תקראו את זה זה חשוב!!!!!!!!!

dia doll

New member
תקראו את זה זה חשוב!!!!!!!!!

ואני מקווה שהמנהלת לא תמחוק את זה כי זה בנוגע לכולכם! חוץ מרותם וגאיה (זה לא קשור אליכם אתן נחמדות...מזל טוב רותם). אוקי תקשיבו: החלטתי לעזוב את הפורום כי:
רק בגלל שאני לא מכירה את המנהלת של הפורום הזה אישית זה לא אומר שהיא צריכה למחוק לי את ההודעות זה לא הוגן!
עד שאני מצליחה לשרשר אחרי שהתאמצתי כל כך אף אחד לא מגיב ואם מישהו מגיב הוא אומר שזה "פאסה", "מחוץ לאופנה" ו"מכוער". למה אי אפשר להיות קצת נחמדים כמו בפורום של קטנטנות??? אז זהו. אני יודעת שאני לא אחסר לכם. סליחה שאני לא מושלמת כמו כולם כאן! רציתי להצטרף לפורום הזה כדי ללמוד איך מכינים בובות יפות ולהכיר ילדים חדשים ואני ממש לא עשיתי כלום מזה! בבקשה תגיבו. ואני עוברת לפורום של קטנטנות (שמים לב אלי). אז צ´או. דיא דול עזבה את הבנין...

כשאומרים לך את זה.....

זה רק כדי לשפר לך את הדוליז, ולא כדאי להעליב אותך, אם נעלבת, בעיה שלך, בנאדם בוחר ממה להעלב. מה רצית?? שישקרו לך?? שיגידו שסה מדהים ובעצם זה מכוער?? חוצמזה, אם מוחקים לך את ההודעות, זה בגלל שביקשו פה כבר יותר ממיליון פעם לא לפתוח הודעה חדשה על כל דולי, או על כל דבר קטן ובלתי ניתן לשרשור, ואם הייתי מקשיבה, לא היו מוחקים לך. פעם באה שאת באה להשתלב בפורום כלשהו, תכירי קודם מה אוהבים בו ומה לא, ואז תמנעי מעצמך טעויות. "אני יודעת שאני לא אחסר לכם" וול, יו סאיד איט בייבי.

dia doll

New member
טוב את צודקת...

אולי באמת הגזמתי. מהיום אני גם שמה כאן רק בובות שאני עשיתי... והחלטתי לעזוב את הפורום הזה... ובכל זאת אולי אני אכנס לכאן לפעמים. הנה בובה שעשיתי
נ.ב. אני חייבת בייסים ופלטות של צבעים אז מי שיכול לתת לי שבבקשה יתן לי...

הנה../images/Emo26.gif

ולא אהבתי את הדולי שלך, קודם כל השיער לא על המצח שלה, אלא מאחורי הראש, דבר שני אין לה הצללה בשיער, דבר שלישי, הבגדים שלה נראשים שקופים, כי עשית אותם בדיוק לפי קווי המתאר של הגוף שלה, ולא לפי קווי המתאר של הבגדים שלה. בכל מקרה, הנה כמה בייסים ופלטות

למעלה