תקלה מוזרה במנוע

MemphisRaines

New member
יוטתר פשוט להחליף את כל הצנרת

אמנם עולה כמה שקלים אבל לוקח 3 דקות שרון

לשד

New member
צינורות דלק....

אני הייתי הולך מהקל לכבד: 1) מסכים עם אמיר- אל תגע בסיכה הנגדית אם עבדה טוב עד עתה. 2) תשתמש בדלק טוב - אומגה, ביירון ודומים 5%. 3) החלף צינורות דלק - כולם כולל כולם וכןזה שבין הקרבורטור לסיכה. 4) וודא כי 4 הברגים של המכסה האחורי סגורים טוב. אם הם נפתחו זה גורם לתערובת עניה. 5) עם לא עוזר תתקשר אלי - אשמח לעזור 365609 054 בברכה עמרם

ci

New member
תגידו לי מישהו ממכם בכלל מקשיב ???

הבן אדם אמר בדיוק את הבעיות שיש: מנוע לא יציב בפתיחה ובעבודה בפול!!! אם הוא לא אמר שחצי מנוע טחון: בוכנה, שרוול, פלג, צינורות פליז, סיליקון, הברגה הפוכה בסיכה ועוד מי יודע איזה שטויות אמרתם לו אז סימן שאלה פשוט לא הבעיות. מה העניין איתכם תענו לעניין וזהו וכבר הפכתם את או אס למנוע בלתי מנועי ועוד שטויות. אז ככה א) לאמיר כי הוא היחיד שאמר דברים נכונים (כמעט)
אז לפורום מגיעים רק או אסים כי רק או אס נמכר בכזאת כמות רצינית שיש על מה לדבר בכלל (בארץ אני מתכוון) וזה מנוע שנמכר למתחילים בלי מצמוץ בכלל בגלל זה יש יותר בעיות ולא אמרתי לגבי הבחור ששאל את השאלה שהוא מתחיל אז שלא יעלב ואנשים שקונים וברה רוסי MVVS ודומים להם פשוט מבינים יותר ככה שלהם אין בעיות וגם כמות המנועים הזאת ממש מיזערית. ב) פשוט תבדוק ברגים של הקרבורטור ואחרי זה תפתח את הנגדית כחצי סיבוב ותכוון מנוע מחדש זה הכל ואם זה לא מספיק אז תפתח עוד.

חומר למחשבה...

לי היו שני מנועי 46FX הראשון שקניתי עם הטריינר כשהתחלתי ואיתו היו לי המון בעיות והשני קניתי לפני שנה או שנתיים והוא עבד כמו שעון שווצרי לא עשה קאט מעולם ועבד מאוד נמוך ויציב בסרק. מה שאני אומר זה שלמתחילים שלא יודעים לעבוד עם המנועים תמיד יש בעיות בגלל חוסר ניסיון ומטיסים המנוסים שיודעים לעבוד עם המנוע אין בעיות כי הם יודעים לטפל טוב במנוע. בברכה יוני שריג

leef

New member
אפשרות נוספת הגורמת להתנהגות שתארת

אם כל הפתרונות לא עזרו . בדוק את האטם שיושב בתחתית המאייד (קרבורטור) לפעמים הוא מתבלא, נקרע או שאינו יושב טוב מפאת פרוק והרכבה של המאייד . כתוצאה מאטימה חלקית חודר אויר מתחתית המאייד ישירות למנוע ומשבש את עבודתו במיוחד בסרק . האויר שחודר מקטין את כמות הדלק שהיה אמור להגיע ושום כיוון של סיכה לא עוזר במקרה זה . מקווה שמידע זה יעזור לך להיתגבר על הבעיה . בברכה ובהצלחה אריה פישמן

shakshuki

New member
אוקי אנשים

רשמתי לפני את כל ההצעות. רק ביום שישי יזדמן לי לנסות אותן ואדווח לכם. בקשר לסתימות דלק - יכול להיות שפשוט המסנן לא נקי??? מזמן לא ניקיתי אותו. אגב, תופעות דומות נצפו ממש בהתחלה, ואז פירקתי את הקרבורטור ואת הסיכה הנגדית. לא עשיתי כלום ורק החזרתי הכל למקום. המנוע התחיל לעבוד כמו שד, כי כנראה הסיכה הנגדית לא ישבה טוב ואחרי הפירוק וההרכבה היא חזרה למקום. יכול להיות שהיא זזה שוב ודווקא כן החליטה לשגע אותי, כמו שאמיר אומר. אבדוק את כל ההצעות ואני מודה לכם מאד על העזרה. אבי

hifly

New member
שקשוקי

סיכה נגדיתלא יכולה לזוז מפירוק קרבורטור,אבללפי מה שאתה אומר גם אז היה ליכלוך שיצא כניראה אחרי הפירוק. פרק עוד פעם ונקה טוב טוב עם לחץ אויר. והכל יחזור להיות בסדר גמור. אמיר

למעלה