את הצד החיצוני של הציפוי העליון ביותר, כך זה יותר עושה להם את זה. ככל שהפרסומת נוצצת יותר וממוקדת בכלום מוחלט כך קהל היעד יקנה יחידות רבות יותר מאותו מוצר / ישכור אותו לזמן ארוך יותר.

Sean86

New member
בשמחה, אתה קנאי

אל תסתכל על הארנק של האחר, חבל שאתה מוציא את הלגיטימציה מהמאבק שלכם. זה מאבק צודק, ואני מעדיף לחשוב שאתם מתלוננים על חוסר היכולת לסגור את החודש למי שלא נכנס בהגדרה של שני העשירונים העליונים. אם המטרה שלך היא למנוע מאדם להרוויח הון, רק כי אתה מרוויח פחות, אז חבל שאתה לוקח אזרחים עם בעיות אמיתיות ומשתמש בהם בשביל מחאה דמגוגית.

רוני 2226

New member
איך אפשר לא להסתכל

נמאס כבר לראות עשירים ולשמוע שהם נהנים מהחיים נמאס!!!!

רוני 2226

New member
אתה גר באזור השרון הבנתי.....

גם אני רוצה לגור באזור השרון כמוך....

goldy

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif מה 'כפת לי כמה אחרים מרוויחים?

מזכיר לי את שרי אריסון שחיה בסרט קשה שאנשים שונאים אותה כי היא עשירה
. אני נאבק על כך שכל דבר בסופר עולה כ20 ש"ח ללא כל קשר לתוכנו ואריזתו. אני נאבק על כך שכל דבר ממוסה בכלל, וללא היגיון בפרט, העיקר 'להוכיח פיקוח' באמצעות גביית מיסים. אני נאבק על כך שרוב העם נותן לרגש הפחד לנהל אותו. אני נאבק על עצם העובדה שאני חייב להאבק, במקום שיהיה ברור מאליו שפוליטיקאי שלא מקיים פשוט לא נבחר מחדש.

רוני 2226

New member
כי הוא עשיר.....

אבל אם יום אחד הוא היה במקומי, הוא לא יודע מה זה לצמצם את החיים שלך ולרצות לקנות משהו ושאי אפשר.

goldy

New member
הוא יודע מה זה "לשאול את עצמו שאלות"

במקום "קודם להזדרז להתרגל לבעיה אח"כ לראותה נוצרת". הסבר: הוא *לעולם לא* מדקלם 'ככה זה אין מה לעשות', בשום מקרה בשום מצב. הוא נהנה לקבל כאב ראש מחשיבה. הוא לעולם לא מסביר לעצמו 'למה זה פשוט לא יעבוד'.

yellow feather

New member
תתפלא

לרוב מוחלט של העשירים יש פחות כסף ממה שהם היו רוצים שיהיה להם ולכן הם מרגישים שהם חיים בצמצום ובאמת יש הרבה דברים שהם רוצים לקנות והם לא יכולים. נכון שאולי אתה רוצה לקנות 200 ג' פסטרמה ואתה לא יכול והוא רוצה לקנות מטוס סילון או שניים והוא לא יכול - אבל ההרגשה היא אותה הרגשה.

Sean86

New member
אתה מתווכח עם האדם הלא נכון

לא משנה איפה אני גר וכמה כסף יש לי, אני מסכים איתך לחלוטין. לא יכול להיות שילדים ילכו לישון רעבים כי מוצרי הבסיס שווים הון, לא יכול להיות שזוג צעיר יצטרך להתחייב להלוואות כי זו הדרך היחידה לקנות דירה במדינת ישראל, סטודנטים לא יכולים לשלם שכר לימוד שלא לדבר על שכר דירה וכן הלאה. אתה צודק לחלוטין, ובגלל זה אני מקווה שהמדינה הזאת תבער עד שביבי יתעורר. קברנו חברים כדי שאזרחים יוכלו לממש את הזכות הדמוקרטית הבסיסית שלהם. הבעיה היחידה שלי היא עם אנשים כמו הכותב הקודם, שדואגים לגודל הצלחת של אחרים, ולא למה הם עצמם זקוקים.

Sean86

New member
רוני, בינינו,

מה הסיכויים שאתה תומך ליכוד שמנסה לעשות שם רע למפגינים?

רוני 2226

New member
ואני ממש לא אדם רע

פשוט גם לי מגיע לחיות טוב ולהתפרנס בכבוד ואני מרגיש רע שאני מרגיש קנאה ... ושוב כבר התנצלתי

Sean86

New member
לא טעיתי לחשוב שאתה אדם רע

אבל קנאה יכולה לגרום לרע לב. אותי לימדו לדאוג לכיס שלי ולעזור למי שזקוק לעזרה. אל תכנס לכיס של אחרים רק כי נראה לך שהחיים שלהם קלים יותר, חבל אחי, זה לא יעשה אותך מאושר.

רוני 2226

New member
ואני לא מדבר על שכבות הביניים...

כי אני לא נמנא שכבה ביניים אלה יותר מתחת לשכבת הביניים.

goldy

New member
לא חייבים ללכת עם הראש בקיר:../images/Emo106.gif

"לא יכול להיות שילדים ילכו לישון רעבים כי מוצרי הבסיס שווים הון," __הם לא שווים הון אלא עולים הון: מחירם מנופח בעיקר בשל מיסים, העיקר להטיל עוד מיסים. "לא יכול להיות ש... הלוואות... זו הדרך היחידה לקנות דירה במדינת ישראל," __אפשר להשתמש במשכורות (כסף קטן) כדי ללמוד להקים עסק (כ. בינוני), ואז להשתמש ברווחי העסק כדי לקנות בית (כ. גדול). לקנות בית עם משכורת זה כמו לעבור מרמת מתחילים למומחים, בלי לעבור קודם ב"מנוסים". "סטודנטים לא יכולים לשלם שכר לימוד" __אז שהאוניברסיטאות יפסידו כסף. "שלא לדבר על שכר דירה וכן הלאה." __האם הם שואלים את עצמם שאלות על עצמם, ועל הברור מאליו? "אני מקווה שהמדינה הזאת תבער עד שביבי יתעורר." __ואם הוא לא יתעורר? אין עוד פתקים בקלפי? "קברנו חברים כדי שאזרחים יוכלו לממש את הזכות הדמוקרטית הבסיסית שלהם." __אתה לא מנצח במלחמה בכך שאתה מת למען מולדתך. אתה מנצח במלחמה בכך שאתה גורם לאוייב למות למען מולדתו.

למעלה