תקראו את זה

אני רציני

אם את יודעת את הנהלים אז זה בכלל מעולה צריך להתחיל לאסוף כסף ולראות איך מזיזים את זה עוד מישהו רוצה לעזור?

S a l i t

New member
מצויין

לא חשבתי שמישהו באמת יתייחס לזה המממ תיראה הדבר הראשון שאתה צריך לברר (בדרך כלל נותנים לעורך דין לעשות את העבודה הזאתי, אבל הבנתי שיש כאן התנגדות או משהו כזה לעורכי דין בגלל הכסף) זה איזה חוקים זה נוגד. הם מפרים משהו? זה גבולות של שמורת טבע עם חיות בר או משהו כזה?

שום התנגדות

אם עושים משהו אז כמו שצריך נקח עורך דין אם נמצא מתנדב אז מצויין אם לא, נאסוף כסף ונשכור אחד. את יכולה לברר את כל הפרטים? מה צריך? כמה צריך? איך? וכו...

jefro

New member
יש לי רעיון

בעקבות סמינר תנועה בואו נארגן עם החברה להגנת הטבע ורשות שמורות הטבע מעין מחנה במשמרות ונישאר שם עד שיבטלו את הרעיון או עדשהציבור ידע ויקים מהומה... אני בהחלט מוכן לתת את לפחות מחצית מזמני ולהיות שם!!! בואו ונעשה...

ה טמבל

New member
נשמע טוב

השאלה אם זה גם פרקטי... צריך לחשוב איך עושים את זה באמת

MatanTyler

New member
ברגע שמחליטים מה עושים

אז נברר את הכל צריך להקים צוות שירכז רעיונות ויכין משימה

jefro

New member
תראה, הרעיון

הזה פשוט יותר ממה שנראה, אנחנו צריכים לארגן את חוגי סיור ואת חוגי הנוער של החברה ושל הרשות, וביחד מארגנים מעין מאהל במכתש. המאהל הזה ישמש כנקודת הסברה וריענון לנהגים שעוברים בכביש. כמובן שאת הימים מעבירים בעשיית רעש ציבורי והבאת העיננן לסדר היום של האדם הממוצע (שבטח לא יודע כלום על התוכנית הזדונית הזו...). במקביל , עלינו לפנות לבג"ץ (כמו שכבר הוצע...) ולנסות לזכות בכמה שיותר תמיכה ציבורית. הבעיה היא בעיקר בלגייס כספים כדי לקיים את המאהל הנ"ל, ובנו, החבר'ה שאמורים לנהל את העיניינים. לנו (הי"בים) תיהיה גם הבעיה של הבגרויות... אני בהחלט חושב שאם נשנס (אני פשוט חולה על המילה הזאת:) מותניים ונרים את הפרוייקט הזה, אנחנו נצליח לקפל את הרעיון המגוחך הזה! בהצלחה לנו, אלעד

קודם כל

זה קצת יותר מסובך ממה שרשמת שנית, נראה לי שבגץ יותר אפקטיבי למרות שזה יכול לקרות במקביל...

jefro

New member
אני

לא מצליח לראות למה זה מסובך יותר ממה שכתבתי, אם תפנה לאנשים הנכונים בצורה הנכונה אז כל העסק יהיה פשוט. העיניין עם בג"ץ חייב להתרחש במקביל, אחרת באמת שאין טעם להתחילל את העסק. אני בהחלט לא מאמין שאם נעשה סתם רעש לא נצליח, ולכן צריך לפנות לבג"ץ. אבל נראה לי שזה בהחלט משפר את הסיכויים אם נקים אוהל מחאה... בקשר לי'ים וליא'ים, אין לי ספק שיש לכם בגרויות, אבל אני לא חושב שיש לכם יותר מדי בגרויות (יש לי 9 בגרויות,בלי אנגלית ובלי עבודות גמר בפסיכו' ובאומנות...) ומעבר לזה יש ליב'ים גם צה"ל וש"ש על הראש, וזה נראה לי הבעיה העיקרית... אבל עם כל זה, אני בהחלט מוכן להיות שם כמה זמן שצריך... אני אישית מאוד אשמח אם מישהו (או מישהואים...) יבוא ויעזור להרים דבר שכזה... אני לבדי לא אצליח,ובהחלט נראה לי שלפחות מ-3 אנשים זה יהיה קשה... אם מישהו מעוניין לעזור ולהתחיל, המס' שלי הוא 058-834-670. אני חושב שברגע שנתחיל להריץ, התהליך יעצור, והסיכוי בבג"ץ יהיה גבוה יותר...(אם הציבור יהיה מודע ונגד ההקמה אז לבג"ץ יהיה עוד חומר למחשבה לקראת הפסיקה...)

THE sky angel

New member
לא רק יב'ניקים עם בגרויות..

גם יא' (ולנו יש לא פחות..) וי'ים!! אממ אם הולך משו אני מוכנה לעבוד על הפרסום והתקשורת, (להזמין אותם וכו' הם לא באים לבד!! חיחי אני כבר מנוסה בכך!!)

למעלה