תקופת יובש...

TheIllustrator

New member
LOL שאלה מצויינת! ../images/Emo6.gif

ועל אותו משקל.... מה זה מרכז עזריאלי!?
מי יכול לענות. אני יודע... מרכז מסחרי עם משרדים, זה מה שזה. ממוקם ליד מרכז רפואי סוראסקי בת"א, ו... זהו? לא יודע, אם יש עוד שאלות, שאל בני ונען.

TheIllustrator

New member
בית IBM המשתפץ.

לראות ולנצור עמוק בלב... תוך מספר חודשים, חזיתו הישנה של הבניין תהה היסטוריה.

TheIllustrator

New member
נכון.

אבל למי יש כוח לרשום את השם הארוך הזה?
מה גם שעבור עכברים כמוני, הבניין יישאר לנצח בית IBM, זה פשוט כ"כ הוא!
(כמו שמגדל קרייזלר כבר החליף 7 בעלים, אבל שמו נותר זהה)

danezeq

Member
אין כזה דבר "מגדל אירופה ישראל"

רק IBM (גם מגדל הסירס כבר לא שייך לסירס - השם הראשון קובע) יחי מגדל IBM

TheIllustrator

New member
מגדליים...

מגדל אחד - 2 שמות. חלק שמאלי(קרוב) - המרכז החקלאי. חלק ימיני(רחוק) - בית אמות המשפט.

TheIllustrator

New member
המגדל.

ולפניכם... המגדל! אחד החביבים עלי, הוא נראה מאד אמריקאי. (רק שהוא הרבה יותר מלוכלך ומוזנח)

fireman

New member
ליאור

שאלה, ואני לא מצפה ממך לענות עליה ברצינות כי אתה לא יודע מה זה רצינות לא נמאס לך לצלם כל הזמן את אותם בניינים? צא כבר מגוש דן, סע צפונה, סע דרומה ותתחיל להביא דברים חדשים ומעניינים אם אני אסקור את התמונות בפורום אני אגלה ש95% מהתמונות בפורום הן מהבורסה ברמת גן ומגדלי עזריאלי דיי מספיק! כמה אפשר? אתה עוד תגרום לאנשים לחשוב שאין עוד בניינים בתל אביב וברמת גן ובמדינת ישראל בכלל

reshef

New member
אתה יכול לצעוק גם עלינו, "הצפונים".

גם אנחנו אשמים.

TheIllustrator

New member
מאחר ואתה מעצבן, אני אענה

ברצינות!
אוקיי, מתחיל מבראשית. א. אני ממש לא מצלם את אותם הבניינים, ועד שאני לא אשלים את כל מגדלי ת"א, אין לך על מה להתלונן. יש בת"א הרבה מאד מגדלים לצלם שעדיין לא צולמו, או שצולמו מעט. כמו כן, אני מאד אוהב משחקי אור בתצלומים, ולכן אני אוהב לצלם את אותם הבניינים בשעות שונות, ימים שונים(ימי שבוע מול סופ"ש), ועונות שונות. בניין הוא כמו בן אדם... כל הזמן משתנה, ולכן, כל תמונה מבורכת! ב. כאשאני מצלם, הכי חשוב לי שאהנה, וכל עוד אני נהנה לצלם את אותם הבניינים ומרגיש שאני יכול לחדש(זויות חדשות, תצלומים חדשים ומרהיבים, תצלומי לילה או בוקר או פנים), אני אמשיך לצלם את אותם הדברים. האמן לי שכאשר אני משתעמם, אני מפסיק לצלם... זו הסיבה שלא צילמתי בבורסה כבר זמן מה. (למרות לאני מאמין שאחזור לשם בקרוב ע"מ לצלם את המשך בנייתו של מגדל איילון, ואם אני כבר שם, אני אצלם עוד בניינים במתחם) ג. אין מה לעשות - אני גר באיזור המרכז!!! מתוקף כך, מרבית צילומי יהיו באיזור. אני אצלם בעיקר בת"א ור"ג, וגם בהרצליה ושאר ערי השרון שיש בהן מבנים רלוונטים לצילום. כאשר אתה מדבר על תצלומים מחיפה, י-ם, ב"ש או מקומות אחרים בארץ, אלו אני אצלם כאשר אהיה באותם המקומות - לא אסע לשם במיוחד ע"מ לצלם בניין!!! מאחר ואין לי מה לחפש מחוץ לאיזור המחיה הדי מצומצם שלי, הסבירות שזה יעשה בקרוב, נמוכה. (גם אתה חי בעיקר בב"ש, ונכון שאתה נוסע יותר ממני ברחבי הארץ, אבל אל תשכח שמרבית נסיעותך הן למרכז, ולי, אין ממש מה לחפש בב"ש אלא לעיתים רחוקות) ד. מרבית גורדי השחקים בארץ, ובטח שהרצינים בניהם, ממוקמים בת"א ור"ג. לסיום ערן... באמת, אני יודע שאתה ממש שונא את ת"א והמרכז(אני עדיין לא הבנתי מדוע), ממש כפי שאותו חבר פורום חדש שונא את ב"ש, אולם אני מאד אוהב את האזור, מאמין בכל ליבי שזהו המקום הטוב בארץ, ונהנה לצלם פה. אתה גם חייב להיות יותר "פתוח" ולהבין שלמעשה, כמעט כל הצילומים שלקחתי עד כה היו בלעדיים או מאד ראשוניים! (כמה תמונות בפורום היו של מגדלי עזריאלי מקרוב, ובאיכות טובה??? כלום! כמה היו של מגדלי צמרת בזוויות מעניינות ובאיכות??? כמה היו של גן העיר????? כמה היו של מגדל האופרה??? ויש עוד הרבה מאד מקרים שכאלה!)

fireman

New member
ליאור מה עישנת?

כי אם זה הופך אותך לשפוי אז אני רוצה גם תראה בוא נחדד עניין אחד אני לא שונא את תל אביב, אני פשוט לא אוהב את אזור המרכז ואם לא הייתי צריך להגיע לאזור המרכז פעמים רבות מתוך הכרח אפשר לומר שנסיעותיי היו מצטמצמות בכ90% לגבי ההשוואה בין בנאדם לבניין, בניין לא משתנה אף פעם, סביבתו היא זו שמשתנה לגבי אותו חבר פורום חדש, הוא יכול לשנוא את באר שבע כמה שהוא רוצה כל עוד הוא יידע לבטא את עצמו בצורה הוגנת ובלי שפה רדודה אני אכבד את דעתו, ברגע שיכנסו השמצות גידופים והעלבות לתוך הודעותיו אני אלחם בו ובך כמנהל הפורום באם תאפשר השארות של הודעות בנוסח שנתקלנו בהן עד כה.

TheIllustrator

New member
הרואין! ../images/Emo6.gif

אני יודע שאינך אוהב, ואני גם כן סבור שאלמלא היה לך מה לחפש כאן, לא היית מגיע לעיתים כה תכופות, אבל זה רק מסביר את נקודתי - מדוע אני כ"כ ממעט, אם בכלל, לצלם מחוץ לאזור המחיה שלי. אני מצלם היכן שאני חי הכי הרבה. אני מסכים איתך ב-100%!!!! דעה כזו או אחרת, צריכה להיות מובעת בצורה תרבותית וראויה, ולא להאמר בצורה מצלהמת וחסרת אחרויות. עם זאת, אל תחשוב שהתנהגות כזו או אחרת של חבר בפורום מסויים, מתירה לך להשתמש בצורה פסולה זו של התבטאות. ולסיום... מא איטריה - שיהיה לך אחלה אימון, זהיר ומהנה, וחזור אלינו במהרה!

reshef

New member
מגדלי צמרת!!

הם כל כך יפים!! ולא נראה לי שראיתי אותם... בביקור הבא בגוש דן אני אחפש..

ארזל

New member
אגב גושי

הבטון שצילמת למעלה, לא דומים קצת לבלוקים שהחריכו אותך לצלם בעיר המדבר והחול?

TheIllustrator

New member
באמת נפלאים.

מתי היית לאחרונה בת"א? אולי הם לא היו גמורים כשהיית כאן לאחרונה... ואני אכן ממליץ על ביקור למרגלותיהם, בניינים נפלאים! (למרות שלטעמי, חסרה להם המרכזיות של "גן העיר", כמרכז מגורים יוקרתי, וכן, אין "לידם"[ככלות הכל, ת"א עיר קטנה!], שום אטרקציה, פארק או WHATEVER)

למעלה