תקראו את זה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אבוי../images/Emo70.gif איזו טעות נוראה../images/Emo70.gif

רק לא קרילן
מה את דפוקה?! אז הוא כותב קרילן ופריז'ה במקום קרילין ופריזה.

נאחסית

New member
קודם כל....

לגבי השאלה הראשונה- לא. אני לא דפוקה. (בעצם... אוליי) ולגבי הדבר השני שאמרת: אמרתיייי שזהההה נוראאאא????
לא, רק ציינתי עובדה כתובה. זה הכל.

כתבת את זה כאילו זאת טעות:

"זה לא כל מה שהוא רשם. הוא גם כתב שקוראים לו "קרילן"" כשרושמים את זה ככה זה נקרא כמו טעות, וחוץ מזה, אם לדעתך זה לא כל-כך נורא את לא חייבת לציין את זה.

נאחסית

New member
../images/Emo3.gif פ'סדר.

אוליי אתה צודק. זה באמת נכתב כאילו זה טעות
אבל לא לזה התכוונתי.

שלא תחשבי שהתעצבנתי או משהו

זאת הייתה רק ביקורת, פשוט אני די ציני אז כתבתי את זה בצורה כזאת...סורי אם נפגעת

נאחסית

New member
האמת?

לדעתי אישית... לא צריך לדבב אנימות, אבל לא חשוב. לגבי יוגיהו? זה פורום דרגון בול לכן לא דנים על זה כאן. וצודק, כל הדברים שערוץ הילדים שינה יותר יפה! (וקרילין נשמע שם של צימוק כי הפירוש דומה- אגוז) אבל... ווג'יטה יותר מתאים לנסיך גאוותן. כי מאקיטה נשמע יותר קליל, בכלל לדעתי מתאים לווג'יטה יותר השם שנתנו לו במקור. וכך לכל שאר הדמויות. אבל עזוב ת'שמות! זה שטויות! הקטע הוא שזה פיגור מה שערוץ הילדים עשה ולא חשוב מה תגיד, זה נכון! טוב, אני את דברי סיימתי בהודעה הזאת. אמרתי לך מה אני חושבת בהודעה הקודמת. =\ פתח הודעות, אבל שלא יהיו שטותיות כמו- "אני אוהב דרגון בול". יופי, להההה בגלל זה אתה בפורום!! הודעות מסוג זה, אני חושבת שצריך לשרשר. ביי-ביי בינתיים

Hwoarang

New member
1.מפגר 2.מטומטם 3.אידיוט

4.כל התשובות נכונות - תבחר אחת מהאפשרויות ואני מבטיח לך שבכל מקרה תצא אהבל תבין שזה פורום באינטרנט ולא מרכז החיים שלנו בניגוד אלייך, כי אף אחד לא שפוט של מישהו ואם אנחנו יורדים\שונאים את ערוץ הילדים תקבל את זה כעובדה שככה פועל הפורום שלנו בתפוז לא נוח? תעבור לפורום של ערוץ המפגריםהמפגריםהמפגריםהמפגריםהמפגרים ואני מוכן להמשיך רק כדי לעצבן אותך יותר

חחחח...../images/Emo6.gif

הוא צודק, פראשקה! בן כמה אתה בנאדם? אין לך חיים? מה אכפת לך אם מקללים את ערוץ הילדים? ועוד משהו-למה אתם בכלל מגיבים? לדעתי לא צריך להתייחס לתינוקות כאלה שכל החיים שלהם זה להגן על ערוץ המפגרים ולצעוק עלינו בפורום שאנחנו לא עושים את זה.

trunks ssj1

New member
כל כך נכון...

הפורום הזה היה פעם טוב אבל מאז שערוץ הילדים התחיל לשדר הוא התמלאה בנוביים שלא מבנים ואומרים מה שאחרים אומרים...

למעלה