תקציר בבקשה

R o M

New member
בטח

יש מנהלת, המחשב שלה מת, הצטרפה אליה שני, וניהלו יחדיו באושר ובעוני. הגיע איש רשע (לצורך עניינינו נגיד שזאת: מיכל
) והרס את המחשבים של שתי המהלות. מן המזרח הרחוק הגיח לו עידו, התיידד עם שתי השמנדרקיות, (אחלה תיזמון... אולי הוא הפושע שחיבל במחשבים???
) וכעט הוא המנהליקו הזמניישן. מנהלת אחת חזרה, נשארה פסיכית אחת בחוץ, וכולנו מחכים בכליון עיניים, לשובה, ואז נפרוץ במחולות ותהיה שמחת בית השואבה. יש קאפיש?

אולי

הבנאדם הרע הזה הרס גם לי את המחשב, ופוצץ לי את האימייל כשלא הייתי בדואר זבל!!

Ido S

New member
קאפיש?

אני בדרך לחבל גם במחשב שלך... תגיד מהר

אולי

על השלמה ועל השרית שלמה ארצי = חיים (אלמלא השירים איך הייתי נשאר). שרית (חדד)= שירים שעושים תמוות לאוזן, ממש לחתוך ורידים.

למה לנטרל?

היא אחלה תירוץ שבעולם! תמיד אפשר לזרוק עליה את כל האשמה... דוגמיאיישן: אמא: "תום, למה לא הוצאת את הזבל?" תום: "כי האישה הרעה מנעה ממני". אמא: "מי זאת האישה הרעה, תום?" תום: "מיכל, אמא יקרה" אמא: "אה, עכשיו הכל בסדר.. תמשיך לצפות בטלוויזיה." רואים?

אפשר גם

אמא : "שיר התקשרו מבי"ס לא היית שם, איפה היית?" שיר : "הייתי בואדי ובעיר ." אמא: " למה היית שם ולא בבי"ס |אייקון של צעקות היסטריות|? שיר : "כי האישה הרעה אסרה עלי להגיע לבי"ס." אמא:" מי זאת האישה הרעה?" שיר :" מיכל, אמא שלי." אמא: "טוב שיר, לכי לטייל."

שייני

New member
או ש.......

הפעם נשים את אבא מסכן! למה רק אמא? אבא: שני למה סיימת את כל המלפפונים???
איך נכין סלט? לכי לירקן לקנות! שני: אבא ! מה אתה רוצה? זרקתי אותם על מיכל אבא: אוי בתי היקרה , לא ידעתי זה בסדר ארד אני לקנות

../images/Emo6.gif אהבתי, אבל אני מעדיפה את:

אמא: רוני, איפה היית כל הלילה? רוני: הייתי עם האיש אמא: איזה איש, ילדתי? רוני: שלמה אמא: את לא יודעת שמסוכן ללכת עם אנשים זרים? רוני: כן אמא, אבל האישה הרעה הכריחה אותי אמא: מי האישה הרעה? רוני: מיכל, אימי היקרה אמא: אה, טוב. לכי תשחקי עם האיש... רוני: טוב, אמא. מה שתגידי

למעלה