תקנו אותי אם אני טועה...

תקנו אותי אם אני טועה...

אני פשוט חייב להיות בטוח... לומז, החבר של קריימר, מעולם לא הופיע בסדרה נכון? הוא רק מוזכר בכמה פרקים וזהו...נכון ?

וסליחה על הבורות אבל...

הבחורה שג´רי יצא איתה ולא ידע איך קוראים לה (מולבה...? זאתי שהשם שלה מתחרז עם איבר נשי). עם איזה איבר השם שלה מתחרז ?

Carpet Crawler

New member
תשובות

לומז החבר של קרמר הוא אותו מקרה כמו בוב סאקאמנטו - שניהם פשוט חברים של קרמר שהוא מדבר עליהם לא מעט בסדרה אבל הצופים לא רואים אותם. והבחורה עם השם המסתורי: "מולבה" היה אחד הניחושים של ג´רי, כי הוא ידע שהשם מתחרז עם איבר בגוף האישה. השם Mulva מתחרז עם המילה Vulva, שפירושה "פות". אבל זה לא היה השם שלה, כי אם דולורס (Dolores), שמתחרז עם Clitoris - דגדגן.
זוחל השטיח, למבוגרים בלבד.

bogz

New member
איך אתה יודע???

בפרק מעולם לא אמרו את השם שלה, איך אתה יודע אותו?

Carpet Crawler

New member
אם זה לא היה מספיק ברור באותו הפרק

אז דאגו להבהיר את השם שלה עוד יותר בפרק "The Foundation" שפתח את העונה השמינית, שם דולורס התרשמה מכך שג´רי היה מאורס והביעה נכונות לחדש איתו את הקשר. !oh my god, it´s Dolores ?...who ..."Mulva" George, you remember Dolores ... I heard you got engaged ...yes i did, Dolores. It didn´t work out though, Dolores זוחל השטיח, נותן לאצבעות ללכת במקומו.

Carpet Crawler

New member
בפרק המקורי בו היא הופיעה

שהיה בעונה הרביעית ונקרא "The Junior Mint" ממש בסוף הפרק היא מגלה שג´רי לא יודע איך קוראים לה ויוצאת מהדירה שלו אחרי שהוא מנחש "מולבה", "גיפל", "לוריולה" ועוד. וכמה שניות אחרי שהיא הולכת זה פתאום מכה בו, והוא רץ לחלון וצועק: !!!Dolores וכך מסתיים הפרק. ואגב בתרגום בקטע הזה כתוב משהו כמו "טרלוריאוס", אז זה ראוי להתעלמות. זוחל השטיח, מרענן זכרונות.

למעלה