תקראו בבקשה

moshe222

New member
תקראו בבקשה

נבחר אתר המיסטיקה הטוב יותר בארץ. הוא נבחר ע"י ידיעות אחרונות מעריב ורשת ב´ בפה אחד. האתר www.magick.up.co.il אתר מצויין. אני ממליץ בחום

morning star

New member
לצערי...

האתר, שאין ספק שיוצרו בחור מבריק (מהיכרות) - עושה עוול גדול, בעיקר ל"מתעסקים" בתחומי המאגיה - השטויות (כן ספירי, שטויות במיץ עגבניות!) המזעזעות שכתובות על נקרומנסרים ומכשפי יסודות הם היישר מתוך ספרות פנטזיה, משחקי D&D למיניהם (שאין לי שום דבר נגדם, אבל חבר´ה... יש גם מציאות!) ומשחקי מחשב כגון Diablo 2. הקטע על הדרואידים הינו קצר מאוד וכלל אינו מסביר על הדת (כן, הדת! הדרואידים לא היו סתם עוד מכשפים, שחקני D&D חביבים שלי) המורכבת שלהם ועל חלקם בהתהוות ושמירת החברה הקלטית... שלך הנווד

Tal_Ya_Tal

New member
מיסטיקה איננה רוחניות, משה ../images/Emo10.gif ../images/Emo4.gif 8

מביקור שטחי מאד באתר, ראיתי שישנו אוסף של רעיונות מיושנים בנושאי מאגיה שחורה, חלומות ו........אמונות טפלות........חבל שממליצים. כפי הנראה, לממליצים אין מספיק כלים על מנת להחליט בקשר לאיכות של חומר מסוג זה. בינתיים הרשום באתר, עשוי להטעות אלפי בני נוער שמחפשים כיום מאד את התחומים הללו,כמו סיאנס. חבל
משאיר טעם מר
L&L TALYA

bony101

New member
מיסטיקה ורוחניות

שלום רב איילה מחזק את התרשמותך מהתכנים הלא מדוייקים בצ´ט . אי הסדר אינו בחדר זה בלבד . ללא אירגון נאות ובשל יותר ע"י המערכת ,יכתוב ויקטלג כל אחד כעולה על רוחו . אני מכיר בכך שהמערכת אינה יכולה להיות צנזורה , אולם קצת יותר סדר לא יזיק ואף יועיל בלבד. אני מציע שתכתבי למערכת את הערותיך כשם שגם אני עושה . אולי ביקורת מאגפים שונים תכניס קצת יותר סדר להנאת רבים . בברכה יהודה [email protected]

למעלה