תקיעות

gonenadi

New member
תקיעות

כרגע עובדת בעבודה שמסייעת לי לסיים את החודש בכבוד אבל לחלוטין לא יותר מזה. מרגישה מאוד מוכנה ללמוד ומאוד רוצה בזה הבעיה שלא מצליחה להחליט מה. אפילו כיוון אין לי מה שמקשה עליי בהרבה. זה מצב מאוד מבלבל שיש לי כל האמביציה הרצון הכשירות הכישרון והקליטה ללמוד אבל ואבל גדול! אין לי שום מושג מה. מצד אחד כל האופציות עומדות לפני ומצד שני רובן סגורות. או שאני סגורה. קשה לי להחליט. אני כבר הרבה זמן במצב הזה. איך יוצאים מהלופ המתיש והחסר תועלת הזה? איך נהיים יעילים ותורמים לעצמכם ולסביבה?

אולי לדבר עם הבוסים על הרחבת התפקיד שלך,

או לחילופין- להכניס לחייך תחביבים שיספקו אותך, תעשי דברים שאת אוהבת: אם זה לשיר-לכי לחוג פיתוח קול, אם זה לרקוד-ריקוד...

בחירת כיוון

עדי, אני מבינה שאת רוצה לשנות כיוון, ללמוד, אך לא מצליחה להחליט לאיזה כיוון. תעני על השאלות הבאות: איזה היבט אחד בעבודתך עושה אותך מאושרת? אותו דבר את יכולה לשאול עצמך לגבי עבודות קודמות או עיסוקים אחרים בחייך. מה עושה אנשים אחרים מאושרים בעבודתם? אילו הצלחות היו לך בחייך ובמה היו? תחשבי על אנשים שאת מעריכה ושהם יכולים לשמש לך כדוגמה. כל בוקר - מול המראה,(את יכולה לשים פתק ולקרוא אותו) תשאלי את עצמך "מה יוציא אותי מהלופ הזה?" רק תשאלי - יום אחד התשובה תקפוץ. כאשר תמצאי כיוון - תקבעי לך תוכנית של צעדים קטנים להתקדמות בכיוון. דרך צלחה.

למעלה