תקראו את זה

RMXXX

New member
תקראו את זה

כתבתי בהתחלה הודעה זועמת ועצבנית במיוחד. אבל מחקתי כי זה לא מה שיעזור. תקראו את זה, ואני אשמח לשמוע רעיונות מה לעשות אם יש למישהו, אני עוד חושב על זה בנתיים.

מ ו ר ע ל

New member
אני חייב לציין ששמעתי על זה ו...

כשזה היה בחדשות אז הדיון שהם פיתחו שם שזה מקום חדש שיקום ליד ירוחם של אנשים עם כסף ואז זה רק ידכא את תושבי ירוחם שבמילא בחרא של מצב ובלה בלה בלה ובגלל זה לא צריך להקים אותו שם... רק שתבינו את האבסורד...

MatanTyler

New member
אני לא מבין

איך אישרו את הבנייה שם?! בכל מקרה אסור לנו לתת לזה להמשיך מכל הכתבות שעלו לפה זאת הכתבה עם הכי הרבה דרכים לפעול נגד המקרה. אז בואו נעשה!

MatanTyler

New member
מצידי

מקימים להם מחנה איפה שהם רוצים לבנות! מחתימים עצומות! אוספים כסף ומגישים בג"ץ! אני בטוח שיש עוד אפשרויות...

ה טמבל

New member
הרעיון של הבג"ץ יכול לעבוד

השאלה איך זה עובד? למישהו יש פה מושג בזה? וכסף אפשר לעבוד בשביל להרוויח, כמו שפעם היו עושים בתנועה

MatanTyler

New member
אפשר גם סתם לאסוף מתרומות

את השאלה על איך זה עובד אפשר לברר בלי בעיה ברגע שמחליטים שזה מה שעושים בלי קשר נשמע לי מגניב להקים מחנה איפה שהם רוצים לבנות

ה טמבל

New member
גם לי זה נשמע מגניב

פשוט אני לא רואה את עצמי מצליח להקדיש מספיק זמן לזה עם כל הלחץ שיש לי בתקופה הקרובה מכל הפרוייקטים וסמינר תנועה... ואחר כך כבר תבוא השנת שרות שאז בכלל. אז אני חושב גם על דרכים אחרות...

kedeman

New member
בג"צ לא עולה כסף

לפי מה שאני יודע (שיעורי אזרחות? לא תודה... ישנתי כבר) צריך פשוט ללכת לבית משפט ולבקש למלא בג"צ ואז מוציאים צו הפסקת הליכים למשך לא זוכר כמה זמן שבמהלכו יש את המשפט (מעניין כמה ערבבתי...)

ה טמבל

New member
עדיין צריך בטח כסף בשביל

עורכי דין וכו' לא? ואיי זה כבר עושה לי כאב ראש, טוב מחר אני יברר את זה יותר לעומק...

kedeman

New member
אני חושב שלא

אני לא בטוח אם בג"צים מגישים עם עורך דין חוץ מזה.... גם אם אין לך כסף המדינה מחוייבת לדאוג לך לאחד.... (סביר להניח שהוא יהיה חרא.. אבל עדיין..)

ה טמבל

New member
אם כבר עושים את זה אז נעשה

את זה כמו שצריך ולא בעיה לגייס כסף, מספיק שנתארגן קבוצה רק מהפורום ונלך לעבוד קצת באיזה פרדס כמו פועלים זרים ויש לנו מספיק כסף.

למי שלא הקשיב באזרחות...

להגיש בג"ץ עולה בסביבות ה500 שח בג"ץ - בית דין גבוה לצדק מתדיין ללא עורכי דין אלא רק על ידי שופטים (לא זכור לי כמה, אולי חמישה)

S a l i t

New member
לא נכון

זה לא שיש לזה סכום קבוע העתירה עצמה לא עולה כסף אבל אתה לא יכול להחליט בוקר אחר "היי! אני רוצה להגיש עתירה לבג"ץ!" זה חייב לעבור דרך עורך דין. והעורך דין בטוח ייקח על זה כסף. והרבה. וצריך בשביל זה מסמכים מגבים את זה וכל מיני שיט כזה ואם אנלא טועה לדעתי זה גם צריך לעבור דרך הרקעות וכאלה וזין על שיעורי אזרחות. יש לי תמורה הכי כונפה במדינת ישראל ואני יודעת את הנוהלים והתקנות של בית משפט השלום, בית משפט מחוזי ובית המשפט העליון כמו שהיא יכולה לחלום רק בחלומות הרטובים שלה לדעת.

S a l i t

New member
Oh mannn

קראתי לא נכון את מה שכתבת חשבתי שהתכוונת שכדי שניכתוב את העתירה צריך כסף לא חשוב
סליחה...

S a l i t

New member
אוי נו מה אתה מקשקש

אתה באמת חושב שאתה יכול ככה סתם להיכנס על דעת עצמך לבית המשפט העליון ולבקש להגיש עתירה לבג"ץ? באמת שי... תחשוב איך דברים היו נראים עם ככה זה היה
כאילו כל פסיכי שלא היה אוהב את מה שאריאל שרון/ כל איש ציבור אחר היה אומר בחדשות, היה הולך ואומר שהוא פגע בו בלה בלה בלה. לא ניראה לך שזה חייב לעבור דרך גורם משפטי...כלשהו? אגב מיספר השופטים תלוי בנידון כאילו זה יכול להיות בין 3 ל11 לדעתי או בין 3 ל13. כבר לא זוכרת

S a l i t

New member
כן יש לי עוד להוסיף

שי סתכל שאלתי עכשיו עורך דין והוא אמר לי שהוא מאמין שאם ממש ממש רוצים אז זה אפשרי עם עושים דברים בעקיפין וקצת מחפפים ועושים הנחות אז זה לגאלית אתה תוכל להגיש את זה לבד. אבל זה ממש ממש ממש לא כדאי כי יש המון סעיפים שאתה לא תידע איך להתמודד איתם בלי עורך דין וסיבוכים מכאן ועד להודעה חדשה קיצר אם מישהו כאן רציני בקשר לעניין הזה של לגשת לבית משפט אני מעוניינת לשמוע

למעלה