תקראו טוב טוב...

נון כפו

New member
תקראו טוב טוב...

מה קורה כשהומו מתכחש לנטייתו הטבעית ומנסה לבנות חיים סטרייטיים לכאורה זה הסיפור וזו התגובה שכתבתי שם בכל מקרה - קראו שם את כל השרשור. מצאתי לנכון לפרסם כאן את הקישור, מפני שאני קורא כאן הרבה מאד על הומואים ששוקלים לבחור בדרך הזאת. חישבו היטב לפני שאתם מעוללים עוול כזה לעצמכם ולאחרים.

SimsY

New member
12 נקודות

שאנשים יראו וייראו - אם הם רוצים למסור את החיים שלהם כדי לרצות אחרים הם יכולים לזרוק אותם לפח באותה מידה.

ממממ....

אני מתבייש לכתוב תגובה שלי אחרי מה שקראתי. אבל אל תשכחו שאת הדברים כתבה הבת ולא האב. אולי ההסתכלות שלו שונה, אולי הוא מאושר מההקרבה שלו תמורת משפחה וילדים. אושר הוא מושג יחסי! אין אושר מוחלט! אם אתה הומו, הסבל בניכור החברה, לפעמים גם הקרובה, והכאב על הפסד משפחה וילדים יצלו על האושר בחיי האהבה. אם אתה הומו מוכחש, הסבל בבדידות ובצורך הבלתי מסופק, יטשטשו את האושר במשפחה שהקמת. כך שמהכתבה הזו אי אפשר להסיק מסקנות חותכות. אין אמת מוחלטת. כל אחד והאמת שלו, יש שטוב לו יותר כהומו מוכחש ויש כמוצהר, כל אחד והבחירה שלו. אני אישית מקווה לא לשגות בהחלטה.

dkey

New member
ממממ....2

מה שחשוב כאן זה לא האב אלא הבת והאם. שתיהן רומו. זה מקרה קלאסי בו האב אחרי כמה שנים לא מסוגל יותר לשאת בהתנזרות שיתכן מאוד שבתום לב האמין שיוכל להתמיד בה והוא קיווה לטוב. SIMS Y הגדיר זאת כהלכה. זאת התאבדות.

ואולי יש גם מקרים קלאסיים ש...

האב כן יכל לשאת בהתנזרות?! בדיוק ההגדרה הנכונה - התנזרות! וכמו שיש נזירים שטוב להם להקדיש את חייהם עבור הדת, יש גם הומוסקסואליים שטוב להם להקדיש חיי אהבה תמורת ילדים ומשפחה.

dkey

New member
כן... כל הנזירים הללו

באתרי הסקס השונים, וירטואלים וממשיים. בכל מקרה זה לא ראוי, גם אם נניח ואפשר היום להתנזר (קלוש מאוד לאור האינטרנט וכו') מדובר בפגיעה באישה. הומו בחזקת פושע אם מתחתן עם אישה. מדובר באגואיסטיות שלא לדבר על חטא דתי של אי אמירה.

"אי אמירה" ? ! ? !

ובאיזה חטא נכלל המושג "אי אמירה" ? זה חוזר לנושא הדת, והפעם לדת הנוצרית, לשם שינוי, אבל שיהיה. כמו בדת היהודים, כך בנוצרית - נזיר שגולש לו באתרי סקס הוא לא נזיר!!! הוא צבוע! וכך גם יהודי דתי. ומנסיון אישי (!!!!!), בת הזוג שלי לא מעלה בדעתה שאני הומו. טוב לה איתי! היא מאוהבת בי! ואני מצידי מספק לה אהבה במקסימום היכולת שלי!! אם הייתי מצהיר על הנטיה שלי, היא לא הייתה זוכה לממש את אהבתה, כך שבתור מאוהבת, מזל שלה שאני בהכחשה, אחרת היא לא הייתה זוכה לממש את אהבתה איתי.

dkey

New member
הרב שרלו קובע במפורש שאל להומו

להתחתן עם בחורה. אני יכול רק להצטער על תפיסת עולם שובניסטית מבחילה שיש לך כלפי בת זוגך. אני מקווה מאוד שהיא תזכה לממש את אהבתה עם מישהו שבאמת אוהב אותה ולא אחד ששורץ בפורום של גייז דתיים וחושב שמזל שלה שהוא ב"הכחשה".

חח...אני גם מקווה בשבילה.

וכמדומני, אני שורץ פה הרבה יותר ממני!!!!!!!! זו תקופה קצרה של תהיות ודילמות שאותם אני פורק כאן ואם יש לך בעיה עם זה, אני באמת מצטער. אני לא כאן להשפיע, אלא להיות מושפע!! הרבה מהדעות שאותן אני כותב משתנות לי עקב התגובות שאני מקבל כאן. אני מודע לזה שאני חי בטעות. לכן אני כאן, לנסות לשנות את הטעות של חיי. מצטער אם למישהו יש בעיה עם הנוכחות שלי כאן.

יודיX3

New member
אין לאף אחד בעיה עם נוכחותך!

מלבד כמה טרולים שהיו מעדיפים שטיפוסים כמוני וכמוך לא היו קיימים בעולם המציאותי (והם מצידם משתדלים לסתום לנו את הפה גם בעולם הוירטואלי). dkey השתמש במילים קשות כלפיך אבל מבחינה עקרונית אני מסכים איתו לחלוטין: נראה שהמצאת מוסר משלך שמבוסס על העקרונות הבאים: 1. אם לא יודעים זה לא פוגע (במילים אחרות- אם החברה שלך לא יודעת עליך- זה לא משנה כלפיה כי היא מרוצה) 2. אם משחקים אותה- זה לא נחשב שקר (או שכן נחשב שקר אבל זה כנראה ממש לא משנה) 3. ולבסוף פגיעה עצמית בעצמך- שלדעתי נובעת מביטול עצמי כלפי גחמות המשפחה/חברה או מפחד או שילוב של שניהם.

ריק בש

New member
עץ שנופל ביער שומם

"אם לא יודעים זה לא פוגע (במילים אחרות- אם החברה שלך לא יודעת עליך- זה לא משנה כלפיה כי היא מרוצה)" נראה לי דווקא הגיוני ומזכיר את השאלה הפילוסופית העתיקה:עץ שנפל ביער ואיש לא היה ולא יהיה ביער לראות, הוא באמת נפל ?

יודיX3

New member
ועל זה נאמר...

לפני עיוור לא תשים מכשול. וגם כלפי החוק- היית גונב מחשבון בנק של אדם עשיר שלעולם לא היה מרגיש בכך?

ריק בש

New member
תהיות מוסריות

להרעיף אהבה על אישה שלא אוהבים זה כמו לגנוב מחשבון בנק של עשיר שלעולם לא ירגיש בכך ? אולי. דימוי מעניין. בכל מקרה השאלה המוסרית היא תיאורטית. אפילו אם נניח שזיוף כזה הוא בסדר, אם לא יוודע, אין כל דרך להתחייב או להבטיח שבסופו של דבר הבלוף לא יתפוצץ. ולכן, גם אם נניח שלפברק אהבה לנצח זה לא עוול מוסרי, יש כאן לקיחת הימור על חייו של אדם אחר, בכך שמניחים שבאמת הבועה לא תתפוצץ ותגרום כאב עצום.

והתשובה היא:

אכן כן! לגבי הפיסקה הראשונה. לגבי השורה השניה - אם פילוסופים מצאו לנכון לדון בה, כנראה שיש מקום למצוא אמת כלשהי בהשארה הזו. אלוי משהו כזה: עץ שנפל ביער ואיש לא היה ולא יהיה לראות, הוא לא יפגע באף אחד!!!!!! נשמע טוב?

למעלה