תקופת יובש...

TheIllustrator

New member
תקופת יובש...

חברים, תגידו, אתם בכלל מבקרים פה לפעמים? אם כן, אשפר להשאיר תגובות!!! אתם יודעים...
טוב, הקיצר, הנה כמה תמונות שצילמתי לפני מספק ימים. תהנו... אני מקווה שהן יעוררו אתכם! עצלנים!!!

הנה עוד מגדל מיתפורר ב-תל אביב

לא שכחנו את " מצודת זאב " ברחוב קינג ג´ורג´ שקיים כבר 29 שנה והטיח שלו זקוק לשיפוץ דחוף

TheIllustrator

New member
מאיפה הבאת את תמונת הטיחו הזאת!?

זה צולם בשנת קרנ"פ!!!! לפני שהמציאו את המצלמה... מה זה!?
מארכיון נידח? בקיצור, כן, מצודת זאב, מעוז הליכוד, זה בניין מתקלף ומכוער, עם עיצוב משעמם היום, אבל לא לתקופתו. יש עוד משהו לסכם בעניין?

ל-גביי מצודת זאב

את הקומות הראשונות בנו ב-שנות ה- 20´ לפני 80 ומשהו שנה . אחר כך ב-שנת 1963 מתיי שהקימו את מגדל שלום החליטו לבנות מגדל על ארכיון בית ז´בוטינסקי שהיום זה מצודת זאב . אגב בתור אחד שהיה גר פעם בבת-ים ישנו מגדל מאוד מפורסם של בת-ים שניקרא " מגדל נחום " המגדל הזה קיים גם כן 39 שנה והוא בנוי על מרכז מסחרי ענק של בת-ים בסביה לידו ישנם עוד 2 מגדלים שניקראים " מגדלי רוטשילד " כי הם נימצאים ברחוב רוטשילד בבת-ים

סליחה ! 39 שנה זה קיים

מצודת זאב ניבנתה בשנת 1963 בדיוק באותה שנה שבנו את מגדל שלום של תל אביב . אבל את 2 הקומות הראשונות הקימו לפניי 80 שנה

TheIllustrator

New member
לא שהכיכר כ"כ יפה...

אבל לפחות לא מדובר באותם ארכיטקטים. והכיכר היא ללא ספק החוליה החזקה של בית העיריה המוזנח הזה, עד כמה שהיא מכוערת ומשעממת. את הבניין חייבים לשפץ, אץ הכיכר לטמי צריך להעביר רענון.

TheIllustrator

New member
גן העיר...

לא עצום ביופיו, לא מיוחד וגם כבר לא ממש חדש, אבל עדיין גבוה ומכובד.

TheIllustrator

New member
תודה.

ואגב... זה "מתכוון". אנא השתדל להקפיד מעט יותר על איות נכון, מאחר וזה קצת מטריד כל שגיאות הכתיב הללו. תודה!

TheIllustrator

New member
והנה הכניסה למגדל...

שימו לב בצד שמאל התחתי של התמונה... רק נכה ספורטאי יוכל לעלות בקטע המשפע הארוך הזה!(ומצולם רק 4\1 מהאורך המלא!)

TheIllustrator

New member
רחוק רחוק בהמשכה של הדרך...

צץ לו מגדל העונה לשם לוינשטין. תמונה יפה של ת"א... כל הכבוד לי!

TheIllustrator

New member
מרגנית ו IBM

לשעבר. מאחורי מגדל מרגנית, משהו נטוי מתנשא... מי יוכל לומר לי מי?

reshef

New member
מגדל מילניום!

תסתכל רגע בקצה השמאלי של התמונה... מה זה חלק הבנין הזה?

למעלה