בגוואן שרי רג'ניש
זה השם שלו במקור, היגר לארה"ב יישב איזור חקלאי במדבר אחרי שהצטרפו אליו כ 20,000 בני אדם הממשל האמריקאי רע בו איום הרגלי המין שלו היו ידועים לשמצה גם בפונה, הרבה עמיתים טענו לסרסרות, אבל הפילוסופיה שלו עבורי מעל לכל יש לי כמעט כל ספר שיצא, או את החשובים שבהם. לגבי הארה הרוחנית שלי, אני לא צבוע ולא לובש פרסונות עברתי תהליכי התמרה תודעתים , לא רק עם אושו גם עבודה פסיכולוגית, אני בוגר רידמן עשיתי גם 10 סיישנים של ריברסינג, אני מודט גם קונדליני (יותר בעבר אבל מכיר בטכניקה) יש לי כמעט כל ספר שיצא בעידן החדש (80 ספרים לערך וקראתי את רובם) ואני יכול להגיד שבמהלך 5 השנים האחרונות למדתי הרבה עכשיו בניגוד להרבה אנשים "רוחניים" שלובשים ומדברים ומתנהגים עם דפוסים של "שאנטי" למינהן אני ממש לא המקרה אני עדין שומע ראפ, ויכול להינות ממדיטציה בקיצור אני אחד האנשים הכי לא מזוייפים שיש. אז הלך הרוח שלי יותר אירופאי במזרח אז אני אוהב סטריליות, ולא להידחף באיזה אסם. מה שמצחיק זה שהאנשים פה אוהבים להיות נוודים בין עשירים. ואני לא פוסל את אירופה, אני אומר אם כבר להתפרק אז זה באופציה הכי טובה. וכאן אין מה לעשות זה לא משתנה זה פורום תרמילאים, שקצת מתכחשים לעוד כמה הנאות אני לא מהסוג שכופה את עצמו, זה בשורה התחתונה ואני גם לא נראה אחד כזה ולא מתנהג כאחד כזה אבל וואלה אם יש מצב למצב למה לא?