תקראו ותעזרו.......

ליליוש

New member
תקראו ותעזרו....... ../images/Emo187.gif

אחרי הרבה בנים שנדלקתי עליהם וחשבתי שאני מאוהבת בהם
הבנתי רק דבר אחד שאני מאוהבת בידיד הכי טוב שלי (וזו בעיה אחד יש עוד כמה...) נכרנו לפני חצי שנה בערך בצאט..... והוא גר רחוק (שזו עוד בעיה...) מאז דברנו על הכל, הוא יודע עלי הכול ואני יודעת אליו הכל. ובגלל שאנחנו באים ומספרים הכל אחד לשני הוא בא ומספר לי על בנות שהוא נדלק עליהם והוא לא יודע איך להתחיל איתן ומבקש שאני יעזור לו וכל זה...... אני מאוד אוהבת אותו ואמרתי לו את זה וכנראה שזה לא הזיז לו כל כך אז הפסקתי להגיד לו את זה. הקשר שלנו באמת טוב אנחנו צוחקים ומדברים כל יום כל היום. עוד 3 חודשים הוא מתגייס ואני יודעת שאני לא ישמע ממנו בכלל אבל אני לא חושבת שאני ישכח אותו כי הוא ממש חשוב לי. בזמן האחרון אנחנו מדברים פחות פעם שהינו מדברים כל היום, היום אנחנו אומרים שלום,מה המצב? ואולי מידי פעם זה נמשך לשיחה קצת יותר ארוכה אבל בעיקרון זאת שיחה ממש קצרה. בזמן האחרון הוא משדל שלא לפגוע בי,הוא חושב שהוא פוגע בי בזה שהוא מספר לי על בנות אחרות והוא כל הזמן מבקש ממני להגיד לו עם הוא פגע בי.... אני מאוד אוהבת אותו ואני כבר הבנתי שזה לא ילך בנינו ואנחנו רק ידידים..אבל זה ממש קשה לי ניסית כמה פעמים לנתק את הקשר ולא לדבר אבל תמיד היה משהו שמחזיר אותנו שוב לדבר אחד עם השני.... (בדרך כלל זאת אני שחוזרת לדבר איתו כי אני לא יכולה בלי לדבר איתו...) אני לא יודעת מה לעשות איתו,ואני מאוד אשמח עם תעזרו לי.... חלק יגידו לי תשכחי ממנו כי הוא מימלא עוד 3 חודשים מתגייס אבל זה לא יעזור לי כי אני מכירה את עצמי ואם אני נקשרת למישהו אז קשה לי להיפרד ממנו.... (ולי יקח הרבה זמן לשוכח אותו....) אז זהו זה הסיפור שלי ואני מאוד אשמח עם תתנו לי עצות מה לעשות איתו.....

קרן אiר

New member
תראי... או יותר נכון תקראי...

קראתי את כל ההודעה שלך ואני די מבינה אותך... כי גם התאהבתי במישהו שהכרנו בהתחלה רק טלפונית... רק שאצלנו נפגשנו וגם היינו חברים. תראי, זה שהוא מתגייס עוד 3 חודשים לא אומר שכבר לא תוכלו להיות בקשר, אולי תדברו פחות בטלפון ואולי תפגו פחות (במקרה ותחליטו להיפגש) אבל עדיין יהיה קשר (אם תרצו כמובן
). לגבי זה שאת אוהבת אותו והוא כנראה לא מרגיש כמוך, דברים כאלה קורים... השאלה אם את מבינה שאין מצב שתהיו ביחד, או שבסתר את מקווה שאולי יום אחד הוא ירצה יותר מסתם שיחות טלפון. אם את נפגעת מכל השיחות האלה ורע לך בגלל הקשר הזה, פשוט נתקי את הקשר. אני יודעת שזה בטח קשה אבל תביני שכל זמן שאת ממשיכה לדבר איתו, את ממשיכה לפגוע בעצמך... וחבל! אמנם יקח לך הרבה זמן לשכוח אותו, אבל כשהתקופה הזו תחלוף תרגישי הרבה יותר טוב, כי כבר לא תצטרכי לשמוע על הידידות הללו שלו שהוא מנסה להתחיל איתן... מחכה לשמוע מה נסגר בסוף... צ'או!

למעלה