תקראו טוב טוב...

dkey

New member
אתה מתבלבל לדעתי עם מונח

שנקרא באנגלית infatuation. וזה בדיוק מה שאני חושב שרבים כאן חשים כלפי נושא ההורות או התמונות. בגל מקרה, מדובר לדעתי בהתניות מטופשות עליהן חונכנות. כמו למשל לצעוק ולהגעל כשרואים ג'וק. ג'וק זאת הדוגמא הקלאסית ביותר לכמה אנחנו מושפעים מהחברה הסובבת וכיצד ההתנהגות שלנו מושפעת ממה שספגנו בגיל צעיר. אחד היתרונות העצומים של להיות הומו בעיני זה היכולת בשלב מסוים להסתכל מחוץ לקופסא ולבחון את התהליכים עליהם גדלנו.

ברור שזה לא סוף העולם! אבל...

גם אתה כאן הודת בכך שרצית פעם ילד משלך, אלא שעם השנים השלמת עם זה שלא יהיו לך. והנה עוד הוכחה שלי: אולי אם היית יודע מה זה ילד, היה כן מכאיב לך על החיסרון שלו? "מה שלא יודעים, לא מכאיב", עץ שנפל ביער ולא ראית אותו, לא יכאיב לך. ואני דווקא מגחך לי כאן עם עצמי, על שאני נאלץ להסביר את הסימבוליות שבתמונות. התמונות באו להוציא מתוכך את הרגש, לא לך אותו. ואם אין בך אותו, אז הן באמת חסרות משמעות.

SimsY

New member
את זה אתה יכול לעשות גם עם גבר

לא חייבים לחיות עם מי שלא אוהבים כדי שיהיה לך ילד.

יש לי חלום

אני רוצה להיות אמא. עם כל מה שמשתמע מזה. וזה לא יקרה לעולם...

מה ? ! ? !

את/ה יכול/ה לנקד את ה"רוצה" שלך? ועכשיו יבואו כל השטחיים ויכתבו לך - למה לא יקרה לעולם? כל מה שאתה צריך, זה רק כמה ניתוחים, כדורים, אימוץ ואתה מסודר!! אז מה ההתבכיינות?! אבל אני דווקא ממש מבין את הכאב שלך(אם כי אני ממש לא מתחבר לנשיות וכדו')

Carmen Sandiego

New member
אני רוצה להיות אבא

יום אחד אברח מפה (חלק מתכנית עתידית) וכשאחזור, אחזור עם ילד. יהיה לי ילד יצירתי ומוזיקאלי, ילד חכם וחברותי, ילד יפה, אוהב, נאהב, מאושר. אני כבר רואה את היום שבו אנקוש על דלת בית הוריי והם יופתעו למראי ולילד שלצידי. אבוי לי אם יהיה לי ילד שישפוט אנשים עפ"י דעות קדומות. מקווה שלא יירש את הפרעות האישיות שלי. איפה בן הזוג בכל הקטע? לא יהיה לי בן זוג. אף פעם לא היה וגם לא יהיה. אני לא מהטיפוסים של קשר, אף פעם לא אהבתי אדם, אף פעם לא בכיתי על אדם ובאמת שאין לי רצון להתחיל להכניס את זה לאג'נדה. טוב לי ככה (אבל זה רק אני). יש עוד זמן, אבל אני מקווה שיבוא היום הזה מהר. אני אמות בגיל צעיר, אז בהחלט כדאי לי למהר.

אני מתקשה להאמין!!

איך? איך לכל הרוחות יכול אדם להתקיים בלי קשר רגשי עם בן זוג? בלי א - ה - ב - ה ? איך ? אף פעם לא קרה לך שהמבצר סביבך נסדק ומצאת את עצמך מאוהב במישהו? אני מאחל לך, בכל ליבי, שתצליח לממש את התכנית שלך. עם הרבה רצון וכוח אפשר הכל. ומהמעט שכתבת כאן עליך, ברור שאתה בדיוק הטיפוס שמסוגל להצליח ולהגשים שאיפה שכזו (זה בולט גם מהניסוח שלך:"תכנית עתידית". לא חלום, לא שאיפה, לא תקווה, פשוט תכנית!!!). צריך המון חסינות רגשית וכוחות נפש לעמוד במשימה הזו. המון הצלחה לך!

Carmen Sandiego

New member
אדם מתקיים

לא התאהבתי. אולי פעם אחת נדלקתי קשות על איזה בחור בתקופת התיכון. זה היה דיי קשה, אבל הוא היה יפיוף. התקרבתי אליו, גיליתי שהוא משעמם יותר מהבגרות בהבעה, וכך ירד לי ממנו. העובדה שהוא סטרייט לא היתה מחסום בשבילי, כי כזה אני, לא ראציונלי בעליל. העובדה שהוא היה משעמם כל כך עד כדי בחילה, פשוט...איכס... כל מה שבא בין הלידה למוות הוא לא יותר מבונוס. סתם סתם, אני לא רואה את עצמי מתאהב. אני יכול להיות גוש קרח חסר רגשות בשם יונית לוי, זה לא ממש אכפת לי. העיקר שאני מאושר (ואני מאושר). כל מה שאיי פעם רציתי, קיבלתי, אבל זה לא אומר שהגישו לי אותו על מגש כסף. נלחמתי על הכל. אני רק בן 19, יהיה לו עוד הרבה להלחם ואני בטח גם אפול, אבל תמיד צריך לדעת להמשיך הלאה. ד"א, התכנית שלי לא כזאת קשה. התכנית הקודמת לה, שהיא לחיות על חשבון מאהבים עשירים ולטייל מסביב לעולם, היא הקשה (אבל סמוך עלי שלא תיהיה לי בעיה מוסרית, פיזית, נפשית, חברתית, או כל פן אחר, להצליח במשימה!) אני חושב שיש יתרון בלשים זין על מה שאחרים אומרים, כי כשלא פירגנו לי לא הקשבתי, וככה תמיד הצלחתי. זה כאילו הטבע של האנשים הוא לנסות להכשיל אותך בצורה שתראה מוסרית. אצלי תמיד נדלקה נורה אדומה כשאנשים הרימו גבה.

חח...נשמע כמעט כמו בדיחה.

כנראה אתה עוד ילד צעיר והשקפת עולמך תשתנה. רגע, רגע, ואני תפסתי אותך פה על המילה! "התכנית...היא לחיות על חשבון מאהבים עשירים ולטייל מסביב לעולם..." (הכוונה בלי להתאהב בהם, למתקשים בהבנת הנקרא). נו, אז איפה פה המוסריות, חבר'ה? הוא בונה את חייו על חשבון עשירים, אני חי את חיי על חשבון מאהבת. מה נופל זה מזה? עם כל הציניות שבדברים, אבל נראה לי, שבסופו של דבר, כולנו אינטרסנטים החיים על גב החברה סביבנו, מי פחות ומי יותר.

Carmen Sandiego

New member
הרעיון מוסרי מאוד

אני לא נוטע תקוות שווא באנשים. כולנו אינטרסנטים, מי שטוען אחרת לא חקר את הנושא לעומק.

../images/Emo8.gif

אבל גם בתור הומו יכולים להיות לי ילדים... וברור לי לחלוטין שיהיו...

SmartToyBoy

New member
מאוהב באורי...

ובכוונה שירשרתי לכאן - כי כתבת כבר בכל תתי השרשורים האפשריים (כבר אמרת שאתה מציף את הפורום נכון
... הכל בהומור, כמובן
) תראה, אני חושב שהגישה שלך של "לרצות להתחתן, להביא ילדים" היא גישה מאוד הגיונית. סה"כ זה רצון טבעי ונורמלי. אתה "זוכה" כאן להרבה ביקורת לא בגלל הרצון שלך, אלא בגלל הדרך שבא זה נעשה
עולה על רוחך פשוט להתחתן עם מישהי, להכחיש ולעבור הלאה?! נדמה לך שזה ילך?! הרי טובים ו"חזקים" ממך נכשלו. דנו את חייהם לחיי סבל ולעיתים אף את של משפחתם (בשל העובדה שלמשל נאלצו לפרק את הנישואים). כבר אמרתי בעבר שעוד לא חשבתי על "הפתרון" שמתאים לי, אבל למשל אני מהרהר במחשבה של "נישואים למטרת ילדים" מתוך הסכמת שני בני הזוג ועל בסיס הבנה הדדית (מובן שגם טכנית זה קשה יותר, כי על מנת שזה יצא מוצלח, צריך גבר הומו ואישה לסבית שלפחות מ-ס-ת-ד-ר-י-ם אחד עם השני). לא אמרתי שזה הכי טוב שיש, אבל לפחות אני מעלה כאן הצעה שלא דנה אף אחד מכל מי שבעניין הזה, לסבל או לחיים של הדחקה. אני יודע שמצוות הדת חזקה עליך. אבל חייבת להיות דרך אחרת!!! הנישואים הללו בשלב מסויים יתמוטטו או שאתה תסבול כל חייך (או, סליחה, ברוב ימי חייך). אני לא אומר לך חלילה לעבור על איזשהו איסור (שוב: מה כולל איסור משכב זכר?) , או לא לקיים מצוות עשה חשובה (פרו ורבו) - אלא פשוט לנסות ולחשוב ולמצוא מוצא. חייב להיות. בתקווה שתמצא את האושר בחייך ואז תוכל להעניק גם לנו סופ"ש נעים SmartToyBoy.

נו, אז למי יש את הפיתרון כבר?

המשוואה לאושר: אהבה/זוגיות + ילדים = אושר ולצערי זו משוואה של סטרייטים. אני סה"כ מחפש את המשוואה שלי כאן. אבהיר את עצמי קצת, להריגע את הרוחות. אני כאן זמנית בפורום! פרשתי קצת מחיי השיגרה ונסעתי לי הרחק בכדי לבחון עם עצמי את צעדי העתידיים. כרגע אני בלי הבת זוג שלי(לכל הכועסים, אפשר להירגע),בלי אהבה, בלי דת ובלי ייעוץ. לכן אני כאן בפורום, רוצה לבחון קצת את אלה שעברו את שלב ההתמודדות הראשונית כהומוסקסואליים דתיים וללמוד מכך. זה הכל. מותר לי?

ריק בש

New member
תהיה

איפה יודי שירגיע את האווירה ? יש נקודה שמסקרנת אותי - איפה הבחור שאתה מאוהב בו נמצא בכל הסיפור ? הוא יודע מזה ? הוא מעוניין ? איך בכלל נפגשתם, אם עד עכשיו עשית רק דברים סטרייטיים ?

חחחח...

הבחור שאני מאוהב בו יודע מזה ומעוניין לנסות איתי זוגיות, אני זה שנרתע מכך. ולא ארחיב עוד. גם ככה חשפתי יותר מידי פרטים מהחיים שלי.

למעלה