מאחר ואתה מעצבן, אני אענה
ברצינות!
אוקיי, מתחיל מבראשית. א. אני ממש לא מצלם את אותם הבניינים, ועד שאני לא אשלים את כל מגדלי ת"א, אין לך על מה להתלונן. יש בת"א הרבה מאד מגדלים לצלם שעדיין לא צולמו, או שצולמו מעט. כמו כן, אני מאד אוהב משחקי אור בתצלומים, ולכן אני אוהב לצלם את אותם הבניינים בשעות שונות, ימים שונים(ימי שבוע מול סופ"ש), ועונות שונות. בניין הוא כמו בן אדם... כל הזמן משתנה, ולכן, כל תמונה מבורכת! ב. כאשאני מצלם, הכי חשוב לי שאהנה, וכל עוד אני נהנה לצלם את אותם הבניינים ומרגיש שאני יכול לחדש(זויות חדשות, תצלומים חדשים ומרהיבים, תצלומי לילה או בוקר או פנים), אני אמשיך לצלם את אותם הדברים. האמן לי שכאשר אני משתעמם, אני מפסיק לצלם... זו הסיבה שלא צילמתי בבורסה כבר זמן מה. (למרות לאני מאמין שאחזור לשם בקרוב ע"מ לצלם את המשך בנייתו של מגדל איילון, ואם אני כבר שם, אני אצלם עוד בניינים במתחם) ג. אין מה לעשות - אני גר באיזור המרכז!!! מתוקף כך, מרבית צילומי יהיו באיזור. אני אצלם בעיקר בת"א ור"ג, וגם בהרצליה ושאר ערי השרון שיש בהן מבנים רלוונטים לצילום. כאשר אתה מדבר על תצלומים מחיפה, י-ם, ב"ש או מקומות אחרים בארץ, אלו אני אצלם כאשר אהיה באותם המקומות - לא אסע לשם במיוחד ע"מ לצלם בניין!!! מאחר ואין לי מה לחפש מחוץ לאיזור המחיה הדי מצומצם שלי, הסבירות שזה יעשה בקרוב, נמוכה. (גם אתה חי בעיקר בב"ש, ונכון שאתה נוסע יותר ממני ברחבי הארץ, אבל אל תשכח שמרבית נסיעותך הן למרכז, ולי, אין ממש מה לחפש בב"ש אלא לעיתים רחוקות) ד. מרבית גורדי השחקים בארץ, ובטח שהרצינים בניהם, ממוקמים בת"א ור"ג. לסיום ערן... באמת, אני יודע שאתה ממש שונא את ת"א והמרכז(אני עדיין לא הבנתי מדוע), ממש כפי שאותו חבר פורום חדש שונא את ב"ש, אולם אני מאד אוהב את האזור, מאמין בכל ליבי שזהו המקום הטוב בארץ, ונהנה לצלם פה. אתה גם חייב להיות יותר "פתוח" ולהבין שלמעשה, כמעט כל הצילומים שלקחתי עד כה היו בלעדיים או מאד ראשוניים! (כמה תמונות בפורום היו של מגדלי עזריאלי מקרוב, ובאיכות טובה??? כלום! כמה היו של מגדלי צמרת בזוויות מעניינות ובאיכות??? כמה היו של גן העיר????? כמה היו של מגדל האופרה??? ויש עוד הרבה מאד מקרים שכאלה!)