תקראו טוב טוב...

אחת שתיים שלוש ו...

1. זו עובדה! (אם כי לא מצדיק את השקר). 2. זה לא נכון ?! (ידוע שבשידוכים למשל, רבנים מתירים להעלים מידע, אז כנראה זה לא שקר). 3. בין היתר... (וילדים...בניגוד לאחד כאן שויתר עליהם במוצהר, אני מתקשה לוותר). ובקשר לדאקי, שמתי לב שאני מוציא אותו מהכלים. כבר כתבתי ואחזור על זה שוב, אני כאן להעזר ולהיות מושפע. ולא להיפך!! אני מודע היטב לטעות ולשקר שבו אני חי ומנסה להילחם בזה. אני חי בהומופוביה עצמית, בהרס עצמי, ונלחם בכדי לצאת מזה. יש כאן חבר'ה שכנראה, או קיבלו את עצמם כמובן מאליו (לא מבין איך), או שתקופת ההכרה והקבלה שלהם את עצמם, רחוקה מהם והלאה, אחרת אני לא יכול להבין את חוסר הרגישות.

יודיX3

New member
אל תנסה למצוא צידוקים הלכתיים

כי אין. גם בהעלמת מידע ישנם כללים ובהסתרת נטייה מינית אין שום צידוק. וגם מבחינה מוסרית אין לכך שום הצדקה, לפחות ע"פ המוסר בחברה המערבית.

SimsY

New member
אתה עושה לה עוול

תאר לך שהיית אוהב אותה הכי בעולם ולא יכול לדמיין את החיים שלך בלעדיה ופתאום יום אחד היא תגיד לך שהיא לסבית ושהיא מעולם לא נמשכת אליך ? החוק הגדול ביותר של התורה זה אנושיות וזה מבטל כל חוק אחר.

לכן אני לא איתה כרגע.

ומחפש תירוץ אחר להיפרד ממנה. בשום אוופן לא אומר לה את האמת כסיבה להיפרד. זו פגיעה בלתי נסלחת!!!

SimsY

New member
למה סיבה בלתי נסלחת?

אתה עשית כאן משהו רע ? זה לא אשמתך שאתה הומו - איזה פגיעה יכולה להיות כאן? הפגיעה יכולה להיות שהיא חיה בשקר עד עכשיו, אבל אתה יכול להגיד שזה בגלל שלא ידעת (ובאמת התלבטת) אז זה עוד איכשהו מפחית.

faridi

New member
בתור סטרייט, אני מנסה להבין...

איך אתה מצליח לספק נקבה? הרי אתה לא נמשך אליה. איך אתה מצליח לממש את המצוה הראשונה בתורה? אם תשים אותי מול זכר, אין סיכוי שאקבל גירוי ממנו גם יהיה מלך היופי. ואילו אצלך קורה אחרת. תקן אותי אם טעיתי. או שמא אתה לוקח ויאגרה

סבבב

New member
מישהו אולי לא שם לב...

אבל מי שכתב את הקטע היתה הבת שלו!!! אני מדגיש שוב - הבת בלו. הבת הבת הבת הבת הבת שלו!!!! עכשיו היא בת 33 עם משפחה משלה. לאבא שלה יש עכשיו משפחה שכפי הנראה רצה שתהיה לו. יש לו בת!!! יש לו נכדים!!! אם הוא היה עושה מה שמציאים לו פה, לא היתה הבת, לא היו הנכדים, לא היתה המשפחה. אני יודע שמה שכתבתי הוא לא פופולארי, אבל אתם יודעים בדיוק כמוני שגם מי שטוען שכיום אפשר להביא ילדים לעולם גם בזוגיות של גברים, יודע שלפני 33 שנים - אי אפשר היה! הבנאדם רצה משפחה, רצה המשכיות, רצה ילדים ונכדים. הוא הקריב למען זה המון, וזכה שתהיה לו משפחתו. אז עם כל הרגשנות על כך שהוא סבל ועל כך שכיום אפשר גם אחרת - פעם לא היה אפשר. וכפי הנראה אין לתקוף את האב על מעשיו. ההפך, יש להעריץ אותו על כך שהוא הקדיש את חייו ממש למען משפחתו.

ריק בש

New member
ילדים או אהבה

אישית בברירה בין ילדים לבין אהבה הייתי בוחר בילדים בלי להניד עפעף. זה ההסתרה והזיוף שנראים לי בלתי נסבלים. יש פה דיון מעניין ואחת המסקנות היא שהורים מעדיפים ילדה לסבית על ילד הומו, כי ללסבית היום אין קושי להיות הורה ולהביא נכדים.

בהחלט!!

והמשך השירשור צפוי מראש. עכשיו יבואו הטועים והתוהים באשליות ויטענו שאפשר להביא ילדים גם בתור הומו. אבל תהיו רגע ראליים! על יד אחת אפשר לספור את ההומואים (בארץ לפחות) ש"הביאו" ילדים. אם אני מכיר את עצמי לא כטיפוס לוחם, אין סיכוי בעולם שיהיה לי ילד כהומו. אז מה?! ככה סתם, כמו כלום לוותר ? ? ?

למה כולכם מסתכלים רק על הצד שלו?

יכול להיות שהוא פגע בעצמו, הקריב את אצמו ואת חייו למען משפחתו... יכול להיות שהוא ראוי לרחמים... יכול להיות שהוא ראוי לקנאה- הוא הקים משפחה! כולנו היינו רוצים לעשות את זה... אבל לא זו הנקודה, לדעתי... הקמת המשפחה הזאת הייתה צעד אגואיסטי לחלוטין מצדו, וגם הרבה מאלו שהגיבו כאן חושבים בצורה אגואיסטית כזו... הוא הרס את החיים של אישתו! הוא אמלל אותה!! וגם את כל המשפחה שלו! ולהגיד שאם היא לא היתה יודעת עדיף לה ככה, זה ממש לא נכון... אהבה אמיתי לא יכולה להיות בשקר! אם הוא היה משק לה כל הזמן, זו לא הייתה אהבה אמיתית... וזה פוגע בקשר... תמיד עדיף להגיד את האמת... אמון זה הדבר הכי חושב במערכת יחסים! הבעיה כאן היא הפגיעה באשתו ובמשפחתו, לא זה שהוא אומלל...

dkey

New member
לי לא נצבט!!!

אני לא חושב שילדים זה הכל בחיים. יש לי חיים נפלאים. אני מניח שאם הייתי ממש רוצה ילד, הייתי מביא לעולם. אבל דבר אחד ברור לי, להקריב את חיי בשביל הדבר הפרימיטיבי הזה שנקרא המשכיות? יש יותר מידי אנשים על הכדור הזה כבר כעת. באמת שלא יקרה כלום אם לא יהיו לי ילדים.

אולי כי אתה לא יודע מה זה ילד ?

זה לא הנקודה של ההמשכיות. זו א - ה - ב - ה ! ויש כאלה שהאהבה הזו יקרה להם יותר ועל זה נצבט להם הלב... לא מבין איך אתה יכול להשלים עם זה שלעולם לא תזכה לרגעי אושר קסומים, לילד! פשוט לא מבין!!! בדיוק כמו שאתה לא מבין איך אפשר לוותר על רגעי האושר עם בן זוג אוהב. ובעצם, גם אני לא מבין איך. אולי לכן אין לי לא זה ולא זה. אה, וגם לא דת.

סבבב

New member
אתה בעמדת מיעוט

DKEY ידידי, לרוב אנחנו בעמדות מנוגדות, וכך גם עכשיו. אתה אולי לא רואה בתמונה הזו או בילד רך וקטן משהו אבהי. משהו שאתה יודע ורוצה וצריך ונכון שיהיה גם לך. לא רק בשביל המשכיות, גם כדי שתדע שהענקת חינוך ותשומת לב למישהו שיצא ממך, שאתה יצרת - יצירה נפלאה שאין לה אח ורע בעולם כולו. אין דומה ליצירה הנפלאה הזו, על אף שהתינוק לא נותן לישון בלילה, ועל אף שהוא ממש מעצבן אחרי שהוא כבר מעל גיל שנתיים, על אף שהוא מורד בגיל ההתבגרות, על אף שהוא יעשה בדיוק ההפך ממה שתגיד לו, יסע לא בזהירות, יילך למקומות שתעדיף שלא, (ועל אף שבסוף תגלה שהוא הומו), אבל בסופו של דבר - זו היצירה הכי מדהימה שאפשר ליצור. וכן, לרוב האנשים פה כמו גם לי, קשה עם המחשבה שאולי לא יהיה לנו דבר כזה, כל עוד לא נעשה שקר שנפשנו. אבל רובנו לא נביא ילדים בזוגיות גברית, רובנו לא חושבים בצורה של: "יותר מידי אנשים על הכדור הזה כבר כעת. באמת שלא יקרה כלום אם לא יהיו לי ילדים". זו מחשבה קרה, נטולת רגש ושאולי רק מראה כמה אתה באמת רוצה ילד אבל מחפש דרכים משונות להדחיק את הרצון הזה.

dkey

New member
ה"צורך" בילדים

דיי דומה לרצון של הומו להתחתן ולהיות כמו כולם. לא מדובר כאן במחשבה קרה או נטולת רגש. גם אני חשבתי פעם שאני חייב ומוכרח ילדים, אלא שהתברר לי שיש הרבה מאוד לחץ חברתי מאחורי מחשבה שכזאת עם המון קלישאות שאין מאחוריהן דבר. בן זוגי ואני דווקא מדברים על ילדים ממקום של זוגיות טובה שתקרין לילדים, אבל שוב, ממרום גילי אני ממש לא חושב שזה סוף העולם אם לא יהיו לי. זה בניגוד למה שחשתי בגיל 25. במידה רבה היום אני הרבה יותר בשל ומחושב בכל הקשור לנושא ואני מספיק רחוק ממניפולציות זולות להן הייתי חשוף כשגדלתי. התמונות למשל שאורי הביא פשוט מגוחכות. זה בערך כמו להתאהב בגבר על סמך תמונה.

סבבב

New member
אפשר בהחלט

להתאהב או לפחות להרגיש משהו גם כלפי דמות שהיא תמונה או פוסטר או סלבריטי...

למעלה