תקראו את זה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פראשקה

New member
תקראו את זה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חלק מהילדים בפורום הזה פשוט שפוטים של הוותיקים בפורום כאילו זוכרים את ההודעה שהדפוק מפה שאל מי זה נבות רם ולמה אנחנו שונאים אותו זה מראה על איזה ילד שפוט הוא ויש עוד הרבה מפה שלא רוצים להיראות טיפשים וגם אתם ניראה לי הפורום עם הכי הכי הכי פחות הודעות כל מי שסם הודעה אתם קוראים לו מציפן אז די !!!!!!!! סך הכל הודעה !!!!!!!! ואתם כאלה ילדים אנטים שזה פשוט קשה להאמין מה קבר קרה ערוץ הילדים הביא את דרגון בול זי עם שגיאות ???????? תגידו תודה שהביאו את הסידרה לילדים שלא יודעים אנגלית ולא אכפת להם עם זה ווגיטה או מאקיטה כאילו פעם חשבתם על זה למה רוב הפורום הזה אומר שווגיטה זה שם הרבה יותר יפה ממאקיטה?? למה? תשובה: בגלל שהוותיקים פה חושבים ואז בגלל שהוותיקים חושבים אז החדשים או השפוטים חושבים כמוהם כדי שלא ירדו עליהם פשוט פורום עלוב!!!!! אין לי מה להגיד!!!!!! מסכנים אתם אנטים ופרסים שמתקמצנים על הודעות זה בכלל לא הפורום שלכם אתם רק משתמשים בו !!!!!!!!!!! ועכשיו תקשיבו טוב:::!!!!!!!!!!!!! זה לא לכולכם!!!!!!!!!!!!!! זה לא לא לא לא לא לא לא לכולכם מי שלא עושה את מה שאמרתי הוא לא נכלל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טוב ???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מי שלא עושה את זה לא ניקרא או. קי???!!?!?!?!?!?!?!?!?! עכשיו תגובות: ::::::::::: יאאלה אני מחכה לאיזה 100 בגלל הרוב שפוטים והוותיקים יאאלה תציפו "מציפנים"!!!!!!!!!

שחור7

New member
אני די מסכים

ועם תחפשו תיראו שחוץ מכאלו שמגזימים עם ההצפה לא אכפת לי שפותחים הודעות. ואכשיו מי שרואה בערוץ הילדים אז שיתמש בשמות מערוץ הילדים. ומי שרואה במחשב שישתמש בשמות באנגלית!!!!!

BlueStorm

New member
אידיוט. -_-;

אידיוט!!!!!!:::::::::!!!!!!!!!!!::::::::::!!!!!!!!!! אתה מטומטם::::::!!!!!!!!!::::::::???????????!!!!!!!!!!???????? מאיפה אתה מפליץ נאומים כאלו??????????!!!!!!!!!!????????::::::::::: -_-; ומה לעזאזל, הקטע עם סימני הקריאה?!

BlueStorm

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo140.gif ../images/Emo24.gif פראשקה,

אנחנו אוהבים אותך
-_-;

אוקי, שיהיה ברור

שמכל הלב אתה יכול ללכת להזד**ן, ואני לא שפוט של אף אחד, ולמה "אנחנו" שונאים את נבות רם נאמר בציניות, וזה שיש לך אי קיו של קרש וזה עבר לך 5 מטר מעל הראש עדיין לא מעיד על כלום, ובעניין השאר אין לי מה להגיד לך, כי באמת לא מזיז לי בגרוש איך יקראו לו, למישהו אחר או איך יגיבו ילדים ישראלים לטעויות

נאחסית

New member
פראשקה... פראשקה... פראשקה...

תראה, לדעתי היה עדיף שערוץ הילדים לא היה מביא בכלל את הסידרה ולא היה מקלקל אותה! ואתה יודע מה? צודק... "מאקיטה" ו"ווג'יטה" זה כמעט אותו שם, ואני אישית חושבת שמאקיטה יותר יפה מווג'יטה... אבל הם מבלבלים לגמרי! הם שינו את גורו לבת, הם שינו את "מאקיטה" ל"ווג'יטה" אבל לא שינו את שם הכוכב שנקרא על שם אביו, הם שינו את ה"סופר סאיין" ל"סופר סאיאה" ושינו המון דברים. ואז, באתר של ערוץ הילדים הם משנים הכל כמו במקור... פתאום במאמרים (המפגרייייים) של רם נבות, גורו הופך לבן, מאקיטה הופך להיות ווג'יטה, בורמה הופכת להיות בולמה בחזרה. למה בדיוק?! אם הם שינו את השמות למה הם פתאום חוזרים לשמות במקור?! וזה מאוווד מבלבל ילדים שצופים בסדרה. וזה בעקר מה שמטריד אותי. זה וגם החוצפה שיש לרם נבות לרשום שטויות על הדמויות בסדרה. וזה באמת לא חשוב השמות! בולמה בורמה, פיקולו או פיקורו זה כמעט אותו דבר. אבל תחשוב שניה, אתה ילד שצופה בסדרה ומכיר את השם "מאקיטה" פתאום נכנס לאתר ערוץ הילדים ורואה במאמרים "ווג'יטה" מאיייפה למען ה' הוא אמור לדעת מה זה או מי זה ווג'יטה??! זה כל כך מרגיז!!! שיחליטו כבר איך הם רוצים לקרוא לדמויות!!! ושרם הזבלה הזה לא ירשום דברים מטומטמים באתר ערוץ הילדים וזהו!!! אז עכשיו אתה לא חושב שיש סיבה להתעצבן על ערוץ הילדים על הדברים האלה?! נ"ב: גם אני חושבת שזה די מוגזם שכל מי שפותח הודעה חדשה ישר מתנפלים עליו. אבל מצד שני, אם כל אחד היה פותח הודעה חדשה מתי שמתחשק לו... זה היה מרגיז וחסר טעם. הכל היה מלא הודעות כתומות מעצבנות ולמה? במקום לשרשר בהודעה קיימת. ויודע מה? אני בעד לפתוח הודעות חדשות רק אם אין איפה לשרשר. זהו, סיימתי את דברי.

נדמה לי שכבר אמרתי

שצריך לחסום אותך. עוד לא עשו את זה? נו, תראו מה קורה! עלק "יאאלה תציפו "מציפנים"!!!!!!!!!" אתה אולי לא יודע, אבל אם משרשרים ולא פותחים הודעות חדשות, כמו שאתה לא עושה, אז זאת לא נקראת הצפה. רוי, אני מתחנן בפניך לחסום את הטמבל הזה! הוא חוטף קריזות ומוציא את זה עלינו! מה גרם לו פתאום לכתוב הודעה כזאת? ההורים שלו או החברים שלו מעצבנים אותו והוא בא ומוציא הכל כאן!

פראשקה

New member
אז היית אומר שזה בציניות:לנאחסית:

אולי כמה טעויות אבל הטעויות הם טעויות יפות מאוד כמו סופר סאיאיה שזה הרבה יותר יפה מסופר סייאן ומאקיטה שזה הרבה יותר יפה מווג'יטה וכמו קרירין שהרבה יותר יפה מקרילין(שם של צימוק) אבל לא צריך להגיד ערוץ המפגרים כמו שההוא כתב אני לא יכול יותר ואחרי זה ירדתם עליו כמה הוא מפגר אז בסדר אבל עם אני לא טועה בשלושה ימים!!!!!!!! האלו רשמתם רק:"!:!:!:!:!:!: 3 או 4 או 5 הודעות שזה כלום לפורום !!!!!!!!!!!!!! וזה לא רק לך זה לכולם אז פעם הבאה אל תתנו לי סיבה (לורד אופ דה לינקין) לרשום כאלו הודעות רגע וליוגיהו אין טעויות אז אולי בכלל לפי דעתכם לא צריך לשדר בישראל אנימות נכון ???!?!!?!? הרי לכל סדרה ערוץ "המפגרים" עושה טעויות לא?!?!!?!?!? בואו נעשה ברית: נפסיק לרשום הודעות על ערוץ המפגרים ונשתדל להתמקד יותר בסידרה בסאגות הבאות כמו שאלות למה הוא עשה ככה שזה עשה ככה ולא לתקן כי תארו לכם היה לכם אח שכל מילה שאתם מוציאים מהפה היה אומר טעות תנו לי לתקן מעצבן נכון???? אז רק תגידו ערוץ ההההייייללללדדדדדדיייייים עשה טעות ככה וככה ולא להתחיל לקלל בסדר מי מסכים איתי??????????

מה הבעיות שלך?!

אמא ש'ך היא המנהלת של הערוץ? מה אתה מגן עליהם? אז כתבו "ערוץ המפגרים"!! יאללה, שתוק יא קוקסינל! והשמות "מקיטה" ו"סופר סאיאה" יותר יפים רק כי אתה רגיל אליהם!! עכשיו סתום ת'פה ולך תעשה ב
יא צ'יקושומה (זאת קללה ביפנית ואני מאמין שאם אני אכתוב את הפירוש שלה אני אעוף מהפורום הזה כמו טיל)!!!

Brolly

New member
אמממ

אני שונא את רם נבות בגלל שאני מפחד שמישהו יאמין לשטויות שהוא כותב הוא כתב שם שקרילין נושם דרך הנקודות שיש לו על המצח ושהוא חייזר ואישית, אין לי שום בעיה עם הסופר סאייה, זה די הגיוני דווקא Super Saiya-Jin הם פשוט הורידו את הג'ין...

KeNNy7

New member
כן אבל

הם מבטאים את זה שונה הם אומרים "סופר סאיאה"(בתוספת קול מפגר)

נאחסית

New member
זה לא כל מה שהוא רשם.

הוא גם כתב שקוראים לו "קרילן" שבקרב עם האנדרואידים, טראנקי וגוקו נפצעו, ולא "טראנקס וגוהאן". הוא כתב שאחיו של פריזה (אצלו זה פריז'ה) נקרא קולה. ועוד המון דברים כאלה.

Brolly

New member
אמממ

אפשר לקרוא לאח של פריזה קולר או קולה אז זאת לא טעות Cooler Coola

למעלה